Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
socratesn έγραψε:Σκοπευω να νοικιασω πρωτη φορα αυτοκινητο.Χονδρικα πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερο στην ολη διαδικασια?

<

Οι μεγάλες εταιρίες δεν σου νοικιάζουν αν είσαι κάτω από 23 (ή 21, δεν θυμάμαι ακριβώς :lol: )

Φαντάζομαι στη Σκιάθο το καλοκαίρι... :lol:

Οι υπόλοιποι στο δίνουν σχεδόν παράτυτα και στο χρεώνουν όσο γουστάρουν... (μου ζήτησαν 88ε/μέρα για 1.0 panda mk2 :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: )

Κοιτά πόσο καύσιμο έχει, αν έχει σημειωμένα τα χτυπήματα που βλέπεις και αν δουλεύουν τα φώτα (βρέθηκα στο σουπερ χωρίς φώτα με τους τσοΜπάνιδες :vava: )

Καλό είναι να το γυρίσεις ολόκληρο και να μην αρχίσει όλη η παρέα τατζανιές :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#110818 23 χωρίς πιστωτικη, 21 με πιστωτική.

Ααααχ Σκιαθος.... Το 2012 ειχε νοικιασει ο κολλητός μου ενα Jimny απο αγνωστη εταιρια... Μας ειχαν πει θα ναι του 2007. Τελικα ηταν του 2003-4, βασικοτερο των βασικων και υπερταλαιπωρημενο... Ειναι που ειναι χερας και ο κολλητος μου, το γυρισε σε μια κλειστη στροφη στο χωμα και ευτυχως γλυτωσαμε το δεντρο στο τσακ.
Επειδη λοιπόν υπαρχουν κουλομαριες σαν και μας προσεχτε εκει εξω!!

.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Focusman91 έγραψε:23 χωρίς πιστωτικη, 21 με πιστωτική.

Ααααχ Σκιαθος....

Θα σε πάρω μαζί μου φέτος να κουπεπιαστούμε :shifty:

Θα πάρουμε και τον ποπολάρο μαζί να αυξήσουμε τα επίπεδα πρόσφυσης :shifty:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#110831 Ο ποπολάρος θα πάει Αστυπάλαια μαζί μου, ασ'τον κάτω. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
red_monster έγραψε:Οι μεγάλες εταιρίες δεν σου νοικιάζουν αν είσαι κάτω από 23 (ή 21, δεν θυμάμαι ακριβώς :lol: )

Φαντάζομαι στη Σκιάθο το καλοκαίρι... :lol:

Οι υπόλοιποι στο δίνουν σχεδόν παράτυτα και στο χρεώνουν όσο γουστάρουν... (μου ζήτησαν 88ε/μέρα για 1.0 panda mk2 :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: )

Κοιτά πόσο καύσιμο έχει, αν έχει σημειωμένα τα χτυπήματα που βλέπεις και αν δουλεύουν τα φώτα (βρέθηκα στο σουπερ χωρίς φώτα με τους τσοΜπάνιδες :vava: )

Καλό είναι να το γυρίσεις ολόκληρο και να μην αρχίσει όλη η παρέα τατζανιές :lol:

Νοικιασα τελικα ενα ικανοποιητικο micra με 25ευρω/μερα στη Ροδο.Κανενα προβλημα με την ηλικια αν και ειμαι 22παρακατι με 3μιση χρονια διπλωμα.Στο πρωτο που ρωτησα με εξυπηρετησαν κανονικα-->Μεγαλοδειχνω ομως :lol: :s_crazy .
Ειδαμε τα χτυπηματα απο πριν,τραβηξα και τυπικα ενα βιντεακι να βρισκεται και τελικα το επεστρεψα ,ολα οκ.

Υ.Γ Με σοκαρε το ποσο στιβαροτερο σε πατημα/κρατημα ηταν το μικρα απ' το Y μας :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#113286 Χαζευω λιγο στο hertz.com , ειναι νομιζω η πιο φτηνη εταιρεια απο τις γνωστες που κοιταξα .
Δεν χρεωνει χειμερινα λαστιχα ,εχει 1.200 χλμ ελευθερα (για 4 μερες που το θελω), δεν μπορω ομως να βρω καπου που να λεει αν επιτρεπεται να εξελθει το αμαξι απο την χωρα που θα ενοικιασθει..
Γνωριζει κανεις τπτ;
Ενδεικτικα ,για 4 μερες , Opel Corsa ή παρομοιο ,------>113€.

Edit:super cover (excess waiver ) τι σημαινει;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
giannik1977 έγραψε:Χαζευω λιγο στο hertz.com , ειναι νομιζω η πιο φτηνη εταιρεια απο τις γνωστες που κοιταξα .
Δεν χρεωνει χειμερινα λαστιχα ,εχει 1.200 χλμ ελευθερα (για 4 μερες που το θελω), δεν μπορω ομως να βρω καπου που να λεει αν επιτρεπεται να εξελθει το αμαξι απο την χωρα που θα ενοικιασθει..
Γνωριζει κανεις τπτ;
Ενδεικτικα ,για 4 μερες , Opel Corsa ή παρομοιο ,------>113€.

Edit:super cover (excess waiver ) τι σημαινει;

Εξαρτάται που πας, γιαυτό δεν το αναφέρει διότι έχει να κάνει με τη κάλυψη της ασφάλειας.

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By gianik
#113289 Νικολα για Μοναχο κοιταγα κ θελω να παω εκδρομες Νυρεμβεργη κ Σαλσμπουργκ.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#113294 Ρε συ δεν ξερω αν παταω μαλακιες αλλα κ η αutoeurope μεταξυ αλλων κ στην hertz με πεταει.