Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
alexandros.K έγραψε:για να πεις οτι βγαζουν χλμ πρεπει τουλαχιστον πανω απο 40,000

δεν μπορείς να το γράφεις αυτό εν έτη 2014...

για να επιτευχθεί το σενάριο σου , θα πρέπει το αυτοκίνητο να διατηρείται σε υπόγειο και δροσερό γκαράζ και να δουλεύεται το λάστιχο όπως πρέπει.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#11033 οκ δλδ αυτα που βγαζουν λιγα χλμ θα αλλαζονται στα 15,000χλμ δλδ
και αν μας βγαλουν 30,000χλμ θα κανουμε αγαλμα στον κατασκευαστη
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
KWSN-Men έγραψε:Τι προτείνετε για Audi A4 2002 (B6) 1.8T;

Το οδηγάει η αδελφή μου στην πόλη κυρίως, κάποιες φορές το οδηγάω εγώ σε ταξίδια. Τελευταία φορά τον Ιούνιο που διαπίστωσα τρελά μούτρα και είδα ότι τα μπροστά ήταν φαγωμένα και τα έβαλα μπροστά-πίσω. Γλυστρούσε λίγο πίσω αλλά αυτό δε με πείραξε :s_biggrin

Ο καιρός χαλάει όμως και χρειάζονται άλλα. Διάσταση 205/55/16.

Καμιά πρόταση;

Λάθος, δεν έπρεπε να βάλεις τα φαγωμένα πίσω.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
alexandros.K έγραψε:οκ δλδ αυτα που βγαζουν λιγα χλμ θα αλλαζονται στα 15,000χλμ δλδ

:s_bored :s_bored :s_omg :s_omg
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
popolaros έγραψε:
alexandros.K έγραψε:οκ δλδ αυτα που βγαζουν λιγα χλμ θα αλλαζονται στα 15,000χλμ δλδ

:s_bored :s_bored :s_omg :s_omg

καλα ξυπνητούρια
Άβαταρ μέλους
By italakias
21 quadra έγραψε:

Το οδηγάει η αδελφή μου στην πόλη κυρίως, κάποιες φορές το οδηγάω εγώ σε ταξίδια. Τελευταία φορά τον Ιούνιο που διαπίστωσα τρελά μούτρα και είδα ότι τα μπροστά ήταν φαγωμένα και τα έβαλα μπροστά-πίσω. Γλυστρούσε λίγο πίσω αλλά αυτό δε με πείραξε :s_biggrin

Καμιά πρόταση;

Απλα το μπρος -πισω γινεται καπου στα 15-20.000 χλμ δλδ στην μεση της διαρκειας ζωης του ελαστικου και οχι οταν εχουν λιωσει.
Άβαταρ μέλους
By billakos
KWSN-Men έγραψε:Τι προτείνετε για Audi A4 2002 (B6) 1.8T, Καμιά πρόταση;

+1 για τα Continental Premium Contact 5 FR ( 205/55 R16 91V), έχουν κ ενισχυμένα πλαϊνά.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
alexandros.K έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:Έχω Continental SC 5P. Τα έχω από 5/11 και έχω περάσει τα 30Κ χλμ. Τα μπροστά αντέχουν ακόμα και από γόμα και από γλύστριμα, τα πίσω για κάποιο λόγο ( :shifty: ) έχουν αρχίσει να γλυστράνε στο στεγνό, στο βρεγμένο κρατάνε καλύτερα. Στο στεγνό γλυστράνε πολύ γλυκά πρέπει να πω. :s_biggrin

πολλα ειναι τα 30,000χλμ ?
για να πεις οτι βγαζουν χλμ πρεπει τουλαχιστον πανω απο 40,000

Όπως προείπα, τα μπροστά είναι ακόμα ΟΚ. Τα πίσω γλυστράνε, και μόνο στον στεγνό. Η φθορά οφείλεται μόνο στον χρήστη.

21 quadra έγραψε:

Καμιά πρόταση;

Προτιμώ να έχω τιμόνι και φρένα και ευαίσθητο πίσω μέρος, παρά όλα αυτά τα μούτρα.

italakias έγραψε:Απλα το μπρος -πισω γινεται καπου στα 15-20.000 χλμ δλδ στην μεση της διαρκειας ζωης του ελαστικου και οχι οταν εχουν λιωσει.

Το διαπίστωσα όταν το οδήγησα. Το αυτοκίνητο όπως προείπα είναι της αδελφής μου.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#11103 Οπότε έχουμε:

Dunlop Blueresponse
Continental PC 5.

'Αλλες καλές επιλογές???
Τελευταία επεξεργασία από KWSN-Men και 16 Σεπ 2014, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
popolaros έγραψε:αντε , μην το κουραζουμε

ολα καλα ειναι τελικα

http://www.camskill.co.uk/m62b0s291p0/C ... _205_55R16

πανε εδω, τραβα ενα στην τυχη και βαλτο.

Primacy 3: 330
Continental PC5: 330
Pirelli P7: 300-310
Dunlop BlueResponse: 310
Bridgestone T001: 300

Αυτές τις τιμές μου έδωσαν Πιττάς και Κυριαζής.