Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By famas
#107385 [quote="Zorz"]Ναι, σωστή παρατήρηση. Απ'ότι βλέπω απ΄οτις φωτογραφίες είναι μετά την αναβάθμιση με Harpoon και Tomahawk. Εξακολουθεί να ισχύει όμως το big ship, big target... :s_cool[/quote ] Όπως επίσης ότι Ατλαντικό ΔΕΝ παιρνάς με την μπακατέλα σου, όπως επίσης ότι πάνω από 10 μέρες δεν αντέχεις στο μικρό πλοίο(εφόδια, ενδιαιτήσεις), όπως επίσης θέλεις οργανικό μέσο για να έχουν καθοδήγηση OTH οι sea skimming σου, όπως επίσης τα ραντάρ σου λόγω περιορισμένου ύψους δεν έχουν την ίδια εμβέλεια., κ.α.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#107601 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Morx
#107676
edmond έγραψε:παίζει και να εχει πανω από 40% κλίση!
το φαλτσωμα το ήθελαν ή τους ξέφυγε :dizzy:
wtf x 1000


40% κλιση ειναι 22 μοιρες ανωφερεια. Ισως ξεγελαει στο βιντεο, αλλα 22 μοιρες ειναι παρα πολλες για να κατασκευασεις γεφυρα.
Οπως λεει και το αρθρο, ειναι 6% δηλαδη 3μισι μοιρες.
Τελευταία επεξεργασία από Morx και 04 Μάιος 2015, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By xeno
#107678 Τρομάζει η εικόνα, αλλά φταίει το είδος του φακού που είναι τραβηγμένη η φωτογραφία. Με τον τηλεφακό συνήθως παραμορφώνεται έτσι η προοπτική.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#107733 ποστάρετε και την κυρία Peterson / watson για τα βυζια εεεε μάτια του vengas



google barbro peterson

hit me!