Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By STK
#102723 Θελω να συγχαρω τους team mates μου Sigman και Hakkinen για την υψηλη αποδοση.
Mika ευχαριστω για την αφιερωση. Ειναι συγκινητικο να βλεπεις ενα τετοιο ονομα ψηλα στην καταταξη.
Δε θα απαντησω αλλο σε προκλησεις των αντιπαλων, θα προτιμησω να απολαυσω τη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#109528 GP SPAIN - ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Pole:
Εικόνα

Προβολή:
Εικόνα[/quote]
Άβαταρ μέλους
By mika_hakkinen
#109953 Εντάξει... Ευχαριστώ τον Lewis Hamilton για το FL (υποθέτω, δεν κοίταξα)

Σφαγή στο pick em. Ελπίζω να μη χάσω αγώνα φέτος όπως άλλες χρονιές, γιατί η πρώτη πεντάδα είμαστε με 10 βαθμούς διαφορά

Και επειδή είναι βέβαιο ότι στο τέλος της χρονιάς θα (ξανα)λέω ότι το pick em δεν μπορεί να θεωρείται κανονικό πρωτάθλημα, να σημειωθεί από τώρα ότι το έλεγα και όλες τις άλλες χρονιές, που δεν με συνέφερε. :s_wacko
Άβαταρ μέλους
ByGTO
#110257 Τελευταίος αγώνας για εμένα μάλλον.
Μπαίνω στρατό αυτή τη βδομάδα.
Καλή επιτυχία στους επόμενους(στους χρόνους θα κριθεί φέτος :s_yes ).
Άβαταρ μέλους
By ripper
#114444 Καλά που έχουμε το "περίεργο" Monaco και διαφοροποιήθηκαν λίγο οι προβλέψεις.

Οι σοφοί teammates μου πάντως αντέγραψαν :lipsealed: τις προβλέψεις μου :shifty:
Άβαταρ μέλους
By ladaman11
ripper έγραψε:Τις ψιλιάστηκα τις Williams ότι δεν την παλεύουν, αλλά φοβήθηκα να βγάλω και τις δύο έξω. :thumbsdown:

Μια απ'τα ιδια. Ο διαγωνισμος φετος ειναι πολυ κλειστος και αν την πατησεις δεν μαζευεται ευκολα λογω του οτι γενικα μεχρι τωρα ξεκαθαρα η μερσεντες ειναι πρωτη δυναμη, η φερραρι δευτερη και η ουιλιαμς τριτη
Άβαταρ μέλους
By pik.
g8777 έγραψε:Pole o mirage;

Στην αρχή νόμιζα πως είναι καποιου είδους τρολλαρισμα.

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

:iconcool: :iconcool: :lol: :roll:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#114957 Με 4 σωστες προβλεψεις θεσεων νομιζω κερδισα στο Μονακο!
Η πλακα ειναι οτι φετος θα βολταρω στους δρομους εκει με το φιατ κουπε μου! Κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι εκει τωρα το καλοκαιρι!

Ελα ρε f&g!!!! :iconcool: