Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By elteo
#104242 Αυτο σκεφτόμουν κι εγώ. Τα γραφικά τους είναι πανέμορφα, ευανάγνωστα και αρκούντως απλά ώστε να μην αποσπάται πολύ η προσοχή σου. Μεγάλη διαφορά από τις αηδίες της f1.

< 4
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
fokion έγραψε:Εχεις δικιο... εννοουσα απο τα "καλα".... ουτε καν ξεκιναει prebuffer

Από τον 20ο γύρο περίπου άρχισαν να στρώνουν.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#109697 Στο acestream πάντως ακόμα και τώρα βγάζει αυτό: There are no active peers and streams at this moment
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#109698 Εγω τώρα βλέπω Sky και λίγο πριν έβλεπα Movistar.
Άβαταρ μέλους
By fokion
panos2171 έγραψε:Στο acestream πάντως ακόμα και τώρα βγάζει αυτό: There are no active peers and streams at this moment

θα συμφωνησω...

http://squirrelstreams teleia com/
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#109724 Σήμερα με ταλαιπώρησε κι εμένα το streaming, έστρωσε το πράγμα μετά την μέση. Μέχρι εκείνη την στιγμή είχα πολλά disconnections .
Νόμιζα πως έφταιγε ο δικός μου τρόπος να βλέπω (το κινητό κατέβαζε το stream και το έκανε cast στην τηλεόραση με Miracast), αλλά φαίνεται πως είχατε και άλλοι πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
#110329 Αυτός ο Σεϊτανίδης έχει μάθει παπαγαλία τα ονόματα των μηχανικών, φιλενάδων μέχρι και των γλειφιτζουράδων κάθε ομάδας και τα πετάει λες και ποιος χέστηκε ναουμ.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Άμπαλος έγραψε:Αυτός ο Σεϊτανίδης έχει μάθει παπαγαλία τα ονόματα των μηχανικών, φιλενάδων μέχρι και των γλειφιτζουράδων κάθε ομάδας και τα πετάει λες και ποιος χέστηκε ναουμ.

#leipeistaki :s_empathy

:shifty: