Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
EDDIE_147 έγραψε: @ΓΚ
Εγώ κουλός-άχρηστος είμαι (το ξεκαθαρίζω προ της τοποθέτησης) αλλά έχω υπόψη μου ότι είναι πολύ πιθανό το μηχανικό μπλοκέ να έφαγε Χ γιατί γαμάει την κερδοφορία του προϊόντος που λέγεται Lotus τάδε και το εμπορικό τμήμα της εταιρείας να έβαλε τον Αίσωπο να γράψει ιστορία πως το ηλεκτρονικό μαραφέτι που το αντικατέστησε είναι γαμάου σε σημείο που ποιος το γαμεί το μηχανικό.

Σε ενα βαθμο συμφωνω, το ειπα εξαλλου το ΙΔΑΝΙΚΟ ειναι το μηχανικο μπλοκε. Αυτο δεν αμφισβητειται.
Να γραφουν ομως τοσοι και τοσοι ξενοι που εκτος του οτι τα ξεκ@λιαζουν σε δρομο-πιστα, οδηγουν και ολα τα αντιστοιχα, εχουν μετρο συγκρισης, οπερ και δεν ειναι σαν τους δικους μας "φτωχομπινεδες" δημοσιογραφους που θα εντυπωσιαζονταν ευκολα, και φανταζομαι γνωριζεις, οτι περιοδικα σαν το evo πχ δεν εχουν καμμια αναγκη να γραψουν το κατι παραπανω, "γιατι αλλιως δεν θα βρουν αυτοκινητα". Βρισκουν οπουδηποτε, οτιδηποτε, και το εχουν αποδειξει...

EDDIE_147 έγραψε:Ακόμα πιο πιθανό κόβω το να πέρασε το παραμύθι αυτό μέσω των κατάλληλων καναλιών στο Τζέθρο, τον Μέθρο, τον Τέθρο και τα λοιπά καλικαντζαράκια που λέγονται συντάκτες ειδικού τύπου ώστε αυτοί να ψέλνουν το κατάλληλο ευαγγέλιο.

Ολα αυτα τα "καλικαντζαρακια" (ετσι δειχνουν οντως :lol: , και εμενα μου την σπαει καργα :rant: που αυτοι οδηγουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, και εμεις εδω εαν οδηγησουμε ΕΝΑ τετοιο, ή ακομα και Ελληνες δοκιμαστες, ολοι το θεωρουνε ονειρο, αλλα τι να κανουμε...)
λες να εχουν την αναγκη να γραψουν ΑΥΤΟ που θα τους ΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ? Οτι τα παιρνουν δηλαδη απο την Lotus και την καθε Lotus για να βγαλουν κατι καλυτερο/χειροτερο απ' οτι ειναι?

Aκομα και αν ειναι τελικα ετσι, και ΟΛΟΙ αυτοι τα παιρνουν, ειναι και ο πιθηκας μεσα στο ιδιο κολπο?
Ο πιθηκας που γκρινιαζει για το PDK της GT3, που τρωει "ακυρο" απο την Ferrari, τι λεει για την Exige V6 S?
Τον ενοχλει η απουσια μηχανικου μπλοκε? Πως του φαινεται οδηγικα? Του στερει χαρα-αποτελεσματικοτητα?

Άβαταρ μέλους
By NickTG
Κίκιζας . έγραψε: σημαντικα υψηλοτερο κοστος ΣΥΝΟΛΙΚΑ εξελιξης-στησιματος

Όταν δεν υπάρχει αυτό λοιπόν βάζεις ηλεκτρονικά και παίρνεις ότι υπάρχει έτοιμο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#107050 Μάνα μου αλλο λεω. Ο Τζεθρο είναι επαγγελματιας δημοσιογράφος. Δεν είναι ο Λάνσελοτ να ψάχνει το Αγιο Δισκοπότηρο της οδηγικης αίσθησης. Δεν σου λέω οτι θα βγάλει το sandero εργαλείο αμα τον ασημωσουν, αλλά για το τάδε μαραφετι της δεινα εταιρειας θα το πει το ποιηματακι. Τα έχουμε ξαναμπεί οτι στο μυαλό σου ειναι λίγο θεότητες τα τυπιδια αλλά προσπάθησε να συνειδητοποιησεις οτι δεν έχουν δώσει κάποιον όρκο ειλικρίνειας. Γράφουν και καμια μαλάκια να περναει η ωρα.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#107053 . σκέψου μόνο το εξής, και στο λέω χωρίς καμία διάθεση πλάκας ή υπερβολής:

Είμαι ΠΟΛΥ πιο γρήγορος οδηγός από εσένα.

Κλάψε τώρα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#107057 link
:rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
IKE έγραψε:. σκέψου μόνο το εξής, και στο λέω χωρίς καμία διάθεση πλάκας ή υπερβολής:

Είμαι ΠΟΛΥ πιο γρήγορος οδηγός από εσένα.

Κλάψε τώρα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By IKE
#107060 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#107088 Επιτελους Taylor!
Άβαταρ μέλους
By IKE
#119544 χτυπα το εσυ τοτε, φαίνεται και ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ©
Άβαταρ μέλους