Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#112659 Ο λόγος που βιάζεστε να τις υποβάλετε είναι επειδή περιμένετε επιστροφή, ή κάποιος άλλος;
Ακόμη ούτε βιβλίο οδηγιών δεν έχουν εκδώσει, άσε τις διευκρινιστικές που θα εκδοθούν έως 30/6, αναρωτιέμαι λοιπόν προς τι η σπουδή; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By famas
Pitt έγραψε:Ο λόγος που βιάζεστε να τις υποβάλετε είναι επειδή περιμένετε επιστροφή, ή κάποιος άλλος;
Ακόμη ούτε βιβλίο οδηγιών δεν έχουν εκδώσει, άσε τις διευκρινιστικές που θα εκδοθούν έως 30/6, αναρωτιέμαι λοιπόν προς τι η σπουδή; :hmmm:

Επίδομα τεκνων Α21.... Υπάρχει κόσμος που υπολογίζει αυτα τα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
dimitrisB έγραψε:Την περίπτωση της βιασύνης λόγω της "αγωνίας" για το "κουστουμάκι", την έχεις σκεφτεί?

'Οχι. Αν όμως έχω αγωνία, τα βάζω σε ένα πρόγραμμα υπολογισμού και βλέπω πόσο μακρύ είναι το παλούκι.
Δεν χρειάζεται να την υποβάλει κανείς από τώρα.

famas έγραψε:Επίδομα τεκνων Α21.... Υπάρχει κόσμος που υπολογίζει αυτα τα λεφτά.

Σωστά. Δεν έχω ανήλικα και δεν το σκέφθηκα...
Τελευταία επεξεργασία από Pitt και 18 Μάιος 2015, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#112698 Μηδενική ήταν η δική μου. Ήθελα να τη στείλω να φύγει απ' την μέση...
Γιατί όχι? Εμείς βιαζόμαστε ή οι άλλοι είναι στη κοσμάρα τους?
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
famas έγραψε:
Pitt έγραψε:Ο λόγος που βιάζεστε να τις υποβάλετε είναι επειδή περιμένετε επιστροφή, ή κάποιος άλλος;

Επίδομα τεκνων Α21.... Υπάρχει κόσμος που υπολογίζει αυτα τα λεφτά.

Ιούλιο σε όλους μαζί θα μπούν έτσι κι αλλιώς... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By famas
#113081 Σήμερα το taxis παίρνει κανονικά δηλώσεις και βγάζει εκκαθαριστικά. Έχεις πάλι δυνατότητα να διορθώσεις κάποιο ποσό πριν κάνεις οριστική υποβολή, βλέποντας το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης.