Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#108153 Σκασανε κ εδω οι κουτοπόνηροι αγοράζω συσκευη σε προσφορά κ τη πουλάω με καπελο!!

Κριμα πάντως για κάποιους που γίνονται ρομπα εδω μεσα!
Άβαταρ μέλους
By bebes
Anonymous Founder έγραψε:Άσχετο με τα παραπάνω, βλέπω σε καλή τιμή το Sony E4 , το απλό και το dual. Για το απλό βλέπω πολλά παράπονα για restart. Τέτοια παράπονα είχα κι εγώ από το Sony Xperia M που είχε πρόβλημα εν τέλει το module της κάρτας... Λέω να μην τολμήσω αγορά! :lipsealed:

το Ε4 το πηρα για την κορη

για να πω την αμαρτια μου εκτος απο την (καλη) τιμη μεγαλο ρολο επαιξε και η ανθεκτικοτητα του συγκεκριμενου.
Εχει ανθεκτικο τζαμι και ειδικο περιβλημα για να αντεχει (λιγο παραπανω) στις πτωσεις.
Βρεβαια για καλο και για κακο εδωσα αλλα 30€ στον Κοτσοβολο κι εκανα μια ασφαλεια για σπασιμο οθονης και καταστροφη του κινητου απο υγρα (η πλακα ειναι οτι το προηγουμενο κινητο της "πηγε" απο πεσιμο -σπασιμο, ενω τα δυο προπροηγουμενα απο νερο- ενα απο μπουγελο κι ενα επεσε στην τουαλετα :s_whiteflag )

Εκτος απο ενα προβλημα που ειχε με την καμερα (αργουσε κανα λεπτο να ενεργοποιηθει), το οποιο νομιζω οτι λυθηκε, το κινητο ειναι μια χαρα.
Γρηγορο, ανθεκτικο (επεσε ηδη μερικες φορες), πολυ δυνατη η μπαταρια (ξερετε ποσο δεινοπαθουν τα κινητα στα χερια των εφηβων :shifty: ) γενικως ειναι πολυ ευχαριστημενη.

Μονη της "γρινια" η μπροστινη καμερα που δεν ειναι τοσο καλη οσο "υποσχονται" τα χαρακτηριστικα της, οποτε "δεινοπαθει" το μηλοφωνο του μπαμπα (1200 φωτο εσβησα χθες κι ανασανε η μνημη του :lol: )

αν θελεις κατι για το Ε4, ρωτας
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
GeorgT έγραψε:Σκασανε κ εδω οι κουτοπόνηροι αγοράζω συσκευη σε προσφορά κ τη πουλάω με καπελο!!

link;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#108157 Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια?? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
GeorgT έγραψε:Σκασανε κ εδω οι κουτοπόνηροι αγοράζω συσκευη σε προσφορά κ τη πουλάω με καπελο!!

Εντάξει, δεν νομίζω πως γίνεται κάποιος ρόμπα έτσι. Αν η... προμήθεια είναι ένα λογικό ποσό, όλοι είναι ευχαριστημένοι. Κάποιοι δεν πρόλαβαν την προσφορά, οπότε αν θέλουν το συγκεκριμένο κινητό, μπορεί και να τους συμφέρει. Αρκεί ξαναλέω να είναι λογικό το ποσό.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#108180 ναι τώρα τα είδα, εντάξει ο καθένας πουλάει κάτι όσο θέλει αν βρεθεί κάποιος να το πάρει με γεια του με χαρά του
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#108185 Μια χαρα ρόμπες γίνονται για το οτι δεν πρόλαβε ο αλλος οφείλεται στο οτι κάποιοι αγοράζουν (μπορει κ αρκετα κομμάτια) με αποκλειστικό σκοπο να τα πουλήσουν!

Κ δε το λεω για μενα, γιατι τις προσφορές τις βοντα έτυχε κ τις ειδα πρωί πρωί στο ταμπλετ στο κρεβάτι κ αν ηθελα χτυπούσα κανενα! (δυστυχώς Ν6 πολυ μεγαλο κ το κυρτό μιεχ)

Η απόδειξή θα δοθεί με το αρχικό ποσο αγορας για την περίπτωση εγγύησης θα θελα να ξερω σε τέτοιες πωλήσεις!
Άβαταρ μέλους
By velissarios
#108241 Λίγο η gadgetτομανία μου, λίγο οι επαγγελματικές μου ανησυχίες , και βρέθηκα με ένα VR headset της Homido.

Όποιος έχει δοκιμάσει το cardboard της Google x3 οι δυνατότητες..... χωρίς το κόστος του Samsung VR.

χάσιμο το rollercoaster :s_wacko ..... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Cmoar.CmoarRollerCoasterDemo&hl=el

Για αυτό ψάχνω οικονομικό κινητό με υψηλά dpi ... Το One+ έκατσε κουτί αλλά θέλω κάποιο backup. :s_cool
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#108678 28 Μαιου περισσότερα ινφο για τη επόμενη έκδοση με κωδικό Android M :thumbsup: :thumbsup:

καιρός ηταν μιας κ σιγα σιγα κλείνουμε 1 χρονο με Lollipop κ μας πηρε ο :sleep:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#108780 Τι περιμένεις στην νέα έκδοση που δε το κάνεις με ΚΚ και LP ?
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#108785 Να παίζει YouTube στο background!
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
NickTG έγραψε:Να παίζει YouTube στο background!

Απο τη στιγμη που κατέβασα το spotify παει καιρος που χω να ακουσω τραγουδια στο yt.

.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
GeorgT έγραψε:28 Μαιου περισσότερα ινφο για τη επόμενη έκδοση με κωδικό Android M

καιρός ηταν μιας κ σιγα σιγα κλείνουμε 1 χρονο με Lollipop κ μας πηρε ο

Ακόμα κιτκατ είμαστε. Τι νέα εκδοση ...
Ενα 10% επι του συνόλου των συσκευών android τρέχουν την 5.χ.
Τραγωδία.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#108810 Και χαμος στο ισιωμα μη σου πω.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#108812 Mια χαρά είναι η ΚΚ. Μην τρελαίνεσαι. Εδώ έχεις ναυαρχίδα 2-3ετίας και δεν σου λείπει τίποτα. Μας έχουν βάλει στο τρυπάκι να αλλάζουμε χωρίς λόγο.