Corto Maltese έγραψε:http://en.wikipedia.org/wiki/Bias_in_reporting_on_North_Korea_by_Western_news_media
#maspiranehabari

mjacob έγραψε:Συνεχίζεις όμως να μην δείχνεις να καταλαβαίνεις τη διαφορά του "τεχνική δυνατότητα να κάνω κάτι" και το κάνω παντού και σε όλους.
Όλα μα όλα τα παραδείγματα που αναφέρεις, αφορούν νούμερα πολλές τάξεις μεγέθους μικρότερα από το "σύνολο".
Γράφει ότι η "γρηγορότερη κατασκοπευτική μηχανή έκανε 60μύρια σε ένα μήνα στην Ισπανία". Αυτό μπορεί να είναι και μια τάξη μεγέθους μικρότερο νούμερο απ' όσο κάνει ένας πάροχος σε μια μέρα εκεί.
Και φυσικά, υπάρχει πάντα και το ζήτημα, γιατί να ξοδέψεις εσύ αμύθητα ποσά για να καταφέρεις να παρακολουθείς το σύνολο όταν απλά μπορείς να τα ζητήσεις δωρεάν από αυτόν που τα παράγει (aka τον πάροχο).
Τέσπα, φυσικά και έχουν πρόσβαση σε άπειρα δεδομένα (μπορώ να σου παραθέσω πολύ περισσότερα από αυτά που γράφεις), φυσικά και τα δεδομένα που παράγουμε για τον εαυτό μας είναι πλέον απείρως λεπτομερή (και δεν χρειάζονται και τπτ τρελές χακιές), φυσικά και αν θέλουν κάτι συγκεκριμένο μπορούν να το ψάξουν, σίγουρα έχουν και "flags" που να βαράνε σε "μη κανονικές συμπεριφορές", αλλά από εκεί μέχρι την οριζόντια παρακολούθηση "τα πάντα όλα" η απόσταση είναι τεράστια.
g8777 έγραψε:Pipine απο αυτη τη στιγμη εχει χαρακτηριστει ως asset απο την NSA.
Ζωγραφισε ενα Χ στο παραθυρο σου. Θα ερθουμε εμεις σε επαφη μαζι σου. Μπορουμε να σε εξαφανισουμε-νεα χαρτια, νεα ζωη. Ως τοτε συμπεριφερσου φυσιολογικα, μην σταματησεις τα βιντεακια στο youtube.
Ενας φιλος.

pipinos1976 έγραψε:Ο λόγος απλός: πιάνουν τους admins και τους ιδιοκτήτες και τους ζητούν να σταματήσουν τα αντίστοιχα θέματα. Γι' αυτό και ένα μέρος των επιθέσεων στο 4tforum πήγαινε σε εμένα και, μάλιστα, ενορχηστρωμένα. Γι' αυτό και θα δεις ότι σε αυτό το forum περνάω στο πιο χαλαρό. Ο λόγος; Δεν γράφω για αντίμετρα ΚΑΘΟΛΟΥ.
pipinos1976 έγραψε:Ο λόγος απλός: πιάνουν τους admins και τους ιδιοκτήτες και τους ζητούν να σταματήσουν τα αντίστοιχα θέματα. Γι' αυτό και ένα μέρος των επιθέσεων στο 4tforum πήγαινε σε εμένα και, μάλιστα, ενορχηστρωμένα. Γι' αυτό και θα δεις ότι σε αυτό το forum περνάω στο πιο χαλαρό. Ο λόγος; Δεν γράφω για αντίμετρα ΚΑΘΟΛΟΥ.
έχουν βάλει, όπως έγραψες, flags που ενεργοποιούν διάφορα επίπεδα ενασχόλησης. Π.χ. αν μιλάς για μπάλα πέφτεις χαμηλά. Αν μιλάς για πολιτική και τρομοκρατία ανεβαίνεις επίπεδο.
drdino έγραψε:pipinos1976 έγραψε:Ο λόγος απλός: πιάνουν τους admins και τους ιδιοκτήτες και τους ζητούν να σταματήσουν τα αντίστοιχα θέματα. Γι' αυτό και ένα μέρος των επιθέσεων στο 4tforum πήγαινε σε εμένα και, μάλιστα, ενορχηστρωμένα. Γι' αυτό και θα δεις ότι σε αυτό το forum περνάω στο πιο χαλαρό. Ο λόγος; Δεν γράφω για αντίμετρα ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΗΜΑΡΤΟΝ
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]