MotoGP, World Superbikes και κάθε άλλο είδος αγώνων με μοτοσικλέτες
Άβαταρ μέλους
By JBT
#112381 Όποιος δεν είδε τη μικρή κατηγορία, πραγματικά Δεν μπορεί να φανταστεί τι θέαμα μπορεί να προσφέρει ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#112385 Δειτε τωρα μαχη πωωωωωωωω
Τι χερας αυτος ο Ιανονε!!!
Με βγαλμενο ωμο πριν 4μερες και παει ετσι!!!
Άβαταρ μέλους
By ripper
#112428 2/2 ο Χόρχε (χωρίς τα ψυχολογικά του από ότι φαίνεται) .
Ο Μαρκές σκιά του εαυτού του, που είναι εκείνος ο απίθανος περσινός τύπος;

Ψιλομάπα ο αγώνας, αλλά πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By tazio
CARυοθραύστης έγραψε:Όποιος δεν είδε τη μικρή κατηγορία, πραγματικά Δεν μπορεί να φανταστεί τι θέαμα μπορεί να προσφέρει ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός...

Σωστός.
Ανέκαθεν η μικρή κατηγορία (από εποχής 50 και 80 κυβικών δίχρονα) είχε το μεγαλύτερο συναγωνισμό. Η σκέψη και μόνο της λέξης "αφήνω" είναι καταστροφική και μπορεί να κοστίσει και 10 θέσεις. :metalo:

F&G έγραψε:...
Τι ψαλιδι εβαλαν στα χοντα? :help:
...

Αυτό ακριβώς για να ψαλιδίζει το έβαλαν :shifty:

Για τον αγώνα των μεγάλων, φρόντισε πάλι ο Λορένθο να είναι, για τη πρώτη θέση τουλάχιστον, προβλέψιμος από το πρώτο γύρo (αν δεν είχε το θέμα με το κράνος στον πρώτο αγώνα πόσο καλύτερο θα ήταν τώρα το ήδη πολύ καλό πρωτάθλημα) . Πιο πίσω όσο ο παππούς προσπερνούσε έδωσε κάποιο ενδιαφέρον και στο τέλος ο μικρός με την κόντρα του με τον Ιανόνε θύμισε τον περυσινό μικρό (τι φρένα έκανε το κωλόπαιδο για να περάσει :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: ) έκανε τη μηχανή γιογιό.

Άνω κάτω το πρωτάθλημα και όποιος το πάρει φέτος θα είναι όχι απλά άξιος αλλά δε θα μπορεί να πει κανείς τίποτα όποιον και να υποστηρίζει. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By liostemi
tazio έγραψε:
Για τον αγώνα των μεγάλων, φρόντισε πάλι ο Λορένθο να είναι, για τη πρώτη θέση τουλάχιστον, προβλέψιμος από το πρώτο γύρo (αν δεν είχε το θέμα με το κράνος στον πρώτο αγώνα πόσο καλύτερο θα ήταν τώρα το ήδη πολύ καλό πρωτάθλημα) . Πιο πίσω όσο ο παππούς προσπερνούσε έδωσε κάποιο ενδιαφέρον και στο τέλος ο μικρός με την κόντρα του με τον Ιανόνε θύμισε τον περυσινό μικρό (τι φρένα έκανε το κωλόπαιδο για να περάσει :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: ) έκανε τη μηχανή γιογιό.

Άνω κάτω το πρωτάθλημα και όποιος το πάρει φέτος θα είναι όχι απλά άξιος αλλά δε θα μπορεί να πει κανείς τίποτα όποιον και να υποστηρίζει. :thumbsup:

...απ' την πλευρά μου αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω ήταν η... "μετάλλαξη" του #29 - που κινιόταν χαλαρά και ρομαντικά(!) θα έλεγα πίσω απ' τον #38 - ακριβώς από τη στιγμή που ο Μαρκεθ τους πέρασε και τους δυο... λες και ήπιε το "μαγικό φίλτρο" του Πανοραμιξ!!!... πολύ περίεργη η αντίδρασή του...

...Ο Μαρκέθ θα πρέπει να σταματήσει να λαβαίνει υπόψιν του τις συμβουλές/προτροπές της ομάδας και ίσως και του πατέρα του και ν' αρχίσει πάλι να οδηγάει με τον τρόπο που ξέρει... η "συντηρητική" οδήγηση δεν ταιριάζει ούτε στον χαρακτήρα του, ούτε στο στίλ του... άλλωστε ο Ντάνι επέστρεψε στην ομάδα, οπότε δεν πρέπει να κουβαλάει στην πλάτη του το άγχος ότι όλη η ομάδα στηρίζεται σ' αυτόν...

...και ναί, η μικρή κατηγορά από άποψη θεάματος είναι όλα τα λεφτά... η πρώτη θέση ανάμεσα στου διεκδικητές "παίζεται" πολλές φορές στο... φωτοφινις!!!...

...όσο για το φετεινό πρωτάθλημα, προσωπικά δεν το βλέπω τόσο "άνω-κάτω"... τρείς είναι οι διεκδικητές με επικρατέστερο τον Λορέντσο...
Άβαταρ μέλους
By tazio
liostemi έγραψε:...

...όσο για το φετεινό πρωτάθλημα, προσωπικά δεν το βλέπω τόσο "άνω-κάτω"... τρείς είναι οι διεκδικητές με επικρατέστερο τον Λορέντσο...

Να σου πω την αμαρτία μου περιμένω να κάνει και μια νίκη ο Dovi (του το χρωστάει η τύχη και γιατί όχι και η ιστορία του και χθες κάποια στιγμή συνέλαβα τον εαυτό μου να θέλω να περάσει τον Lorenzo μπας και :lipsealed: ) και να το κάνει ακόμα περισσότερο ροντέο. Εδώ με τις δεύτερες που μαζεύει είναι μέσα στη τριάδα. Όχι ότι θα το πάρει αλλά μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
By Vasilakis
liostemi έγραψε:...απ' την πλευρά μου αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω ήταν η... "μετάλλαξη" του #29 - που κινιόταν χαλαρά και ρομαντικά(!) θα έλεγα πίσω απ' τον #38 - ακριβώς από τη στιγμή που ο Μαρκεθ τους πέρασε και τους δυο... λες και ήπιε το "μαγικό φίλτρο" του Πανοραμιξ!!!... πολύ περίεργη η αντίδρασή του...

Εμενα μου προκαλει ακομα εκπληξη ο Μαρκεζ, οποτε τυχει να προβαλει καποιος αντισταση και τον προσπερασει πισω ειναι ετοιμος κυριολεκτικα να σκοτωθει και οποιον παρει ο χαρος. Ευτυχως που ειναι μεγαλος χερας και τον παιρνει και του βγαινει η πλειοψηφια.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#117448 Tι εργαλεια καβαλανε οι ανθρωποι!!!!
Μου θυμιζουν τον εαυτο μου μετα απο πιωμα.
Κααααπως ετσι παω......
Άβαταρ μέλους
By tazio
#117455 Ο μικρός θα ξεκινήσει 13ος αύριο τον αγώνα ...
Να γράψω ότι ήταν όλο νεύρα είναι περιττό.

tptlk
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#117468 Προβλεπεται ωραια μαχη αυριο με Ιαννονε και Λορενθο!
Ο doctor θα το παιξει Αλονσο απο οτι φαινεται αυριο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By tazio
#117519 Ο Ιανόνε είναι τραυματίας. Στον ένα γύρο μπορεί, σε διάρκεια όμως ;
Επειδή με την f1 δε τα πάω καλά, τι εννοείς ότι θα το παίξει Αλόνσο ;

tptlk
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#117525 Ο Αλονσο στις κατατακτηριες με την φερραρι ηταν πισω απο την 5δα συνηθως. Στον αγωνα ομως επαιζε και το βαθρο.
Λιγο πολυ τον χαιροσουν στον αγωνα παρα στα q1 και q2!
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#117527 Πολύ νευρική η Honda στο φρενάρισμα του κινητήρα απ'ότι λένε και ειδικά ο Marquez δε βολεύεται καθόλου... :s_empathy
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#117529 Θα γινουν οι απαραιτητες ρυθμισεις πιστευω.
Το νεο ψαλιδι που εχουν βαλει δεν του παει. Ισως και να μην ειναι αυτο.
Θεαμα και αυριο θα εχουμε.
Θα το παλεψει ο Ιανονε οσο μπορει.

Το moto2 που εβλεπα πολυ πεσιμο !
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#117539 Στην "επιθετικότητα" του κινητήρα είναι το θέμα, το έχουν από την αρχή της χρονιάς και απ'ότι λένε κάποιοι δε θα μπορέσουν να το λύσουν μέχρι το 2016.