Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#107677 Όχι δεν είναι κλειστά τα παράθυρα. Θα το βγάλω αύριο αν είναι. Σήμερα πάντως που έβγαλα τη βίδα από το κάθισμα του συνοδηγού για δείγμα βρήκα αυτά... Μάλλον η προηγούμενη κάτοχος γαμιοσατω αβερτα... :lol:

Εικόνα
< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
panos2171 έγραψε:Αυτή την παπαριτσα τη βρίσκουμε μόνο στην Peugeot; Είναι βίδα με ουπα που στηρίζει ένα πλαστικό κάτω από το κάθισμα.

Panos και στην wurth ψαξε.Παντως ειναι κλιψακι αρκετα κοινο που το συναντας σε πολλα αυτοκινητα.
Εαν εχεις κανα γνωστο φανοποιο ολο και τους περισευουν απο τρακαρισματα/επισκευες.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
panos2171 έγραψε:Όχι δεν είναι κλειστά τα παράθυρα. Θα το βγάλω αύριο αν είναι. Σήμερα πάντως που έβγαλα τη βίδα από το κάθισμα του συνοδηγού για δείγμα βρήκα αυτά... Μάλλον η προηγούμενη κάτοχος γαμιοσατω αβερτα...

Εικόνα
< K910 μου

Γαμηθηκαν στη δουλεια. :rtfm:

.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#108349 Βιολογικό άμεσα, μην μείνεις έγκυος εκεί μέσα! :lol:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#108472 :lol:

Λοιπόν από χθες ανάβει ένα προειδοποιητικό τρίγωνο στην οθόνη του χιλιομετρητή, κάνει έναν προειδοποιητικό ήχο στην εκκίνηση και βγάζει στην κεντρική οθόνη σφάλμα για το φίλτρο. Το αυτοκίνητο βγήκε από σέρβις πριν 3 βδομάδες περίπου οπότε ή παπάρια αλλαγή φίλτρου πετρελαίου αλλάξαν, ή βάλαν καμία μούφα ή είμαστε τόσο γκαντέμιδες που βούλωσε τώρα από μούφα πετρέλαιο. Το παλιό μας το δώσαν, DELPHI έγραφε και έναν κωδικό είχε επάνω. Τώρα θέλουμε να δούμε τι βάλαν αυτοί εφόσον είναι εφικτό. Το φίλτρο βρίσκεται στα δεξιά του μοτέρ κάτω από ένα σωλήνα;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#108474 Τι σφάλμα λέει ακριβώς;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#108482 Filter failure ή κάτι τέτοιο δε θυμάμαι ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#108659 Particle risk of filter blocking λεει απ ότι είδα...

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By mirage
#108672 Αυτο ειναι το φιλτρο σωματιδιων. Θελει μπριζωμα και έλεγχο.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#108679 Το dfp είναι αυτό;

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By mirage
#108681 DPF
Άβαταρ μέλους
By drdino
#108831 Ριξτου ένα καλό σκίσιμο σε καμία εθνική, παρατεταμένα.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#108933 Τι κάνουμε σε περίπτωση που είναι -εν μέρη- πλαστό το βιβλίο service του αυτοκινήτου ;