Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pik.
#112273 οι δηλωσεις και απο τις δυο πλευρες ειναι αναμενομενες και μεσα στο πολιτικο παιχνιδι της διαπραγματευσης.

Ομως ειναι απαραδεκτο να μην υπαρχει σχεδον καμμια ενημερωση απο την κυβερνηση σε τι σημειο ειμαστε.
Αρα ή εχουμε την σουπερ ουαου συμφωνια και παμε για 70% αποδοχη και 200βουλευτες και 8 χρονια Συριζα ,ή.... :vava:

επισης προκαλει εντυπωση πως αυτη η κυβερνηση εχει την συμπαρασταση ολων των μεγαλοδημοσιογραφων σε συγκεκριμενα καναλια,αλλα και γενικα.

Ειδικα καποια ραδιοφωνα το εχουν γυρισει εντελως , και δημοσιογραφοι τοπ κατακρινουν την αντιπολιτευση που δεν συμφωνει απο τωρα στην συμφωνια που δεν ξερουμε... :hmmm:

πολυ βρωμια τελικα...
Άβαταρ μέλους
By vice246
#112279
pik. έγραψε:οι δηλωσεις και απο τις δυο πλευρες ειναι αναμενομενες και μεσα στο πολιτικο παιχνιδι της διαπραγματευσης.

εαν γινοταν αλλιως δεν θα συζητουσαμε για διαπραγματευση. ..
pik. έγραψε:Ομως ειναι απαραδεκτο να μην υπαρχει σχεδον καμμια ενημερωση απο την κυβερνηση σε τι σημειο ειμαστε.

εαν γινοταν αυτο θα αναιρουσε το προηγουμενο. ..
pik. έγραψε:Ειδικα καποια ραδιοφωνα το εχουν γυρισει εντελως , και δημοσιογραφοι τοπ κατακρινουν την αντιπολιτευση που δεν συμφωνει απο τωρα στην συμφωνια που δεν ξερουμε... :hmmm:
πολυ βρωμια τελικα...

εχει απαξιωθει στο συνολο σχεδον των πολιτων η αντιπολίτευση και το να απευθύνονται στη λιγοστη μειοψηφια θα ηταν αυτοκτονικο για το "μαγαζι" τους. .

γενικα το πολιτικο δυναμικο της χωρας ειναι για πολυ ΓΤΠ. ..οι τακτικές του Μπενυ εθαψαν κυριολεκτικα το κομμα του. ..το ιδιο εξελισσεται και στη ΝΔ με την εγωκεντρικη συμπεριφορα του Σαμαρα. ...δεν υπαρχει πλεον ενα σοβαρο στελεχος για να υπερασπισθει τεκμηριωμενα τις πολιτικές επιλογες της προηγούμενης κυβερνησης. ..βγαινουν τυποι σαν τον Καραγκουνη και τη Βουλτεψη και γυρνάς σταθμο πριν να πουν λεξη. ..

δεν σημαινει οτι η σημερινη κυβερνητική ομάδα παει για πρωταθλημα. ..απεναντιας ακομη προσπαθει να βρει κοινο βηματισμο ...αν και σε πολλες περιπτώσεις δειχνει να μη επιδιώκει να τον βρει. .
το μαρτύριο της αναμονής σε λιγο θα τελειωσει. ..ή θα πεσουμε στον βοθρο. ..ή θα ξεκινησει μια αναπτυξιακη πορεια ωστε τα επομενα 5-10 χρονια να δουμε ορατα αποτελεσματα. ..
Άβαταρ μέλους
By liostemi
#112312
vice246 έγραψε:. ..ή θα πεσουμε στον βοθρο. ..ή θα ξεκινησει μια αναπτυξιακη πορεια ωστε τα επομενα 5-10 χρονια να δουμε ορατα αποτελεσματα. ..

...5-10 χρόνια είναι πολλά... εμείς θέλουμε εδώ και τώρα!.. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By manosky
#112457 Από σήμερα το νέο σλόγκαν που θα ακούμε συχνά-πυκνά είναι το......


ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ


Ζωίτσα (για τους θαυμαστές)! :s_roses

Ζώα! :twisted:

Εικόνα

ααααχχχχ! όλο και καλύτερο! :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By pik.
#112557 ειχες αμφιβολια αγαπητε;

ειδες υφακι;
Εχουν ολη την αλαζονεια του ΠΑΣΟΚ την περιοδο 97-03
την θυμασαι;
Άβαταρ μέλους
By vice246
#112580 η συμπεριφορα της Ζωαρας αναρωτιεμαι εαν προερχεται απο νομικιστικη σχιζοφρενικη τυπολατρια ή απο το συνδρομο κληρονομικώ δικαιώματι. ..?

παίρνουν χάπια οι αντιπολιτευτες στη βουλη. ..θα αρχισουν τα χαπια και στο Μαξίμου...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#112592
vice246 έγραψε:η συμπεριφορα της Ζωαρας αναρωτιεμαι εαν προερχεται απο νομικιστικη σχιζοφρενικη τυπολατρια ή απο το συνδρομο κληρονομικώ δικαιώματι. ..?

παίρνουν χάπια οι αντιπολιτευτες στη βουλη. ..θα αρχισουν τα χαπια και στο Μαξίμου...



:lol: :lol:
προφανώς δεν έχεις κάνει ποτέ παρέα με δικηγόρο εεεε???
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#112622 Κι όμως, δυο άτομα εξώφθαλμα ψυχοπαθή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κι η Ραχήλ Μακρή, εψηφίσθησαν από τον EL λαό, που 'ποτέ δεν φταίει'.
Επειδή του 'λεγαν ακριβώς αυτό, ότι δεν φταίει κι ότι φταίνε όλοι οι άλλοι.
Οι ναζί, ο Σόιμπλε, η Μέρκελ, το ΔΝΤ, η τρόικα, ο Σόρος, οι φιλελέ, οι τράπεζες, οι τοκογλύφοι, οι κλίγκον, όλοι οι κσένοι.
Που 'ναι αυτόματα κακοί κι εμείς αυτόματα καλοί.
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
#112627
Adriver έγραψε:Και για να "δέσει" καλύτερα το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμιά προοπτική ανάπτυξης, διαλύουν και την Παιδεία! :help:

Είναι εντυπωσιακή η βιασύνη να προλάβουν να γκρεμίσουν τα πάντα στο χώρο της Παιδείας. Δεν εξηγείται αλλιώς, πρέπει να βλέπουν τον ευατό τους σαν αριστερή παρένθεση και βιάζονται να εξασφαλίζουν μετερίζια για την συνέχεια και όχι να διαμορφώσουν τις αντικειμενικά αναγκαίες συνθήκες για ανάπτυξη.



Υποθετω οτι θα εκανες το καθηκον σου και θα ησουν παρων στην διαμαρτυρια-κοσμοπλημμυρα-αγωνιστικο εναυσμα στο Συνταγμα. Οι καιροι ου μενετοι Adriver.
Άβαταρ μέλους
By liostemi
#112640
Panosss έγραψε:Κι όμως, δυο άτομα εξώφθαλμα ψυχοπαθή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κι η Ραχήλ Μακρή, εψηφίσθησαν από τον EL λαό, που 'ποτέ δεν φταίει'.
Επειδή του 'λεγαν ακριβώς αυτό, ότι δεν φταίει κι ότι φταίνε όλοι οι άλλοι.
Οι ναζί, ο Σόιμπλε, η Μέρκελ, το ΔΝΤ, η τρόικα, ο Σόρος, οι φιλελέ, οι τράπεζες, οι τοκογλύφοι, οι κλίγκον, όλοι οι κσένοι.
Που 'ναι αυτόματα κακοί κι εμείς αυτόματα καλοί.

...ξέχασες τα 400 χρόνια τουρκοκρατίας!.. βασικόοοοοο!..
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#112662 Τέλος στο δωρεάν «Wi-Fi Σαμαρά»
Επίσης ο κ. Σπίρτζης είπε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η εξαγγελία Σαμαρά για WiFi σε όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα αυτό ήταν πιλοτικό για έξι μήνες και εφαρμόστηκε σε κάποιους δήμους και τώρα δεν υπάρχει τρόπος φύλαξης των εγκαταστάσεων. Εμείς, είπε, δεν θα συμβάλουμε στο πλιάτσικο της περιουσίας του δημοσίου.


:rant:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#112664 Ολοσωστα.Η αληθεια γυρω μας υπάρχει παντου. Το ιντερνετ ειναι αχρηστο μεσο των μνημονιακων....
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#112666 Κρίμα και είχα βολευτεί τόσο. Τωρα αντε να ψαχνουμε πάλι για ιντερνέτι. Φερτε πίσω το Σαμαρά ρεεεεεε!!!!