red_monster έγραψε:Που μπορώ να βρω καρυδάκι 5γωνο? Από κορυφή στην απέναντι ακμή είναι 18mm
Anonymous Founder έγραψε:red_monster έγραψε:Που μπορώ να βρω καρυδάκι 5γωνο? Από κορυφή στην απέναντι ακμή είναι 18mm
Στην Σπύρου Πάτση έψαξες;

Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα, βλαμμένοι Γάλλοι

Dodger έγραψε:Πριν καμιά ώρα, ξαφνικά ανάβει ένα λαμπάκι στο καντράνκαι αρχίζει η μηχανή και κάνει κομπιάσματα. Σταματώ στην άκρη και όπως είμαι στο ρελαντί τα κομπιάσματα συνεχίζουν. Σβήνω τη μηχανή και μου κουνάει όλο το αυτοκίνητο. Βλέπω στο manual τι διάολο είναι αυτό το λαμπάκι και διαβάζω έλεγχος ηλεκτρονικού γκαζιού. Γράφει πως παίζει να χρειαστεί και ρυμούλκηση, αν και ήμουν κοντά στο σπίτι, πήγα κανονικά. Πατούσα βεβαια το πεντάλ αν έτρεχε κάποιος με τα πόδια δίπλα μου, θα με περνούσε.
Τι μπορεί να είναι; Κυριακή αύριο, θα το αφήσω στο γκαράζ, Δευτέρα πουρνό πουρνό (ευτυχώς έχω άδεια) πάω συνεργείο.
Dodger έγραψε:Dodger έγραψε:Πριν καμιά ώρα, ξαφνικά ανάβει ένα λαμπάκι στο καντράνκαι αρχίζει η μηχανή και κάνει κομπιάσματα. Σταματώ στην άκρη και όπως είμαι στο ρελαντί τα κομπιάσματα συνεχίζουν. Σβήνω τη μηχανή και μου κουνάει όλο το αυτοκίνητο. Βλέπω στο manual τι διάολο είναι αυτό το λαμπάκι και διαβάζω έλεγχος ηλεκτρονικού γκαζιού. Γράφει πως παίζει να χρειαστεί και ρυμούλκηση, αν και ήμουν κοντά στο σπίτι, πήγα κανονικά. Πατούσα βεβαια το πεντάλ αν έτρεχε κάποιος με τα πόδια δίπλα μου, θα με περνούσε.
Τι μπορεί να είναι; Κυριακή αύριο, θα το αφήσω στο γκαράζ, Δευτέρα πουρνό πουρνό (ευτυχώς έχω άδεια) πάω συνεργείο.
5 μήνες μετά το ίδιο πρόβλημα. Σε επαρχιακό δρόμο (παλαιά έθνική Αθηνών-Θήβας) με maximum speed 50 km/h, πάνω από 3000 στροφές με τίποτα, σε ανηφορικό σημείο να πηγαίνω με 20 κυριολεκτικά. Λιγο πριν φτασω σπιτι, σβηνω και ξανααναβω (το ειχα κανει καμια 40αρια φορες) και δουλεψε κανονικα. Τωρα παλι μουγκριζει. Αν θελετε να παρετε μια ιδεα, δειτε τα παρακατω:
ρελαντί και φουλ γκάζι που πάει μέχρι 3500 στροφές με το ζόρι
Η πλάκα είναι οτι το λαμπάκι δεν ανάβει συνέχεια.... Ετοιμάζομαι για την αντιπροσωπεία...
The Ace έγραψε:Εφόσον στο ξαναεμφάνισε, καλά κάνεις και ετοιμάζεσαι για αντιπροσωπεία....δεν ξέρω όμως αν θα πρέπει να ετοιμάζεις και το βαζάκι με τη βαζελίνη, γιατί συνήθως τέτοια προβλήματα κοστίζουν
Dodger έγραψε:The Ace έγραψε:Εφόσον στο ξαναεμφάνισε, καλά κάνεις και ετοιμάζεσαι για αντιπροσωπεία....δεν ξέρω όμως αν θα πρέπει να ετοιμάζεις και το βαζάκι με τη βαζελίνη, γιατί συνήθως τέτοια προβλήματα κοστίζουν
Tελικά ήτο η πεταλούδα, καθάρισα με 350 και έφυγα κύριος
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]