Αυτό

συν αυτό (ενδεικτικό)

με αυτά

και τέλος

Asimov έγραψε:Μόνο τούβλο. Δίπλα έχει τοίχο από τη μια μεριά και τίποτα από την άλλη.

mjacob έγραψε:Πολυ περισσότερα θα ειναι τα μπάζα...

The Ace έγραψε:Αυτά που είναι σίγουρα λάθος .....φυσικά το χωρίς ΦΠΑ.
kacey έγραψε:The Ace έγραψε:Αυτά που είναι σίγουρα λάθος .....φυσικά το χωρίς ΦΠΑ.
Γιατι ειναι λαθος? Το ΦΠΑ ειναι κατι που το πληρωνει ο πελατης και αυτος σου λεει εξ'αρχης* "εγω θελω τοσα καθαρα". Το αν θα πληρωσεις το ΦΠΑ ειναι δικο σου θεμα.
* αν σου ελεγε σκετο "η δουλεια κανει τοσο" και μετα σφυριζε αδιαφορα για την αποδειξη, τοτε πηδα τον.
Alxnks έγραψε:kacey έγραψε:The Ace έγραψε:Αυτά που είναι σίγουρα λάθος .....φυσικά το χωρίς ΦΠΑ.
Γιατι ειναι λαθος? Το ΦΠΑ ειναι κατι που το πληρωνει ο πελατης και αυτος σου λεει εξ'αρχης* "εγω θελω τοσα καθαρα". Το αν θα πληρωσεις το ΦΠΑ ειναι δικο σου θεμα.
* αν σου ελεγε σκετο "η δουλεια κανει τοσο" και μετα σφυριζε αδιαφορα για την αποδειξη, τοτε πηδα τον.
Ο νόμος ορίζει η τιμή που δίνεις (υποτίθεται μάλιστα η μια και μοναδική τιμή που υφίσταται σε ευνομούμενη χώρα...ακόμη και στο ελλαδισταν) είναι υποχρεωτικα με ΦΠΑ!
Στην Ελλάδα που υπάρχει και δεύτερη (παράνομη) τιμη, τη λες κι αυτή, αν κι οπου σε παιρνει να την πεις.
Δεν υπάρχει...σου λεω μια τιμή με τα καθαρά που θέλω κι αν θέλεις να πληρωσεις ΦΠΑ κάτσε υπολόγισε τον και δώσε μου τον κι αυτον.
Έτσι για να τα βάζουμε σε μια σωστη σειρα τα πραγματα δηλαδή.

red_monster έγραψε:Alxnks έγραψε:kacey έγραψε:The Ace έγραψε:Αυτά που είναι σίγουρα λάθος .....φυσικά το χωρίς ΦΠΑ.
Ο νόμος ορίζει η τιμή που δίνεις (υποτίθεται μάλιστα η μια και μοναδική τιμή που υφίσταται σε ευνομούμενη χώρα...ακόμη και στο ελλαδισταν) είναι υποχρεωτικα με ΦΠΑ!
Στην Ελλάδα που υπάρχει και δεύτερη (παράνομη) τιμη, τη λες κι αυτή, αν κι οπου σε παιρνει να την πεις.
Δεν υπάρχει...σου λεω μια τιμή με τα καθαρά που θέλω κι αν θέλεις να πληρωσεις ΦΠΑ κάτσε υπολόγισε τον και δώσε μου τον κι αυτον.
Έτσι για να τα βάζουμε σε μια σωστη σειρα τα πραγματα δηλαδή.
Όταν ο μηχανικός δίνει προσφορές κατά κανόνα περιλαμβάνει τις εργοδοτικές εισφορές, όχι όμως τον ΦΠΑ. Προφανώς, αυτό αναγράφεται με σαφήνεια στο φύλλο της προσφοράς
red_monster έγραψε:Όταν ο μηχανικός δίνει προσφορές κατά κανόνα περιλαμβάνει τις εργοδοτικές εισφορές, όχι όμως τον ΦΠΑ. Προφανώς, αυτό αναγράφεται με σαφήνεια στο φύλλο της προσφοράς
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]