Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#11304 Δεν ηξερα και ουτε παρακολουθουσα το θεμα γι αυτο ρωτησα. Τωρα που το πες τον θυμηθηκα το κατω παυλες. Τεσπα τι τα σκαλιζετε; Η φαση ειναι προχωραμε, βλεπουμε στραβα που δεν μας αρεσουν την κανουμε η αλλαζουμε τα ορια ανεκτικοτητας μας.
Άβαταρ μέλους
By bill33
IKE έγραψε:
IKE έγραψε:Η επιείκια που φαντάζομαι εννοείς στην επιβολή ποινών δεν είναι το θέμα μας. Αυτό μπορεί να προβλεφθεί στον κανονισμό. Το θέμα είναι η ασύμμετρη επιβολή του κανονισμού. Και δεν μιλάμε καν για κατάσταση όπου σε κάποιον του επιβάλεται ποινή μετά από Χ παραβάσεις ενώ σε άλλον μετά από Χ+. Μιλάμε για κατάσταση όπου κάποιος παραβαίνει τον κανονισμό και ΑΛΛΟΣ υφίσταται ποινή.

Πχ να σου θυμίσω τον _____ (τρελό nickname), αναφέρθηκε στον 21Quadra επισημαίνοντάς του ότι δεν είναι σωστό να πουλάει φρένα χωρίς πιστοποίηση*, τον έβρισε (όχι σχήμα λόγου, τον έβρισε κανονικά και χυδαία) ο 21Quadra και τελικά έφαγε ban ο ____.

Αυτό είναι μισόλογα? Πόσο πιο σαφής να είμαι δηλαδή.

Ο ___ ήταν ο ιταλάκιας όσο είσαι εσύ ο Robert DeNiro, αλλά επειδή φαντάζομαι είχε τσούξει πολύ η φάση έπρεπε να υπάρχει έστω ένα πρόσχημα. Είναι αστείο από όποια πλευρά και αν το δει κανείς, ειδικά αν συνυπολογίσει τους κλώνους του ιταλάκια με τα 100άδες ποστ. Άστο.

Κανένα πρόσχημα.Κοίτα το προφίλ του τι γράφει.Όποιος και αν ήταν ήταν απαράδεκτα.Νομίζεις ότι μόνο για αυτά που έβλεπες γίνονταν ban?Άλλος πρέπει να τα αφήσει και αυτός δεν είμαι εγώ.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#11314 Καθαρή σύμπτωση λοιπόν.

Αν δεν είχε φάει ban και ο 21quadra για όσες φορές είχε βρίσει άλλους ή είχε απειλείσει ότι θα τους ΔΕΙΡΕΙ ( tru story :v) τότε θα πίστευα ότι κοροϊδευόμαστε.
Άβαταρ μέλους
By bill33
IKE έγραψε:Καθαρή σύμπτωση λοιπόν.

Αν δεν είχε φάει ban και ο 21quadra για όσες φορές είχε βρίσει άλλους ή είχε απειλείσει ότι θα τους ΔΕΙΡΕΙ ( tru story :v) τότε θα πίστευα ότι κοροϊδευόμαστε.

Ξέρεις καλά στα πόσα warn κάποιος έτρωγε ban και στα ποσα μετατρεπόταν σε μόνιμο.

H πλάκα είναι ότι στις διαμάχες τέτοιου στυλ τα ακούγαμε και απο τους δύο γιατί ο "άλλος" δεν έφαγε ποινή.Και ας έχει πάρει warn,μάλλον θέλανε να τους κουρευουμε και να τους βγάζουμε φωτό για να πειστούν.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#11331 Κατ' αρχάς δεν αναφερόμουνα στο 4tf.
Κατά δευτέρας το παράδειγμα μου ήταν πλήρες και ρεαλιστικότατο.
Το αθώο θετικό σχόλιο φαίνεται όταν μπει κάποιος άλλος (Αθώος; Παπαγάλος; Αδιάφορο) και αρχίζει να κελαηδάει/ρωτάει για άλλο μαγαζί.

Στο ρεαλιστικό παράδειγμα που ανέφερα έβγαιναν μαχαίρια/κουμπούρια/μπαζούκας και σταδιακά αναδυόταν μια ανεπαίσθητη μυρωδιά ΑΗΔΙΑΣ.

Για να αναφερθώ λίγο στο 4tf να πω ότι για γνωστά συνεργεία δεν είχα υπόψη μου κάτι, αλλά συγκεκριμένοι χρήστες απολάμβαναν μια ιδιότυπη ασυλία που σταδιακά υποβάθμιζε το κατάστημα.
Ομολογώ ότι σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και εγώ είχα ευνοϊκή μεταχείριση (ο BILL ας πούμε έκανε τα στραβά μάτια σε κάτι τάκλιν από πίσω :s_rofl ) αλλά δεν θεωρώ ότι "ξέφυγα" σε βαθμό που να γαμήσω το forum.
Άβαταρ μέλους
By italakias
bill33 έγραψε:
bibendum έγραψε:IKE ειναι το τρελο nickname?

Υπήρχε και χρήστης με " ___ " nickname και με κάμποσους κλώνους .
http://www.4tforum.gr/phpBB3/memberlist ... le&u=48233
Και την φωτό του ιταλακια :s_rofl :s_rofl
Αν έλεγε για τον εαυτό του ο ΙΚΕ θα ήξερε τα περι warn και ban.

Αυτος ο τυπος με το αβαταρ μου παντως ,δεν ημουν εγω.
Θυμαμαι την ανακοινωση οτι αποβληθηκε σαν κλωνος δικος μου και λεω απο μεσα μου,να κανω λογαριασμο να μπω τους το πω για να μην υπαρχουν παρεξηγησες αλλα μετα λεω δεν βαριεσαι,ουτε καν θα με πιστεψουν και θα φαω και μπαν.
Και ειναι και αλλοι που εχουν αποβληθει σαν κλωνοι μου ,χωρις να ειναι.
Αυτα για την ιστορια .
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
bill33 έγραψε:Και ας έχει πάρει warn

Ως προς αυτό επίτρεψέ μου να έχω πολλές, πάρα πολλές, αμφιβολίες. Εδώ μιλάμε για χρήστες που επαναλαμβανόμενα εξύβριζαν (ας πάρουμε την περίοδο που ήμουν παρών, γιατί αν πάρουμε το μετά που δεν υπήρχα για να κάνω και αναφορά...) και το πολύ πολύ να σβηνόταν κάποια δημοσίευση. Σας τα έχω ήδη γράψει αυτά στα mail διαμαρτυρίας (κατόπιν διαγραφής) κάθε φορά που γινόταν παρόμοιο περιστατικό, αλλά από κάποιο σημείο και μετά έπαψα να ασχολούμαι γιατί ήταν φανερό ότι υπήρχε κάλυψη από τη διαχείριση σε όλα αυτά. Αν θέλετε μπορώ να δώσω και links, όπως και τα mails που τα περιγράφω αναλυτικά (για τον καιρό της διαγραφής), αλλά το καλύτερο θα ήταν να δούμε σκηνές της μορφής:
Α: Γ...σαι
ΕΓΩ: Όποτε μπορώ
Β: Είσαι μ...ας
ΕΓΩ: Όχι όσο εσύ
Διαχείριση: Σβήνουμε τα υβριστικά και ban για μία ημέρα σε όλους...!!!

Άσε τις διαστρεβλώσεις που γίνονταν σε αυτά που έλεγα. Ο ένας, χωρίς αντίδραση, φυσικά, έγραφε ότι υποστήριζα τη μη πληρωμή διοδίων (καμία σχέση, απλά έλεγα ότι κατανοώ τις έντονες αντιδράσεις). Ο άλλος με αποκαλούσε στόκο (ο γνωστός που συνεργαζόταν με τον διαχειριστή του bloka και με κυνηγούσαν γιατί δε δέχθηκα να διαφημίσω προϊόν... να τα λέμε όλα για να ξέρει ο κόσμος) και δεν αντιδρούσε κανείς (για πληροφορίες ως προς αυτό μιλήστε με τον ιδιοκτήτη του bloka και θα σας πει αν υπήρχε σύνδεση μεταξύ τους). Ο τρίτος, τη μία φορά μου έλεγε ότι λείπω από τους 4Τροχούς και μετά μου έλεγε ότι θα ανεβάζει μόνο τα βίντεο που χρησιμεύουν για να γίνει καζούρα. Μιλάμε για καταστάσεις απείρου κάλλους.

Αν μου πει κανείς ότι όλα αυτά δεν είχαν την υποστήριξη της διαχείρισης (έστω και κάνοντας τα στραβά μάτια, για να είμαι επιεικής) θα θεωρήσω ότι δεν παρακολουθούσε το forum. Τι warn έπαιρναν όλοι αυτοί που ανέφερα; Έπαιρνε warn ο kacey για τον τρόπο που έγραφε και έβριζε όλο τον κόσμο; Επειδή έγραφε μετά ότι στα λέω χύμα γιατί έτσι θα στα έλεγα και κατ' ιδίαν τη γλύτωνε; Τότε και οι άλλοι, επειδή τα λένε χύμα, γλυτώνουν, άρα για όλους επιτρέπεται η εξύβριση εκτός από κάποιους που θα ξεφύγουν μία φορά, άρα θα την πληρώσουν...

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
pipinos1976 έγραψε:Ο τρίτος, τη μία φορά μου έλεγε ότι λείπω από τους 4Τροχούς και μετά μου έλεγε ότι θα ανεβάζει μόνο τα βίντεο που χρησιμεύουν για να γίνει καζούρα. Μιλάμε για καταστάσεις απείρου κάλλους.

c'est moi! :inlove:

Ακόμα μου κρατάς κακία πιπίνε μου;; :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#11530 Ακόμη και
Εικόνα
να βάλεις που σου πάει καλύτερα λόγω χαβαλέ η κατάσταση δεν αλλάζει. Τώρα, που η διαχείριση είναι πιο σφιχτή και είμαι κι εγώ online (max 1 εβδομάδα μέχρι να έρθει το παιδί) είστε μαζεμένοι. Αν δεν πάει καλά αυτό το forum και γυρίσετε πίσω στο άλλο με την ουρά στα σκέλια ή καταφέρετε να με διαγράψουν κι εδώ, τότε θα δούμε την πραγματική συμπεριφορά. Γιατί, προς το παρόν, δε βλέπω ούτε τον Bayern7 να ανεβάζει βίντεο για χαβαλέ, ούτε τον zorz να μη δίνει σημασία. Καλά, για τους άλλους μάγκες του πληκτρολογίου δεν το συζητώ. Περιμένουν διαγραφή για να μιλήσουν; γιατί δεν μπαίνουν στο YouTube να με κράξουν, σύμφωνα με τις προτροπές του απειλούμενου (με εξαφάνιση του είδους άραγε;) φοιτητή; πραγματικά μιλάμε για πολύ γέλιο η κατάσταση. Και όλα αυτά, θέλουν να μας πείσουν, δεν είχαν υποστήριξη της διαχείρισης... Σίγουρα...

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#11575 Δεν έχω παρακολουθήσει τα όσα λέτε -που είμαι σίγουρος ότι έχουν γίνει, μπορεί και χειρότερα- αλλά είναι εκπληκτικό ότι, μετά από σχεδόν 30 χρόνια που ασχολούμαι με BBS, sites, fora, blogs κλπ, βλέπω και ξαναβλέπω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια κάθε φορά. Πριν από 20 χρονια "σκοτωθήκαμε" για το -μη δημιουργηθέν ακόμα τότε- RX7club.gr, στους Redliners μόνο που δεν είχαν κάνει τάγματα εφόδου εναντίον "των άλλων", στο RX8club παίζανε ξύλο για τα "μαστόρια" και τη δουλειά του καθενός, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πάντα και παντού γίνεται το ίδιο.... :s_no ....α, βάλτε προφανώς και προσωπικές, οπαδικές κλπ διαφορές για να έχουμε την πλήρη εικόνα...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#11690 Εγώ δεν βλέπω πάντως, να υπάρχει φαγωμάρα στο νέο φόρουμ. Κάποιοι, για δικούς τους λόγους, πλακώνονται για το παλιό...