Απ'ότι βλέπω, αυτή η καθυστέρηση στην ενημέρωση του υπολοίπου, δημιουργεί τέτοια θέματα.
Πάντα με paypal (εκτός amazon βέβαια) και στην συγκεκριμένη μέρα, δοκίμασα και με σκέτη κάρτα.
Εγω δηλωσει vat register, δηλαδη πληρωσα χωρις το ΦΠΑ.
Το προβλημα μου ειναι οτι μαζι με τα προιοντα που παρελαβα δεν μου στειλανε αποδεικτικο/τιμολογιο για την αγορα.
Θα μου το στειλουν μετα? επειδη ειναι στα Γερμανικα τα mail που εχω λαβει χεν καταλαβαινω γρι αν υπαρχει καπου καποιος συνδεσμος.
Σε αλλη αγορα που ειχα κανει απο εξωτερικο σε ανεξαρτητο καταστημα μου ειχαν στειλει εντυπο τιμολογιο.
Αν ο πωλητής είναι το Amazon, μπορείς να κάνεις την εκτύπωση του τιμολογίου μέσα από την σελίδα τους (My orders), στα Γερμανικά βέβαια υπάρχει ένα θέμα...
Αν ο πωλητής δεν είναι το Amazon, τότε πρέπει να επικοινωνήσεις εσύ με τον πωλητή για να σου στείλει το τιμολόγιο.
Σε μια περίπτωση βέβαια, μου είχαν πει ότι μπορώ να το έχω σε ηλεκτρονική μορφή και έπρεπε να μου το στείλουν μέσω ταχυδρομείου. Ύστερα από 2 μήνες και αφού τους ενόχλησα ξανά τελικά μου το έστειλαν (όλα αυτά για Amazon Αγγλίας).
Το παιδεψα λιγο με μεταφραση και "βρηκα" την αποδειξη στη Γερμανικη.
< using some app
Σε τί νόμισμα έγινε η πληρωμή;
Chris έγραψε:Έκανα λοιπόν ότι μου λέει το paypal, μόνο που δεν μπόρεσα να βάλω κάρτα γιατί έχω μαέστρο και δεν την δέχεται, οπότε υποτίθεται τραβάει από το λογαριασμό τραπέζης. Το θέμα είναι ότι έκανα μια αγορά στις 11 του μήνα, ebay+paypal βλέπουν ότι έχει πληρωθεί και αποσταλλεί στις 12 αλλά στο ebanking δεν βλέπω ανάληψη ακόμα
Ανάληψη όχι, το περίεργο θα ήταν να την έβλεπες τόσο γρήγορα....δέσμευση όμως του ποσού έχει γίνει, αν δεν το βλέπεις έξω-έξω θα πρέπει να το ψάξεις κάπου στο Web-banking σου (τι τράπεζα έχεις ? στην Αlpha φαίνεται φάτσα-κάρτα η δέσμευση)