Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#107204 Και μη χειροτερα.
Εχω κοντινο μου συγγενη στη ΔΕΗ οποτε .........τι να λεμε!
Μεγαλα ποσα χωρις ανταποδοτικοτητα.
Το αλλο που ειπες για καταγγελιες η να μην πηγαινει καποιος να ψωνιζει εκει που νομιζει οτι τον κλεβουν εχει περαση πιστευω το δευτερο. Λαθος μεγαλο. Αλλα και το προστιμο που θα πεσει απο καταγγελια δεν διορθωνει τιποτα.
Και τις προωρες συνταξεις να κοψουν ομως δε λεει και πολλα σε σχεση με αυτα που γινονται σε φορεις εντος δημοσιου. Ουτε οι θεσμοι πειθονται οτι ειναι δραστικο μετρο.
Αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να μπουν ολα αυτα σε σειρα ενω παραλληλα να συμφωνησει η ΕΚΤ για εγγυησεις μετρα με την κυβερνηση Τσιπρα. Ο ενας λεει ετσι ο αλλος γκιουβετσι. Η τραπεζα δεν κανει πισω σε εγγυησεις. Για μενα ειναι δεδομενο. Οταν δηλωνω οτι θελω να το παει ο βαρουφ το παραμυθι του ως το τελος πονταρω σε ολα αυτα που εχετε αναλυσει περι ευρωπαικης πιστωτικης ασταθειας . Αλλιμονο αν επιθυμουν οι τεχνοκρατες γερμανοι οικονομικοι να γινει αυτο. Ουτε εμας μας συμφερει. Προσωπικα ανησυχω περισσοτερο για το ξεπουλημα της χωρας μας παρα για τα λεφτα μου. Φιλοσοφια δεν θα κανω απλα θελω να βαλω σειρα στη χωρα μου εγω κι οχι ο τοκογλυφος γερμανος.
Θυμιζω Πρεκα :lol: αλλα πιστεψε με nido μην αποκλειεις να φτασουμε στο χαος απο δικη μας επιλογη. 50-50 ειναι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#107207 Έχεις πάει Κοζάνη ή Πτολεμαΐδα; Όλα αυτά που λέει ο τύπος είναι επιστημονική φαντασία. Αν έπαιζαν τόσα λεφτά, θα το έβλεπες ανάγλυφα σε αυτές τις πόλεις.
Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει, είναι μίζερα μέχρι αυτοκτονίας. Πού πήγαν τα λεφτά αυτά;
Άβαταρ μέλους
By vice246
#107222
Anonymous Founder έγραψε:........... Πού πήγαν τα λεφτά αυτά;


εξαφανιζονται...όπως οι αλλοδαποί που μπαίνουν στην ελλάδα...

εχει βγαλει στο εξωτερικό λεφτά μέχρι και η κουτσή Μαρία....
Άβαταρ μέλους
By nido
#107224
Anonymous Founder έγραψε:Έχεις πάει Κοζάνη ή Πτολεμαΐδα; Όλα αυτά που λέει ο τύπος είναι επιστημονική φαντασία. Αν έπαιζαν τόσα λεφτά, θα το έβλεπες ανάγλυφα σε αυτές τις πόλεις.
Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει, είναι μίζερα μέχρι αυτοκτονίας. Πού πήγαν τα λεφτά αυτά;

Κάθε άλλο παρά επιστημονική φαντασία, πλην ίσως του ύψους κάποιων εφάπαξ, όπως επιβεβαιώνει εκ των έσω (και "επώνυμα" :iconcool: ) ο άλλος Χρήστος της παρέας μας στο FB.

Αν έχεις γυρίσει δρόμο-δρόμο όλη την Κοζάνη κι όλη την Πτολεμαϊδα και δεν είδες τίποτα χλιδάτο (ούτε εγώ είδα τις 4-5 φορές που πέρασα τον τελευταίο χρόνο που έχω κάποιες δουλίτσες στη Φλώρινα, αλλά εγώ ήμουν περαστικός) προφανώς θα πρέπει να δούμε λογαριασμούς τραπέζης & Ε3 για να μάθουμε "πού πήγαν".
:)
Άβαταρ μέλους
By nido
#107231
vice246 έγραψε:εχει βγαλει στο εξωτερικό λεφτά μέχρι και η κουτσή Μαρία....

Ισχύει.
Προσωπικά έχω πάθει πλάκα από τι άτομα (και τι επιπέδου μόρφωσης και με τι δουλειά ή "απασχόληση") έχω μάθει ότι έχουν βγάλει λεφτά έξω ή τα έχουν σπίτι τους κάτω από πατώματα κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Hannibal
#107428 Βαλτε πλατη μωρε.... Ειναι πατριωτικο καθηκον κλπ κλπ. :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Ε δεν γαμιεστε λεω εγω..... :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

Η έκπτωση στην έκτακτη εισφορά θα καταργηθεί και έτσι θα υπάρξουν αυξήσεις 30%
- Σενάρια για αύξηση της έκτακτης εισφοράς σε όσους έχουν εισόδημα 30.000 ευρώ
- Ως και 50% η αύξηση της εισφοράς σε όσους έχουν υψηλά εισοδήματα
- Ποιοι θα δουν το μισθό ή τη σύνταξή τους να μειώνεται από 450 ως και 1.200 ευρώ
Η μεγάλη υστέρηση των εσόδων σε συνδυασμό με τις διαπραγματεύσεις που δείχνουν να βαλτώνουν μάλλον ενισχύουν και πάλι το σενάριο της πλήρους επαναφοράς της έκτακτης εισφοράς στα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επαναφορά της έκτακτης εισφοράς στο 100% θα ισχύσει αναδρομικά για τα εισοδήματα από 1/1/2015, κάτι που θα σημάνει μειώσεις από 459 ευρώ ως και 1.260 ευρώ τον χρόνο.

Ποιοι μπαίνουν όμως στο στόχαστρο;
Το καλό σενάριο λέει ότι στο στόχαστρο μπαίνουν μονάχα όσοι έχουν εισόδημα άνω των 50.000 ευρώ.
Ωστόσο τα έσοδα από όσους έχουν ανάλογα εισοδήματα και μάλιστα μόνο με την αύξηση του 30%, της επαναφοράς δηλαδή της έκτακτης εισφοράς στο 100% δεν φαίνεται πως κρίνεται ικανοποιητική και έτσι υπάρχει και plan B.

Το κακό σενάριο λοιπόν λέει ότι η έκτακτη εισφορά αυξάνεται αναδρομικά για όσους έχουν εισόδημα άνω των 30.000 ευρώ το χρόνο κατά 30% και κατά 40% με 50% για όσους έχουν εισόδημα άνω των 50.000 ευρώ.

Για όσους έχουν εισόδημα ως 20.000 ευρώ αυτή τη στιγμή η έκτακτη εισφορά είναι στο 7%, για εκείνους που έχουν εισοδήματα ως 50.000 ευρώ η έκτακτη εισφορά υπολογίζεται στο 1,4%.
Ένα τρίτο σενάριο προβλέπει να αλλάξουν και οι κλίμακες της έκτακτης εισφοράς ειδικά για τα μεσαία εισοδήματα από 25.000 ευρώ τον χρόνο και πάνω.

http://www.newsit.gr/ellada/erxetai-ekt ... 405/394602
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#107440 Οι βουλευτές πληρώνουν έκτακτη εισφορά;
Αν ναι φοβάμαι οργισμένη αντίδραση Διαμαντόπουλου.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#107460 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ λυπάμαι τους κουτόφραγκους... :( :
Πετράκος: «Εάν δεν υπάρξει συμφωνία η Ευρώπη θα χάσει - όχι η Ελλάδα που έχει ήδη καταστραφεί»

«Η Ελλάδα έχει ήδη καταστραφεί. Η Ευρώπη πρέπει να φοβάται να μην καταστραφεί, εάν δεν υπάρξει συμφωνία». Αυτό τόνισε μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος. Ο ίδιος υποστήριξε παράλληλα ότι η επιστροφή στη δραχμή «ήταν στην ημερήσια διάταξη των διαπραγματεύσεων, αλλά δεν είναι πια» και εκτίμησε ότι οι δανειστές θα υποχωρήσουν, όπως υποχώρησε και η κυβέρνηση, για να κλείσει η συμφωνία...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#107468 Όταν λήξει το θέμα συμφωνία προτείνω να γίνει ανθολόγιο με μαργαριτάρια όπως το άνωθεν.

Τόσο γιατομπουτσοσύνη σε δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει ποτέ.

Ακόμα και τα λιμοτάγδαρα του ΠΑΣΟΚ δεν πέταγαν τέτοιες κουράδες.
Άβαταρ μέλους
By vice246
#107476 τετοια ωρα. .. οχι τετοιες λεξεις. ..καποιοι ειμαστε στο τραπεζι (της μητρόπολης...) και τρωμε. ..
Άβαταρ μέλους
By kacey
#107489
Hannibal έγραψε:Βαλτε πλατη μωρε.... Ειναι πατριωτικο καθηκον κλπ κλπ. :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Ε δεν γαμιεστε λεω εγω..... :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:


Μη τρελαινεσαι ρε συ, θα βαλω και εγω πλατω, θα παω να ξυσω το τοιχο απο το ακινητο και οι φλουδες που θα βγουν με μαγικο τροπο θα μετατραπουν σε ευρω για να πληρωσω εξτρα φορο.
Άβαταρ μέλους
By vice246
#107742 προς ολους τους σαξεςστορυλαγνους. ..
Αντί γα πρωτογενές πλεόνασμα, η Ελλάδα παρουσιάζει έλλειμμα 1,7% υπολογίζει το ΔΝΤ το οποίο δυσφορεί.

http://www.iefimerida.gr/news/204772/vomva-dnt-gia-elleimma-17-koyrepste-hreos-i-parte-metra

βεβαια ο Συριζα φταιει. ...και για τα εκ νεου μουφα στοιχεια. ..και γιατι με την πολιτικη του (υπ οψιν ακομη δεν εχει νομοθετησει. ..) εχει καταστρεψει την οικονομία....
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#107752


εισαι ξεφτιλισμένος μαλακας

το ρεζιλεμα της ελλας του 2015.

κριμα, ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ