Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#102074 Αυτά ήταν τα χιλιόμετρα 2μίση ημερών . στο σύνολο πολύ ευχαριστημένος. Μέσα στην πόλη κανένα πρόβλημα τα 260 κιλά ελίσσεται σαν ποδήλατο. Εθνική Πρώτη μέρα ότι το έφερα από Αθήνα Λουτράκι...καναπές...140 κοντέρ να λυσσαει ο αέρας εκεί στα μέγαρα στο γνωστό σημείο και η μπέμπα να περνάει ακουνητη ...πραγματικά σκούτερ για ταξίδια μεγάλα ( εξωτερικό) σχεδιάζω πρωτα ο Θεός ένα ταξίδι το Σεπτέμβριο εξωτερικό...τελειώνω το σχέδιο διαδρομής και επανέρχομαι για συμβουλές για τη διαδρομή ....

< with smoke signals cause New tapatalk sucks
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#102106 Καλοτάξιδος ο καναπές, πολύ θα γούσταρα να κάνω Θεσσαλονίκη - Αθήνα με κάτι τέτοιο και μουσική
στη διαπασών. Στην παρακάτω φωτό σκέφτεσαι τα χρήματα που έδωσες και έχεις τέτοιο ύφος? :lol:

bujinkan έγραψε:Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
bujinkan έγραψε:Όχι βρε απλά Κάτι με είχε απορροφήσει και ήμουν έτσι

Κλασσική έκφραση...Προσπαθεί να θυμηθεί αν έβγαλε το λουκέτο! :lol:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
D-Jet έγραψε:
bujinkan έγραψε:Όχι βρε απλά Κάτι με είχε απορροφήσει και ήμουν έτσι

Κλασσική έκφραση...Προσπαθεί να θυμηθεί αν έβγαλε το λουκέτο! :lol:
Όχι ρε όργιο η φωτο είναι την ώρα της παραλαβής χαχαχαχα
Ίσως εκείνη την ώρα λίγα λεπτά πριν την παρθενική βόλτα να σκεφτόμουν...μλκ έδωσες 11χήνες στα τυφλά χωρίς να έχεις κάνει test ride

Άβαταρ μέλους
By JBT
#106352 Πραγματικά ο τίτλος του νήματος ταιριάζει γάντι :lol:

έκανα πατέντα με την ποδιά που έχω για τα πόδια στο χ-μαχ... 110 ευρώ για επίσημη ποδιά της μαμάς γιαμάχα και απεδείχθη :tomato:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
bujinkan έγραψε:ΕικόναΕικόνα

πω πω, άρτ! :s_tongue

έχω και κατάλληλο soundtrack
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#108562 Τελευταία σκέφτομαι την αγορά top case για την μπέμπα μου.είδα παρά πολλές Αλλά μόνο μια ερωτεύτηκα...
givi v47
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#108568 Η BMW δεν έχει κάτι; Ή είναι πολύ πιο ακριβό;
Και το δικό μου είναι της Ducati και είναι... λιγότερο άσχημο (γιατί όμορφο δεν θα τολμούσα να το πω!).
Της GIVI είναι φυσικά κι αυτό, απλώς ταιριάζει περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:Η BMW δεν έχει κάτι; Ή είναι πολύ πιο ακριβό;
Και το δικό μου είναι της Ducati και είναι... λιγότερο άσχημο (γιατί όμορφο δεν θα τολμούσα να το πω!).
Της GIVI είναι φυσικά κι αυτό, απλώς ταιριάζει περισσότερο.
το ΜΑΜΑ είναι 36λίτρα και κοστίζει μαζί με τη βάση.........κρατήσου.'..................................500 ευρω

Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:Τα 36 λίτρα είναι πολύ λίγα κι όσο για την τιμή... :lipsealed:
Το καλό με τα 47 λίτρα είναι πως χωράει άνετα δύο full face κράνη.
ακριβώς

Άβαταρ μέλους
By Chris
#108639 Φίλος με x9 (νομίζω) είδε την αυθεντική της piaggio με 400+ και παρήγγειλε την ίδια από ebay με λιγότερα από 200. Τελικά πλήρωσε και 30-50 σε ένα συνεργείο για να του την περάσουν γιατί ήταν πιο δύσκολο από ότι φαινόταν

< using some app