Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#109516 Θέλω κι εγώ τέτοιους φίλους! Αν και η λαγούδερα δεν είναι και το καλύτερό μου, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#109519 Στο xposed πώς με ήρθε να δω εάν υπάρχει κάτι για το σωλήνα να παίζει στο παρασκήνιο και ταταααατ :metalo:

Και μιας και διαθέτουμε και s-view μπορώ να τι κάνω παύση από την "οθονιτσα" :s_yummy

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#109530 Τελικά τι ήθελα και έμπλεξα? Μπουρδελο το λολιποπ...τέλεια ήμουνα με το Ζ3 και την 444
Άβαταρ μέλους
By mirage
#109533 Τι σου εκανε;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
mirage έγραψε:Τι σου εκανε;

Καταρχήν άλλαξα συσκευή διάβασε παραπάνω να καταλάβεις....δεύτερον δεν μπορώ με τίποτα εδώ και 5ώρες που τη σκαλιζω να συνηθίσω την λολιποπ

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By mirage
#109564 Διαβασα και το ειχα καταλαβει. Πηρες το Ν6 καταπληκτικη ευκαιρια κτλ. Χουράααα! Το γλειφιτζουρι τι σου εκανε και τι ακριβως πρεπει να συνηθισεις εξακολουθω να μην τα καταλαβαινω.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
mirage έγραψε:Διαβασα και το ειχα καταλαβει. Πηρες το Ν6 καταπληκτικη ευκαιρια κτλ. Χουράααα! Το γλειφιτζουρι τι σου εκανε και τι ακριβως πρεπει να συνηθισεις εξακολουθω να μην τα καταλαβαινω.

Ίσως θέλει απλά να το συνηθίσω..γνώριζα απέξω και ανακατωτά την.4.4.4 και μου φαίνεται περίεργη η 5.1 Πρέπει πολύ ώρα να ψάχνω για διάφορα πράγματα...anyway θα δείξει...

Άβαταρ μέλους
By bill33
#109572 Old dog new tricks.

Lol
Άβαταρ μέλους
By elteo
bujinkan έγραψε:
mirage έγραψε:Διαβασα και το ειχα καταλαβει. Πηρες το Ν6 καταπληκτικη ευκαιρια κτλ. Χουράααα! Το γλειφιτζουρι τι σου εκανε και τι ακριβως πρεπει να συνηθισεις εξακολουθω να μην τα καταλαβαινω.

Ίσως θέλει απλά να το συνηθίσω..γνώριζα απέξω και ανακατωτά την.4.4.4 και μου φαίνεται περίεργη η 5.1 Πρέπει πολύ ώρα να ψάχνω για διάφορα πράγματα...anyway θα δείξει...

Δεν φταίει η Λόλι. «Φταίει» το ότι πήγες από την rom της Sony με τα μπιχλιμπίδια της στην pure. Σιγά τα αυγά δηλ...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#109591 Της Sony είναι αρκετά κοντά σε pure android
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
QsisVTS έγραψε:Της Sony είναι αρκετά κοντά σε pure android

Ακριβώς ...Δεν έχει πολλά μπιχλιμπίδια όπως άλλες συσκευές

Άβαταρ μέλους
By elteo
#109593 Ε, τότε γερνάς .... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
elteo έγραψε:Ε, τότε γερνάς .... :shifty:

Μάλλον

Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#109631 Χθες βράδυ επεσε ρακομελο πανω στο s4 mini μου και απο τοτε εχει αλλοιωθεί ο ηχος απο το ηχειο. Το προβλημα εστιαζεται στο καπακι γιατι οταν το βγάζω οι ηχοι παραγονται κανονικα.
Μάλλον ηρθε η ωρα αλλαγης του καπακιου... :(

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#109633 Σε δίκαρτο anroid με πολύ καλή κάμερα, όχι ιδιαίτερα μεγάλο και βαρύ, έχουμε τίποτε καλύτερο να προτείνουμε από το z3; Αν αναμένεται κάτι καλύτερο μέχρι μέσα Ιουλίου, μπορώ να περιμένω.