Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
CARυοθραύστης έγραψε:Το τριαπασον είναι 125αρι ρε παιδιά... Παναλαφρο μεν, αλλά νταξ. Κι έχοντας ήδη εμπειρία από τα σκουτερ της, πάω στοίχημα ότι θα είναι το ίδιο άβολο. Σαν μονόδρομος φαντάζει το ιταλακι.

Από όσο είδα έχει και μεγάλο ανεμοθραυστη και βέβαια θα το συζητήσω μονάχα εάν παίρνει ποδιά (λόγω κρύου και βροχής).

ερυθρό τέρας οδήγησες τέτοιο;;; έχει φίλος σου;;; εμπειρίες;;

Ποδιά παίρνει, βάζεις και θερμαινομενα γκριπ και είσαι άρχοντας,όσο γίνεται βέβαια με το κρύο της Γερμανίας.
Το μόνο θέμα που έχει είναι ότι αντιδρά άτσαλα σε λακκούβες υπό κλίση λόγω βάρους του μπροστινού συστήματος.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By JBT
#112866 Χωρίς να μπορώ να το αντικρουσω, σε οποίο βιδεο είδα στο σωλήνα μιλάνε για ακριβώς το αντίθετο. Βέβαια εάν πέσουν και οι 2 ρόδες μέσα σε φρεάτιο δεν είχε παράδειγμα να δείξει, όπως και να έχει σε λίγο καιρό θα πέσει δημοψήφισμα με τις σκέψεις που με ταλαιπωρούν ολημερίς κι ολονυχτίς... :lol:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Morx έγραψε:Και εξατμισονι για κουρασμενα τυμπανα... :lol:

Nταξ, μη βγάζεις το db killer και εσύ!

Απλά θέλω την έκδοση με το asr γιατί έχω ακούσει ότι έχουν θέμα οι βέσπες...
https://www.youtube.com/watch?v=Qo7DfHpZz1I
Άβαταρ μέλους
By Morx
D-Jet έγραψε:
Morx έγραψε:Και εξατμισονι για κουρασμενα τυμπανα... :lol:

Nταξ, μη βγάζεις το db killer και εσύ!

Απλά θέλω την έκδοση με το asr γιατί έχω ακούσει ότι έχουν θέμα οι βέσπες...
https://www.youtube.com/watch?v=Qo7DfHpZz1I

ASR σε σκουτερ με 20 αλογα στον τροχο ειναι ξεφτιλα. Καλο το μαρκετινγκ δε λεω, αλλα εαν με ενα CVT και τοσο μικρη δυναμη δεν μπορεις να ελεγξεις το γκαζι σου, αστο και παρε ποδηλατο. Κανω λαθος;; :)
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Morx έγραψε:ASR σε σκουτερ με 20 αλογα στον τροχο ειναι ξεφτιλα. Καλο το μαρκετινγκ δε λεω, αλλα εαν με ενα CVT και τοσο μικρη δυναμη δεν μπορεις να ελεγξεις το γκαζι σου, αστο και παρε ποδηλατο. Κανω λαθος;; :)

software είναι, μη σκας...
Άβαταρ μέλους
By Morx
D-Jet έγραψε:
Morx έγραψε:ASR σε σκουτερ με 20 αλογα στον τροχο ειναι ξεφτιλα. Καλο το μαρκετινγκ δε λεω, αλλα εαν με ενα CVT και τοσο μικρη δυναμη δεν μπορεις να ελεγξεις το γκαζι σου, αστο και παρε ποδηλατο. Κανω λαθος;; :)

software είναι, μη σκας...

Ε ναι, το ABS χρησιμοποιει για να κοψει αβανς ... αλλα και παλι ... αξιζει τα εξτρα χρηματα;
20 ιπποι για ενα anti-spin της πλακας;
Σκουτερακι οδηγας... ελεγξετο το γκάζι να ουμεεεε :lol:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Morx έγραψε:Ε ναι, το ABS χρησιμοποιει για να κοψει αβανς ... αλλα και παλι ... αξιζει τα εξτρα χρηματα;
20 ιπποι για ενα anti-spin της πλακας;
Σκουτερακι οδηγας... ελεγξετο το γκάζι να ουμεεεε :lol:

Τζάμπα είναι λεμε, μωρε...το ABS νομίζω ότι αξίζει, μιας και η κουκλίτσα έχει 12άρια... (ήμουν έτοιμος για το 250 αλλά θα περιμένω άλλες 2-3 βδομάδες μπας και δεν το γυρίσουμε από το ευρώ στα κουίμπ και πάρω την 300 με το abs)
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
rx8_drifter έγραψε:Και δεί στη Γερμανία.

Νταξ, ήμαρτον, θα σε κράξει κι ο κικιζας και θα χει και δίκιο :s_hang

Πάμε πάλι....
Το ASR είναι πακέτο με την έκδοση ABS χωρίς κάποια επιπλέον έκπτωση γιατί είναι απλώς software.
Επιπλέον, δυστυχώς εγώ δε μένω στη Γερμανία αλλά και να έμενα, στη Γερμανία δεν υπάρχει η έκδοση 250 χωρίς ABS/ASR γιατί από ότι κατάλαβα αφορά χώρες του τρίτου κόσμου, όπως η Ελλάδα, η Γκαμπόν, το Καμερούν κλπ κλπ, εκεί όπου το κόστος της ανθρώπινης ζωής είναι ευτελές (για την ακρίβεια χάρη τους κάνεις αν ψοφήσεις)...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
CARυοθραύστης έγραψε:Χωρίς να μπορώ να το αντικρουσω, σε οποίο βιδεο είδα στο σωλήνα μιλάνε για ακριβώς το αντίθετο. Βέβαια εάν πέσουν και οι 2 ρόδες μέσα σε φρεάτιο δεν είχε παράδειγμα να δείξει, όπως και να έχει σε λίγο καιρό θα πέσει δημοψήφισμα με τις σκέψεις που με ταλαιπωρούν ολημερίς κι ολονυχτίς... :lol:

Δεν ξερω αν στην Γερμανια υπαρχουν δρομοι σαν τους Ελληνικους, με φρεατια, χαντακια, σαμαρακια, νομιζω πως οχι, οποτε μπορει να μην αφορα την περιπτωση σου.
Ακομα δεν ξερω αν αφορα νορμαλ οδηγηση η οδηγηση τετοια...

Εικόνα

υπαρχει κοσμος που πινει νερο στο ονομα του, αλλα δεν ειναι κλασικοι μοτοσυκλετιστες.

Περισσοτερα οταν ανοιξεις δημοψηφισμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#113061 Tο πλαγιασμα δε λεει κατι.
Σε καλη ασφαλτο ολα τερματιζουν με καμια 35αρια μοιρες.

Εικόνα

Η κατανομη βαρους προς τα πισω, η μεγαλη καστερ και το ψηλο κεντρο βαρους σου αφηνει μικρα περιθωρια να μπεις γρηγορα.
Μικρη σταθεροτητα στο apex ή αν πιεσεις κι αλλο θα φυγεις μονοκομματα στην καλυτερη...
Ενω αν πιεσεις στην εξοδο, σε γλιστρημα του πισω και διορθωσεις χαλας την ισορροπια και χανεις εν τελει ΚΑΙ το μπροστινο.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#113186 Ναι ωραία, αλλά δε με λέει κάτι ένα νούμερο από μόνο του.

Δηλαδή... Το ότι το σκουτεράκι έχει τη δυνατότητα να γείρει σαν στραβόπ...α, δε σημαίνει ότι μπορώ να το κάνω κι εγώ :s_crazy

Είμαι απίθανος χέστης κι έχει τύχει να στύψω το Γιαμαχάκι μου και μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά ωραίο :lol: Αλλά όχι για την καθημερινότητά μου... Ειδικά όταν περνάω από πλακάκια ή ράγες (ή από πλακάκια με ράγες :vava: ), με πιάνει σύγκρυο.

Δεν είμαι για τέτοια λοιπόν.

ΥΓ η ερώτηση με το γιατί αγόρασα το αρκουδάκι δεν έχει νόημα να γίνει, υπήρχαν οι λόγοι που υπήρχαν τότε.