Συζήτηση και τεχνικές λύσεις για τα παλαιότερα μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#111382 D-jet οποτε λασκαρεις κανα πρωινο-μεσημερακι,ελα να σε παω μια βολτα σε συνεργειο φιλου που ειδικευεται σε ανακατασκευες.Πηγα σημερα και ειχε καμια 7-8 Μερκ το νεωτερο απο τη δεκαετια του 70.Καμπριο,διπορτες,4πορτες,λυμενες,μονταρισμενες σε διαφορα σταδια.Μην με ρωτησεις μοδελα/σειρες δεν τις γνωριζα.
Ειδα σε μια καμπριο ξυλινο ταμπλω(ολοκληρο το ταμπλω ξυλο,οχι μονο το κλασσικο φιλετο,δεν το ειχα ξαναδει αυτο ) ανακατασκευασμενο που με επεσε το σαγωνι. :lipsealed:
εχε και μια 600 για ανακατασκευη σε μηχανικα-λαμαρινα ,με λυμενα τα μηχανικα και μου ξεκολησε το σαγωνι αυτη τη φορα.Εαν δεις το μοτερ λυμενο θα τρομαξεις.Το μεγεθος τον εμβολων,τα 4 ελατηρια στο εμβολο,το μεγεθος της μπιελας,τον ογκο του μπλοκ.Ο ογκος και το μεγεθος της γεφυρας μπορει να την μπερδεψεις με αντιστοιχη απο σκανια. :lol:
Ειχε 2 σκαθαρια,μια 911 ταργκα του 73 και μια 356 .Ειχε και μια 400i αμερικλανικη.μαζι με κατι Γκαλαρδο,μποξτερ,τζαγκουαρ του 60κατι με 6κιλυνδρο μοτερ.
Ειναι αδελφικος φιλος και βενζινοκεφαλος,οποτε βρεις χρονο παμε για καφε ματι συζητηση.

υγ φερε ρατζο γιατι δεν βλεπω ,εσυ ειδικα, να γυρνας στο σπιτι αμα δεις τι εχει εκει μεσα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
dimviii έγραψε:D-jet οποτε λασκαρεις κανα πρωινο-μεσημερακι,ελα να σε παω μια βολτα σε συνεργειο φιλου που ειδικευεται σε ανακατασκευες.Πηγα σημερα και ειχε καμια 7-8 Μερκ το νεωτερο απο τη δεκαετια του 70.Καμπριο,διπορτες,4πορτες,λυμενες,μονταρισμενες σε διαφορα σταδια.Μην με ρωτησεις μοδελα/σειρες δεν τις γνωριζα.
Ειδα σε μια καμπριο ξυλινο ταμπλω(ολοκληρο το ταμπλω ξυλο,οχι μονο το κλασσικο φιλετο,δεν το ειχα ξαναδει αυτο ) ανακατασκευασμενο που με επεσε το σαγωνι. :lipsealed:
εχε και μια 600 για ανακατασκευη σε μηχανικα-λαμαρινα ,με λυμενα τα μηχανικα και μου ξεκολησε το σαγωνι αυτη τη φορα.Εαν δεις το μοτερ λυμενο θα τρομαξεις.Το μεγεθος τον εμβολων,τα 4 ελατηρια στο εμβολο,το μεγεθος της μπιελας,τον ογκο του μπλοκ.Ο ογκος και το μεγεθος της γεφυρας μπορει να την μπερδεψεις με αντιστοιχη απο σκανια. :lol:
Ειχε 2 σκαθαρια,μια 911 ταργκα του 73 και μια 356 .Ειχε και μια 400i αμερικλανικη.μαζι με κατι Γκαλαρδο,μποξτερ,τζαγκουαρ του 60κατι με 6κιλυνδρο μοτερ.
Ειναι αδελφικος φιλος και βενζινοκεφαλος,οποτε βρεις χρονο παμε για καφε ματι συζητηση.

υγ φερε ρατζο γιατι δεν βλεπω ,εσυ ειδικα, να γυρνας στο σπιτι αμα δεις τι εχει εκει μεσα. :lol:

Kαλέ κύριε θα με πάρετε και εμένα ?

Σε κάτι τέτοια κολλάω απρόσκλητος.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#111394 Κι αν μπορειτε και καμια φωτογραφια για τα λιγουρια που ειμαστε μακρια και δεν μπορουμε να ερθουμε!!

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#111395 εννοειτε Παναγιωτη! :thumbsup:
οποτε βρει χρονο ο Διγετιος μιλατε και μου λετε.Απλα να μην λειπω ταξιδι.
Πεστε και του Βεαμς.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
dimviii έγραψε:εννοειτε Παναγιωτη! :thumbsup:
οποτε βρει χρονο ο Διγετιος μιλατε και μου λετε.Απλα να μην λειπω ταξιδι.
Πεστε και του Βεαμς.

Ευχαριστώ, dim! Σε ποια περιοχή είναι, διότι παίζει και ένας δικός μου τώρα τελευταία με μια 600ρα...;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#111504 Aθηνων και Θηβων κοντα.
Μαυρο χρωμα που αγοραστηκε απο δημοπρασια στο εξωτερικο.
Μναρα και πολυ εντυπωσιακη απο κοντα.
Το μοτερ στο παγκο βιδες,οπως και ολο το εμπρος συστημα.Αεραναρτηση χαλασμενη,φορτωθηκε με γερανο για να ερθει.

εντιτ η 400i usdm φοραγε michelin trx :inlove: :omg:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
dimviii έγραψε:Το μοτερ στο παγκο βιδες,οπως και ολο το εμπρος συστημα.Αεραναρτηση χαλασμενη,φορτωθηκε με γερανο για να ερθει.

Ήταν αυτή Δημήτρη;

Εικόνα

μ' αυτό;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#111518 :x

:rtfm:
Εικόνα

edit α ξεχασα ειχε και μια αμερικανικη sl 560 καμπριο σαν και αυτη,σε αριστη κατασταση

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#111523 Καλά ντε. Έχω μείνει στις πρόσφατες εγώ :(
Αυτή είναι η Grosser. Tα υδραυλικά της θέλω να δω εγώ :help:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BEAMS έγραψε:Καλά ντε. Έχω μείνει στις πρόσφατες εγώ :(
Αυτή είναι η Grosser. Tα υδραυλικά της θέλω να δω εγώ :help:

ο κεντρικος αξονας δεν ειναι ορατος απο κατω οταν ειναι ανεβασμενο στο αναβατωριο.Περναει μεσα απο τουνελ στο πατωμα.Δεν το ειχα ξαναδει,δεν ξερω αν και αλλες Μερκ εποχης ηταν ετσι.Το πατωμα ηταν τελειως φλατ απο κατω.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#111818 Το υποσχέθηκα στον D jet κι ας το δει όποιος άλλος θέλει.
Είναι μια ώρα αλλά αξίζει.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#111822 Κουφέτο ήρθε, Beams, μίλε γκράτσιε!
Έχω ήδη παραγγείλει τα σουβλάκια... :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#112270 Εξαιρετική εκπομπή για έναν από τους σπουδαιότερους που έχουν πιάσει τιμόνι αγωνιστικό!

BEAMS είσαι άψογος! :s_thumbsup