Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#91525 Και στη Γερμανία το ίδιο έγινε. Όποιο παιδάκι δεν είχε γυαλιά, δεν έβγαινε στο διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#91530 Ως γνωστόν, ψάχνουμε να βρούμε ποιοι είναι λιγότερο μπροστά.
Φάση "και στο Λονδίνο σπάσανε μαγαζιά".
Να τα λέμε αυτά.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#91534 Όχι, απλά να μην κράζουμε το εκπαιδευτικό σύστημα(το έχω κράξει στο παρελθόν για άλλα), χωρίς λόγο.
Και εγώ το παιδί μου, δε θα ήθελα χωρίς γυαλιά να κοιτάει τον ήλιο.
Όπως το πάρει ο καθένας. Μας λείπουν πολύ βασικότερα πράγματα στην εκπαίδευση. Ας λύσουμε εκείνα, και μακάρι στην επόμενη έκλειψη να έχουμε όλες εκείνες τις συνθήκες ασφάλειας, ώστε να μη τη χάσει κανένα παιδάκι.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
manosky έγραψε:
ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΚΥΡΙΟΣ!

Τι μισθό παίρνουν στο Βέλγιο οι εκπαιδευτικοί και τι στην Ελλάδα; :iconcool: :s_cool

Φαντάζομαι το λες ειρωνικά...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#112690 Πρεμιέρα με -κλασσικά- έκθεση για τις πρώτες αριστερές Πανελλήνιες εξετάσεις...

Με τα θέματα μάλλον αναμενόμενα και αρκετά βατά
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#112704 Τα συνωνυμα ηταν λιγο δυσκολουτσικα απ'οτι ειδα..Κατα τ αλλα τιποτα ιδιαιτερο κλασσικα.Και τιμιο κειμενακι,οχι τιποτα ακαταλαβιστικα οπως βαζουν κατα καιρους.
4 χρονια πριν εδινα και γκρινιαζα εδω μεσααα(ok ,στο 4tf ,αλλα οι ιδιοι μιλουσαμε)

<
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#112707 Η μικρή που έδινε μου είπε οτι γενικά ήταν κατανοητά και βατά... Ίδωμεν, έχουν περάσει 8 χρόνια από όταν έδινα εγώ :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
JasonLouk έγραψε:2 μόνο. Παππούδια. :metalo:

Καλη επιτυχία στην αδερφή σου redmonster! Για που βλέπει;

2 ? Χρόνια εννοείς ? :omg:

Δηλαδή εμείς που πλησιάζουμε τις 3 (δεκαετίες) είμαστε όντως παπούδια.... :s_sad
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#112715 Θυμαμαι Βιολογια το 2009 δεν ειχα κοιμηθει καθολου το προηγουμενο βραδυ. Ο λογος? Δεν ειχα διαβασει καλα το τελευταιο κεφαλαιο... Εν τελει δεν τα πηγα κι ασχημα. 18,5 εγραψα. Μακαρι και στο Πανεπιστημιο καθε φορα που το πηγα σερι να εγραφα τοσο καλα. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
JasonLouk έγραψε:2 μόνο. Παππούδια. :metalo:

Καλη επιτυχία στην αδερφή σου redmonster! Για που βλέπει;

Ευχαριστώ πολύ Ιάσων... :metalo:

Της αρέσουν οι άσπρες ρόμπες λέει ...

Εικόνα

ξενέρωτη παιδί μου :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#112718 Ace,ναι 2 χρόνια. :lol:
Θυμάμαι ακόμα θέματα και κωδικό δελτίου άνετα.

@red
:thumbsdown: Δεν έδωσες σωστό παράδειγμα
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#112721 Με το καλο Red Monster!!! :metalo: :superman:

Θυμάμαι ακόμα θέματα και κωδικό δελτίου άνετα.

Εγω αυτο που θυμαμαι ειναι οτι μετα τα Λατινικα (τελευταιο μαθημα) πηγα μαζι με τον κολλητο μου στην Audi κοντα στο Mall να ζαχαρωσουμε ενα A3. Μετα επηλθε η ανωμαλη προσγειωση σε κατι πιο γηινο!!

Α και φυσικα τον τυπα που μου περασε το μηχανογραφικο, κοιταζε τους βαθμους μου και μου λεει "με 18,5 Λατινικα περιμενεις να μπεις Νομικη??"

"Ναι φιλος γιατι ευτυχως γαμηθηκε ο Zeus και επεσαν τοτε οι βασεις στο παραρτημα Θρακης!! "