Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#107542 Η δική μου Ντελάρα έχει απάν τα JBL και λαλάει σαν τον Νταλάρα :inlove: :s_roses :s_airkiss

Εάν τύχει κάποιος γνωστός σας να έχει τα JBL συνιστώ ανεπιφύλακτα να το κάνετε ένα τεστ δράιβ :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
CARυοθραύστης έγραψε:δράιβ

Γμτ :rant:

+1 για ποιότητα κατασκευής dell. Έχω εκπλαγεί απο dell του 500ρικου και εννοείται απο τα ακριβά της.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#107603 Γιατί σε ενοχλάει το δράιβ αλλά όχι το τεστ; :hmmm:

Παντελώς οφτοπίκ για να το πούμε και γαλλιστί :lol: αλλά ξέρεις τι με εξοργίζει γενικότερα; Όταν σε κάθε πρόταση οι μισές λέξεις στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι εγγλέζικες. :rant:

Επικό failure (ουψ)

Στα τού οντοπίκ τώρα, ΝΤΕΛΑΡΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑ :lol:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#107716 Ω ρε μάγκες τι μαγκιά είναι αυτή;;

http://www.ebay.de/itm/Leef-Bridge-USB- ... 3cf7a18902

https://www.youtube.com/watch?v=wCi7bSy2AkM

Το έχει κάποιος;; Σκέφτομαι να το πάρω εχθές :lol:

ΓΝΩΜΕΣ;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
QsisVTS έγραψε:γιατί κοιτάτε laptop χωρίς numpad; :hmmm:

Πες τα ρε Qsis!
Έβαλα σοβαρό μηχάνημα, με το numpad του, την 960m του και όλα τα καλά και σημασία καμιά!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#107751 το δικό μου laptop έχει μια χαρά numpad και παραμένει επίσης μια χαρά φορητό (15αρι-lenovo)

δε καταλαβαίνω γιατί να μην υπάρχει, ειδικά αν ο ενδιαφερόμενος θέλει να βαράει νούμερα

εγώ προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση πλέον να κοιτάξω φορητό χωρίς numpad

και τουλάχιστον το layout της lenovo που έχω δουλέψει αρκετά είναι πάρα πολύ βολικό και δεν επηρεάζει ιδιαίτερα και το υπόλοιπο πληκτρολόγιο
Άβαταρ μέλους
By sknipper
dimik έγραψε:...Πάντως και κατασκευαστικά ήταν αρκετά πιο στιβαρό και με ποιοτικότερα πλαστικά, δεν το περιμέναμε αλλά μας βγήκε πιο premium απο το Dell.
Τα Dell που είχαμε μέχρι τώρα πάντως ήταν μέτρια. Με το πλαστικό γύρω απο την οθόνη να ξεκολλάει, τα πληκτρολογια και τα touchpad να χαλάνε εύκολα και σκληροί δίσκοι να αλλάζονται συχνά.
Η Lenovo γενικά έχει 2 οικογένειες τα φτηνότερα Ideapad και τα πιο καλά Thinkpad. Τα δεύτερα ακολουθούν τη γραμμή των παλιών IBM (με κλειτορίδα κλπ) και είναι επαγγελματικού προσανατολισμού με πολύ καλύτερη κατασκευή. Γενικά όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές έχουν πολλές διαφορετικές σειρές, αυτές που είναι business είναι πολύ πιο καλοφτιαγμένες, συχνά με καλύτερες τεχνολογίες αλλά και ακριβότερες.
Τα Dell γενικά δεν θα τα έλεγα premium, απλά αξιοπρεπή με καλή υποστήριξη μάλλον.
Άβαταρ μέλους
By dimik
sknipper έγραψε:
dimik έγραψε:...Πάντως και κατασκευαστικά ήταν αρκετά πιο στιβαρό και με ποιοτικότερα πλαστικά, δεν το περιμέναμε αλλά μας βγήκε πιο premium απο το Dell.
Τα Dell που είχαμε μέχρι τώρα πάντως ήταν μέτρια. Με το πλαστικό γύρω απο την οθόνη να ξεκολλάει, τα πληκτρολογια και τα touchpad να χαλάνε εύκολα και σκληροί δίσκοι να αλλάζονται συχνά.
Η Lenovo γενικά έχει 2 οικογένειες τα φτηνότερα Ideapad και τα πιο καλά Thinkpad. Τα δεύτερα ακολουθούν τη γραμμή των παλιών IBM (με κλειτορίδα κλπ) και είναι επαγγελματικού προσανατολισμού με πολύ καλύτερη κατασκευή. Γενικά όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές έχουν πολλές διαφορετικές σειρές, αυτές που είναι business είναι πολύ πιο καλοφτιαγμένες, συχνά με καλύτερες τεχνολογίες αλλά και ακριβότερες.
Τα Dell γενικά δεν θα τα έλεγα premium, απλά αξιοπρεπή με καλή υποστήριξη μάλλον.

Ναι μιλάω για καθαρά επαγγελματικά μοντέλα Latitude και Thinkpad, τα προηγούμενα 3 χρόνια είχαμε η μισή εταιρεία Dell και η άλλη μισή Lenovo για λόγους PR, τα Dell ήταν μεν πιο καλοφτιαγμένα και στιβαρά απο τα Lenovo, με συχνότερες μικροβλάβες δε, οι περισσότερες απο κακή χρήση βέβαια αλλά σπαστικές.

Συνηθισμένοι στην κατασκευή των Ε6420 λοιπόν μας κακοφάνηκε η πολύ πλαστική κατασκευή των νέων μοντέλων, και τα Lenovo πλαστικά ήταν αλλά πολύ πιο στιβαρά.
Η "κλειτορίδα" :lol: του απο τις πλέον χρηστικές σε σχέση με τα Dell αλλά το touchpad με περίεργη αίσθηση-αρκετά ευαίσθητο και με μεγάλο μειον τα ενσωματωμένα κουμπιά όταν η Dell τα έχει ξεχωριστά.

Επίσης ένα ακόμα αρνητικό των Dell ήταν η ύπαρξη "μικρού" SSD σαν πλακέτα και όχι του καλυμμένου που όλοι ξέρουμε.

Επίσης εξετάσαμε και τα Lenovo X250 και Dell E7250 για 12-13άρια και εκεί κέρδισε το Lenovo πάλι.

P.S έχω ένα Lenovo G40 με winXP που πρέπει να είναι αναμμένο τα τελευταία 8-9 χρόνια και δεν έχει κάνει κιχ . Το κάνω restart περίπου 1 φορά στα 2 χρόνια και αυτό γιατί κολλάει καμιά SQL που έχει πάνω. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
dimik έγραψε:
QsisVTS έγραψε:γιατί κοιτάτε laptop χωρίς numpad; :hmmm:

φορητότητα :lol:

+ πολύ καλό layout για control keys σε FPS παιχνίδια :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#107806 δε νομίζω ότι δημιουργεί πρόβλημα ακόμα και σε παιχνίδια

από την άλλη είναι φοβερά βολικό σε σχέση με το να πατάς τα νούμερα από πάνω
Άβαταρ μέλους
By The Ace
QsisVTS έγραψε:δε νομίζω ότι δημιουργεί πρόβλημα ακόμα και σε παιχνίδια

από την άλλη είναι φοβερά βολικό σε σχέση με το να πατάς τα νούμερα από πάνω

Όχι πρόβλημα ρε συ, πολύ βολικό είναι, αν δεν έχεις full layout keyboard (με τα INS/HOME/PU/DEL/END/PD ανάμεσα), το πλήρες numpad είναι το επόμενο καλύτερο για τύπου-WASD παιχνίδια) :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#107814 για λαπτοπ μιλάμε πάντα, δεν εννοώ να έχει τελείως full size αλλά ένα συμπτυγμένο numpad, αλλά πλήρες numpad όχι νούμερα πάνω σε γράμματα

πχ το δικό μου είναι έτσι, αυτή η διάταξη είναι πάρα πολύ βολική παρόλο που είναι σχεδόν ένα πλήρες πληκτρολόγιο

ειδικά σε κείμενο είναι φοβερά βολικό και σε νούμερα που χρειάζομαι πολύ συχνά απίστευτα βολικό

σε παιχνίδια δεν εχω δοκιμάσει να παίξω σε αυτό το μπουρούχι, αλλά αφού με βολεύει σε κείμενο, σίγουρα θα με βόλευε και σε Gaming

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 05 Μάιος 2015, 10:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#107815 E ναι, αυτό εννοώ, full μπορείς να έχεις μόνο στο desktop. Αν είσαι παλιός gamer και έχεις συνηθίσει στο κλασσικό INS/HOME/PU/DEL/END/PD (σε ορθογώνια διάταξη), τα layouts τύπου WASD είναι άβολα. Ενώ στο numpad που έχουν επίσης ορθογώνια διάταξη είναι πιο βολικά :thumbsup:

Χώρια που σε παλιά full 3D (όπως καλή ώρα Descent) έπρεπε να δουλεύεις ΚΑΙ το numpad ΚΑΙ το INS/HOME/PU/DEL/END/PD για να μπορείς να έχεις τύχη με καλούς αντιπάλους σε δικτυακό death :s_gamer