Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
#112288 - Αντρούλη μου, χάλασε η βρύση του μπάνιου.
- Και τι μαι εγώ; Υδραυλικός είμαι για να κάτσω να την φτιάξω;
Μετά από δυο μέρες...
- Αντρούλη μου, κάηκε η λάμπα τής κουζίνας.
- Και τι είμαι εγώ; Ηλεκτρολόγος είμαι για να την αλλάξω;
Μετά από κάνα μήνα...
- Γυναίκα. Ποιος έφτιαξε τη βρύση του μπάνιου;
- Φώναξα υδραυλικό.
- Φαντάζομαι πόσα σου πήρε!
- Μου ζήτησε μόνο να του ψήσω ένα καφέ βαρύ γλυκό ή αλλιώς να του "καθόμουν"!
- Μπράβο γυναίκα. Τη γλιτώσαμε με ένα καφέ μόνο ε;
- Και τι είμαι εγώ; Καφετζού;

μαθετε τα βασικά τουλάχιστον!!!
https://www.sintagespareas.gr/sintages/ ... kafes.html
:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimitrisB έγραψε:
g8777 έγραψε: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Ασχολήσου με καμιά μαστοροδουλειά, μπορεί και να συνέλθεις απ΄τη ζαλάδα. :)

Ειμαι αρκετα ΤΕΜΠΕΛΗΣ για να το κανω. Θυμησε μου την επομενη φορα που θα ρωτησεις οτιδηποτε για κινητο/υπολογιστη κτλ να σε τσουβαλιασω ετσι. :roll:

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:
dimitrisB έγραψε:

Ειμαι αρκετα ΤΕΜΠΕΛΗΣ για να το κανω. Θυμησε μου την επομενη φορα που θα ρωτησεις οτιδηποτε για κινητο/υπολογιστη κτλ να σε τσουβαλιασω ετσι. :roll:

Γιατί σάμπως ξερεις απο αυτά; :ninja:
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:Αφησατε τον pipino και πιασατε εμενα τωρα;

:ninja: :shifty:

Με τα τσικό θα ασχολούμαστε τώρα;
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
g8777 έγραψε:
dimitrisB έγραψε:

Μα υπολογιστές-κινητά κλπ, χρειάζονται και υψηλό iq για να τα "συντονίσεις".
Αυτά τα "ταπεινά" που γράφω δεν το χρειάζονται, θέλουν μόνο τα χεράκια να δουλεύουν και καμιά παλιά φόρμα για τα λερώματα. :lol:

ΒΤW, πολύ "παραρεξηγιάρηδες" είστε. Αν για όσα γράφετε αλλού και δεν με αντιπροσωπεύουν, σας μούνταρα, εδώ μέσα θα έπρεπε να γίνεται ... "μύλος"
Άβαταρ μέλους
By Serf
#112332 Έχουμε κήπο πολυκατοικίας με τα παρακάτω δύο φωτιστικά. Μετά από 15+ χρόνια λειτουργίας άρχισαν να παραδίδουν πνεύμα και πρέπει να αντικατασταθούν, ιδανικά με ίδια για να γλυτώσουμε τις στυλιστικές διαπραγματεύσεις που θα απαιτηθούν σε περίπτωση αλλαγής "ύφους". Δεν έχω καταφέρει, όμως, να βρω ίδιες σε 2-3 μαγαζιά που έψαξα. Έχετε καμιά ιδέα;

Και μιας και το έφερε η συζήτηση, τα συγκεκριμένα είναι πλαστικά και άντεξαν τόσα χρόνια. Τι προτείνετε για τα καινούργια; Πλαστικά; Κάποιο άλλο υλικό; Νερό "τρώνε" αρκετό μιας και τα πετυχαίνει και το αυτόματο πότισμα.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
g8777 έγραψε:Ειμαι αρκετα ΤΕΜΠΕΛΗΣ για να το κανω.

Μπράβο ρε g8777! Αυτό ακριβώς συμβαίνει συνήθως και η δικαιολογία "δεν πιάνουν τα χέρια μου" είναι του κwλου...
Αυτοί που "δεν πιάνουν τα χέρια τους" συνήθως έχουν κάποιον άλλο μ@λ@κα που τα κάνει, φίλος, κουμπάρος ακόμη και η σύζυγος.
Και πάλι μπράβο για την ειλικρίνεια σου. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#112352 Ρε σεις υπαρχει και κοσμος που δεν εχει ιδεα απο ηλεκτρονικα/οικοδομικα/whatever και το πιθανοτερο ειναι να κανουν καμια χοντροτερη ζημια με την ατσουμπαλια τους.Ουτε τεμπεληδες ειναι ,ουτε ανικανοι,απλα δε το χουν το μικροβιο του να καταπιανονται.
Σ εμενα μπορει να φαινεται βουνο να κατανοησω τι μπορει να παει στραβα στο μηχανισμο ενος ψυγειου ,σ εναν αλλο μπορει να φαινεται βουνο να συνδεσει το κινητο του στο wifi.Γιατι καποιος απ τους δυο να ειναι "αχρηστος" ?Απλα δεν εχει την απαραιτητη οικειοτητα/εμπειρια..

<
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#112354 Σωκράτη, δίκαιο έχεις αλλά αναφέρομαι σε κάτι μάγκες που ακόμη και τις λάμπες τις αλλάζουν στο σπίτι οι γυναίκες τους.

Έχω παράδειγμα τον κουμπάρο μου. Δεν λέμε να διαλύσει το ψυγείο, αλλά αν καεί η λάμπα του, δεν κάνει τον κόπο να την αλλάξει, γιατί υποτίθεται "δεν πιάνουν τα χέρια του". Η γυναίκα του η καημένη έχει καλύτερη συλλογή εργαλείων από εμένα προσπαθώντας να συμμαζέψει απλά πράγματα στο σπίτι. Αυτός προτιμάει να παίζει ταβλάκι και να παρακολουθεί F1. Αυτό που συμβαίνει, είναι αυτό που είπε ο g8777.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#112356 Νταξει δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο και πιστευω αναφερεις ακραιο πραδειγμα..Μια λαμπα ολοι μπορουν ν αλλαξουν..Εγω (και πιστευω ο μεσος ορος) μπορω ανετα να φτιαξω οτιδηποτε απ το ικεα αλλα ας πουμε δεν εχω την ιδια ανεση να πω οτι θα βαψω μια επιφανεια ή οτι θα βρω το προβλημα σε μια ηλεκτρονικη συσκευη.Δεν ειμαι τεμπελης απλα ξερω τι γνωριζω και τι οχι.

Αντιστοιχα και να βαριεται καποιος ν ασχοληθει με το οτιδηποτε δε τον αδικω γιατι καθενας κοστολογει το χρονο του διαφορετικα.Με το τσουβαλιασμα διαφωνω(και οχι μαζι σου) --> οποιος δεν κανει τα βασικα ειναι τεμπελης.

<
Άβαταρ μέλους
By g8777
#112361 Φυσικά αν το δεις απο κουτσανεια μεριά :shifty: αυτός που κάθεται και βλέπει τους αλλους να του κάνουν τις δουλειές εκτός απο τεμπέλης είναι και πανέξυπνος.

Και για να το σοβαρεψουμε , υπαρχουν και μερικοί άνθρωποι που φοβούνται το ηλεκτρικό ρεύμα / δεν τους παίρνει να κανουν μαλάκια στο μερεμετι / δεν πιάνουν τα χέρια τους βρε αδερφέ. Γιατί δηλδ να έρχεται ο καθε Pitt και να τους πουλάει πνεύμα απο πάνω; Με την ίδια λογική pitt μου και εσυ είσαι τεμπελακος οταν δεν μπορείς να αλλαξεις την αναρτηση του 3008. :iconcool:

Και προτού πεταχτεί κάποιος, ναι εχω και εγώ την εργαλειοθήκη μου ,ναι εκανα το βάψιμο μου ,αλλά αυτά που κάνει ο Μορξ δεν θα δοκίμαζα να τα κάνω. Απλούστατα γιατί δεν εχω την πολυτέλεια να το παίζω κύρος Γρανάζης. Κατανοητό pitt; Ειναι και μέρα του θεου σήμερα, κρίμα ειναι να την μολυνουμε με χριστοπαναγιες.