Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#107205 Το πληκ/γιο της google το αγαπω :inlove: κ εχω δοκιμασει λιγο πολυ τα παντα.
Κατα τ αλλα αν και σε μερικα εχει δικιο ο sknipper, ειναι λες και το πηρε απλα για να "την πει" στο φορουμ

<
Άβαταρ μέλους
By drdino
#107206 Πάντως το moto g μόνο με λίγο τεντωμα το λες mid range.
Άβαταρ μέλους
By bill33
drdino έγραψε:Πάντως το moto g μόνο με λίγο τεντωμα το λες mid range.

Πιο ψηλά ή πιο χαμηλά το τοποθετείς;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#107210 Στα 170€ που αγοράστηκε πριν λίγες μέρες για τον αδερφό μου, είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του.
Midrange θα έλεγα κάτι πάνω από 200€ σίγουρα, αφού οι ναυαρχίδες είναι πάνω από 400€ και βάλε...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#107274 Δηλαδη τα λεφτα ειναι το θεμα για το αν ειναι Mid η low?
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#107279 συνήθως ο επεξεργαστής και η οθόνη, η τιμολόγηση είναι αποτέλεσμα των προαναφερθέντων.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
cabala10 έγραψε:μα βαζεις το greenify βλεπεις οτι δημιουργει θεμα και πας και σουταρεις την μπαλα στο φεγγαρι :lol:

μπορεις να δοκιμασεις το https://play.google.com/store/apps/deta ... play&hl=el

Στο G2 που το έχω μια χαρά λειτουργεί, έχω βάλει μερικά apps (yahoo mail, xe.gr, viber) που μένουν στη μνήμη και όταν τα κλείνω με το greenify βλέπω διαφορά

Για το S4 mini γνωρίζουμε κάποιο legit πωλητή (ebay/amazon) για αγορά νέας μπαταρίας;
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Dimitris_P έγραψε: (yahoo mail, viber) που μένουν στη μνήμη και όταν τα κλείνω με το greenify

Δεν το γραψες αυτό. :ninja: :omg:
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#107575 εδώ διαβάσαμε από τον μοναδικό sknipper μου οτι το s2 plus ήταν το Γιαματο των κινητών! :inlove: αφού δε πάγωσε και το dialer ο Δημητρος είμαι οκ! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#107581 Viber και mail γιατι στο greenify? :lipsealed: Αν ειναι να τα βαλεις εκει ,μαλλον δε τα χρειαζεσαι καν

<
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#107584 Ψάχνω κινητό για φίλο του πατέρα μου με ελάχιστες απαιτήσεις κοντά στα 100 λίγα ευρώ.
Πήγαινα καρφί για Moto E 2nd, αλλά με απέτρεψε η έλλειψη LED flash στην κάμερα! :thumbsdown:
Με πόνο καρδιάς λέω να στραφώ στο Sony E4g.
Κάποια άλλη πρόταση εκεί κοντά σε κόστος; Κοιτούσα και το LG G2 mini, αλλά διάβασα μπόλικα παράπονα για κολλήματα κλπ.
Το Moto E είναι εγγύηση πως θα τρέχει μια χαρά, έχει και Lollipop αλλά η έλλειψη του φλας είναι σημαντική (ακόμη και φωτογραφίες να μην βγάζεις, το να το χρησιμοποιείς σαν φακό, είναι πολύ χρήσιμο!).
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#107585 Αν δεν εχει σαν απαραιτητη προϋποθεση το android, θα κοιτουσα lumia 535

<
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
socratesn έγραψε:Αν δεν εχει σαν απαραιτητη προϋποθεση το android, θα κοιτουσα lumia 535

<

Το έχω εγώ σαν προϋπόθεση! :lol:
Android μόνον. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Anonymous Founder έγραψε:
socratesn έγραψε:Αν δεν εχει σαν απαραιτητη προϋποθεση το android, θα κοιτουσα lumia 535

<

Το έχω εγώ σαν προϋπόθεση!

Προτεινω να αναθεωρησεις :iconcool:
Για ελαχιστες απαιτησεις και λιγο μεγαλυτερη ηλικια το 535 δε συγκρινεται με android των 100€

<
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
socratesn έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:

<

Το έχω εγώ σαν προϋπόθεση!

Προτεινω να αναθεωρησεις :iconcool:
Για ελαχιστες απαιτησεις και λιγο μεγαλυτερη ηλικια το 535 δε συγκρινεται με android των 100€

<

Δεν υπάρχει περίπτωση καμία να προτείνω Windows Phone.
Και μόνο το ψάξιμο που θα ρίχνω κάθε φορά για να βγάλω άκρη αν έχει ο άνθρωπος μια απορία μου φτάνει. Έχω δει και δύο εδώ στην δουλειά, το ένα το έχει ο οικονομικός διευθυντής, και όταν τον βλέπω να έρχεται με απορία με το τηλέφωνο ανά χείρας, προσπαθώ να... δραπετεύσω.
Android και μόνον λοιπόν, δεν το συζητάμε.