Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#112077 παλι εγω , τελικα το πηρα . το μανιουαλ ειναι στα ιταλικα , αλλα τελος παντων οχι οτι θα λεει και τιποτα 2 , 3 για αρχη.
εχω το ιδιο προβλημα που εχω και στην φωτογραφικη μου που επισης πηρα πριν λιγο καιρο, Την Συνδεση με το WiFi .
βρισκει την συνδεση που εχω (καθως και αλλες τριγυρω) ΔΗΛΑΔΗ τον κωδικο SSID , και μου ζηταει να γραψω κατι καποιον κωδικο αν θυμαμαι καλα.
οτι και αν προσπαθησα να γραψω μου τον βγαζει ακυρο.
α) προσπαθεια , ενας τυχαιος κωδικος για ονομασια συνδεσης , ακυρο
β) >>>> Ονομα προσβασης (username) για την προσβαση στο ιντερνετ , ακυρο
γ) >>>> Username εξοπλισμου. ακυρο
δ) >>>>> password εξοπλισμου , ακυρο
ε) >>>> κλειδι ασφαλειας δικτυου (WPA) , ακυρο
το μονο που μενει ειναι το password για την προσβαση στο ιντερνετ που δεν το θυμαμαι κιολας.

τι να κανω;
Άβαταρ μέλους
By Chris
#112078 Να το θυμηθείς, γιατί αυτό σου ζητάει

Edit sorry, το wpa θέλει, σιγουρέψου για κεφαλαία-μικρά, μηδέν-όμικρον, γλώσσα κλπ

Ή κάνε ένα reset to factory settings στο ρούτερ

< using some app
Άβαταρ μέλους
By otso
#112081 ευχαριστω θα ξαναπροσπαθησω, αν και δεν ηταν κατι δυσκολο και το πληκτρολογιο στα αγγλικα και μικρα γραμματα και αριθμοι .
ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:ευχαριστω θα ξαναπροσπαθησω, αν και δεν ηταν κατι δυσκολο και το πληκτρολογιο στα αγγλικα και μικρα γραμματα και αριθμοι .
ευχαριστω

Βγάλε τον κωδικό απο το ρουτερ (δεν το συνιστώ) ή βάλε κάποιον μόνο με αριθμους .
Αλλιώς πρόσεξε στο ήδη κωδικό που έχεις τα μηδεν και τα ομικρον μήπως τα μπερδευεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
otso έγραψε:ευχαριστω θα ξαναπροσπαθησω, αν και δεν ηταν κατι δυσκολο και το πληκτρολογιο στα αγγλικα και μικρα γραμματα και αριθμοι .
ευχαριστω

παρε τηλεφωνο τον παροχο σου και πεστου οτι ξεχασες τον κωδικο του ρουτερ σου και δεν μπορεις να συνδεθεις,ωστε να σου βαλουν καινουριο αυτοι.Θα σου βαλουν κωδικο οτι τους πεις εσυ.
Το εχω κανει, και σε 5 λεπτα ειχα ξεμπερδεψει.
Άβαταρ μέλους
By otso
#112335 ευχαριστω παιδια τελικα μπηκε . και εκει που μου την εδωσε ειναι οτι το windows phone δεν εχει το torque pro που εχουν τα αλλα , κι αυτα που εχει ειναι της πλακας . πως ειμουνα σιγουρος οτι θα το ειχαν βγαλει για ολα τα λειτουργικα.
αι στο διαλο τωρα τι να βαλω.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#115215 Πήρα της γυναίκας ένα Lumia 730, άντε να δουμε τι λένε τα Windows phones. Βασικό να βγάζει κάνα selfie wide, και το dual sim . 175 euros
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
KiloMeater έγραψε:Πήρα της γυναίκας ένα Lumia 730, άντε να δουμε τι λένε τα Windows phones. Βασικό να βγάζει κάνα selfie wide, και το dual sim . 175 euros

μεσα στην πρωτη μιση ωρα με το λειτουργικο ημουνα ετοιμος να το πακεταρω πισω στο Amazon...
τελικα κατι η φωτογραφικη μηχανη που ειναι οκ (ειδικα η εμπρος που τη χρησιμοποιει η γυνακαν αι κι τα παιδια να βγαζουνε selfies) κατι οτι το συνηθισαμε, οκ τη γλυτωσε.
μα να μην εχει Google hangouts support???? παλι καλα που βρηκα κατι εμμεσα και παιζει (ΙΜ+) αλλιως ηταν show stopper

ζορικη η μεταβαση απο ενα λειτουργικο που το εχεις συνηθισει για χρονια σε κατι αλλο. αραγε ποσο ευκολο να ειναι να περασεεις και σε iPhone; (δεν εχω παιξει ποτε με τετοιο)
Άβαταρ μέλους
By elteo
Χρήστος Λάππας έγραψε:Είναι πάρα πολύ δύσκολο, μόνο για ανθρώπους εξοπλισμένους με ιώβειο υπομονή.

Δεν το συνιστώ.

Εικόνα

fixed
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
KiloMeater έγραψε:μα να μην εχει Google hangouts support????

Σ' αυτό φταίει η Google...

@otso: Εγώ για OBD έχω το Car Dash(αγορασμένο) και το OBD Auto Doctor (τζαμπε)
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#116877 Έχει δοκιμάσει κανείς το BB classic; Θα το προτείνατε για 2η συσκευή; Το OS 10+ είναι τόσο καλό όσο ακούγεται;
Άβαταρ μέλους
By otso
MIXOStsi έγραψε:
KiloMeater έγραψε:μα να μην εχει Google hangouts support????

Σ' αυτό φταίει η Google...

@otso: Εγώ για OBD έχω το Car Dash(αγορασμένο) και το OBD Auto Doctor (τζαμπε)

μαλλον θα χρησιμοποιησω το OBD Auto Doctor τζαμπε μιας και το Car Dash δεν βλεπω να εχει κατι παραπανω για να το πληρωσω . εσυ βλεπεις διαφορά;
πρεπει να παρω car charger θελω ενα με 2 usb , πρεπει να προσεξω κατι; να παρω φτηνο εφετζιδικο κινεζικο η ακριβο επωνυμο; απ οτι ειδα ολα βγαζουν 5v και διαφορετικα mA , Ο φορτιστης του σπιτιου βγαζει 5v και 550 mA ,του αυτοκινητου
απο 500 μεχρι 2000 η και παραπανω . παιζει ρολο αυτο; η απλως το κινητο τραβαει τα mA που χρειαζεται;
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#116925 Απλα αγορασμένο δείχνει περισσότερες πληροφορίες κι επειδή το Auto Doctor είναι πανάκριβο, πήρα το Car Dash.

Να πάρεις φορτιστή που να βγάζει τουλάχιστον 1.2Α. Όσο μεγαλύτερο τόσο πιο γρήγορα θα φορτίζει η συσκευή....
Άβαταρ μέλους
By otso
MIXOStsi έγραψε: η: Παρ Μάιος 29, 2015 12:51 am

Πίνακας Ελέγχου Μέλους 0 νέα μηνύματα Προβολή των δημοσιεύσεων σας Αποσύνδεση [ otso ]

ευχαριστω , θερμοκρασια νερου απ οτι ειδα δειχνουν ολα, θερμοκρασια λαδιου δειχνει καποιο;τζαμπε η επι πληρωμη;