Επίσης, το κάτω μέρος, που ακουμπάει στον πάτω του καζανακίου, είχε χαλάσει κι άφηνε νερό.
17 ευρώ συνολικά, για το κάτω τμήμα και ΑΝΤΙ ΦΟΥΣΚΑΣ (αυτής που επιπλέει δηλαδή) ένας άλλος μηχανισμός, κάθετος.
Τέλος, σε μισή ώρα καινούριο καζανάκι.
manosky έγραψε:Μού έβγαλε το λάδι η βλακεία με τη φούσκα. Χρόνια παιδευόμουν, τη μια έτρεχε, την άλλη έσταζε, την άλλη έκανε θόρυβο ή πεταγε νερά.
Επίσης, το κάτω μέρος, που ακουμπάει στον πάτω του καζανακίου, είχε χαλάσει κι άφηνε νερό.
17 ευρώ συνολικά, για το κάτω τμήμα και ΑΝΤΙ ΦΟΥΣΚΑΣ (αυτής που επιπλέει δηλαδή) ένας άλλος μηχανισμός, κάθετος.
Τέλος, σε μισή ώρα καινούριο καζανάκι.
Pitt έγραψε:....
Με την ευκαιρία που μιλάμε γι΄αυτά, να πώ την εμπειρία μου για τους μηχανισμούς από τα καζανάκια. Στο σπίτι έχω 3 τουαλέτες με ίδιες λεκάνες. Μέχρι πρίν από μερικά χρόνια αγόραζα τους αυθεντικούς μηχανισμούς της Ideal Standard και κάθε τόσο πλήρωνα τα μαλλιοκέφαλά μου (~40€/τεμ).
Εδώ και μερικά χρόνια τους αντικατέστησα σταδιακά με μηχανισμούς Spek (μονής και διπλής λειτουργίας) και βρήκα την ησυχία μου. Κοστίζουν ελάχιστα σε σύγκριση με τους Ideal Standard, ..... Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
dimitrisB έγραψε:Πέραν των όσων σωστά αναφέρεις, κράτησα αυτό γιατί ήμασταν "ίδια περίπτωση".
Ideal Standard , αυτά με το αλυσιδάκι για να σηκωθεί το σύστημα στεγανοποίησης. 2 κομμάτια, άρχισαν βλάβες στα 7-8 χρόνια, άλλοτε τα λαστιχάκια του φλοτέρ, άλλοτε το κομμένο αλυσιδάκι, άλλοτε η κακή εφαμογή λόγω χρονοφθοράς στη στεγάνωση του σημείου εκροής.
dimitrisB έγραψε:Pitt έγραψε:....
Με την ευκαιρία που μιλάμε γι΄αυτά, να πώ την εμπειρία μου για τους μηχανισμούς από τα καζανάκια. Στο σπίτι έχω 3 τουαλέτες με ίδιες λεκάνες. Μέχρι πρίν από μερικά χρόνια αγόραζα τους αυθεντικούς μηχανισμούς της Ideal Standard και κάθε τόσο πλήρωνα τα μαλλιοκέφαλά μου (~40€/τεμ).
Εδώ και μερικά χρόνια τους αντικατέστησα σταδιακά με μηχανισμούς Spek (μονής και διπλής λειτουργίας) και βρήκα την ησυχία μου. Κοστίζουν ελάχιστα σε σύγκριση με τους Ideal Standard, ..... Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Πέραν των όσων σωστά αναφέρεις, κράτησα αυτό γιατί ήμασταν "ίδια περίπτωση".
Ideal Standard , αυτά με το αλυσιδάκι για να σηκωθεί το σύστημα στεγανοποίησης. 2 κομμάτια, άρχισαν βλάβες στα 7-8 χρόνια, άλλοτε τα λαστιχάκια του φλοτέρ, άλλοτε το κομμένο αλυσιδάκι, άλλοτε η κακή εφαμογή λόγω χρονοφθοράς στη στεγάνωση του σημείου εκροής.
Αντικαταστάθηκαν πανεύκολα με αυτά ακριβώς που έγραψες της Spek και έμειναν άθικτα για άλλα 12+ χρόνια . Σήμερα δεν υπάρχουν σαν σετ λεκάνης-καζανάκι, αφού αντικαταστάθηκαν απο καζανάκια εντοιχιζόμενα της Vitruvit με κρεμαστές λεκάνες.
ΥΓ : Αν έχει κάποιος εμπειρία απο αντικατάσταση-αποκατάσταση "ζημιάς" σε εντοιχιζόμενο καζανάκι, ας τη γράψει. Ακόμα είναι ολοκαίνουρια, αλλά μετά (ελπίζω τουλάχιστον) τη 10ετία, ... who knows!

Morx έγραψε:Τι διαστασεις εχει το εντοιχισμενο καζανακι;
Εαν το βαθος του ειναι μικροτερο απο 10-13cm και το ανοιγμα του για να βαλεις χερι μικρο, ειναι λιγο πιπα η κατασταση.
9άρι!
dimitrisB έγραψε:Morx έγραψε:Τι διαστασεις εχει το εντοιχισμενο καζανακι;
Εαν το βαθος του ειναι μικροτερο απο 10-13cm και το ανοιγμα του για να βαλεις χερι μικρο, ειναι λιγο πιπα η κατασταση.
9άρι!
dimitrisB έγραψε:Ωχ, ωχ!![]()
Εψαξα λίγο το νετ, βρήκα ενδεικτικά αυτό
και ...
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]