Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By postruck
#106565 Λίγο προσοχή στον δρόμο,αν δεν έχεις ξαναδουλέψει κάτι ανάλογο,μιας και έναι λίγο "περίεργο",όχημα.Βλέπε διάμετρος,πλάτος ελαστικών ,παπαγάλος στον πίσω πρόβολο,αν και λόγω μεταξονίου είναι κάπως καλύτερα,οταν είναι άδειο στην οδήγηση,αλλα σου "ελαφρώνει" το τιμόνι,ειδικά σε στροφές.Πίσω είναι σούστα ή φούσκα? Μηχανόφρενο ή μόνο κλαπέτο?? Και κάτι ακόμα,κατανομή βάρους και ΣΩΣΤΟ δέσιμο ΠΑΝΤΑ!
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#106589 Σουστόφυλλα έχει πίσω και τα αερόφρενα μόνο, τίποτα άλλο. Δέσιμο εννοείται σωστό και πάντα!
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#106857 Πριν 1,5 ώρα κατεβαίνοντας την Αμφιθέας-Ελευθερίας για να βγω παραλιακή κάνει πάρανομα αναστροφή στο φανάρι που βρίσκεται στην ανηφόρα στο αντίθετο ρεύμα ένα Γκρι Range Rover Evoque χωρίς να έχει φυσικά ορατότητα και βγαίνει κάθετα ακριβώς μπροστά μου.Πλακώθηκα στα φρένα κορνάροντας ταυτόχρονα και σταμάτησα στο μισό μέτρο ίσως και λιγότερο από το πλάι.
Ο οδηγός χαμπάρι και πηγαίνοτας δίπλα του είδα κάποιον μαύρο-γνωστός μου φάνηκε,σε κάποια ομάδα πρέπει να παίζει-να κλείνει το τζάμι του οδηγού.Το αυτοκίνητο είχε φιμέ και μαύρες ζάντες.Φυσικά έσφαξε και παρακάτω άλλο φανάρι.Πινακίδες 3ΧΧΧ-HSD δεν θυμάμαι τώρα όλο το νούμερο.

Ο @giannik1977 νομίζω κάνει περιπολία στη γύρω περιοχή :hmmm: .Ο τύπος όπως συνέχισε που τον είδα μάλλον μαστουρωμένος ήταν.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#107074 Πόσο μ@λ@κες υπάρχουν σε αυτόν τον κόσμο? Πήγαν 2 καραγκιόζηδες κ γ@μησ@ν το πίσω φτερό, προφυλακτήρα κ σκεπή από το αμάξι της κοπέλας του αδερφού μου. Όλα αυτά στο Λονδίνο, κέντρο, σε καλή περιοχή. Το αμάξι είναι ένα καινούριο Z4. Υπάρχει βίντεο από το απέναντι Holiday Inn που δείχνει 2 μ@λ@κες να πηγαίνουν στα καλά καθούμενα κ να το χτυπούν. Μάλιστα είχαν κ κάτι σαν σφυρί γιατί δεν έχει μόνο βαθουλώματα αλλά κ γδαρσίματα κ έχει βγει λαμαρίνα...

Ακόμη δεν έχω δει φωτογραφίες αλλά πολύ μαλ@κία η υπόθεση...

Πόσο καθυστερημένοι υπάρχουν τελικά?
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#107093 αμόρε καινούριο δεν είναι, είναι καιρό μαζί ( 9 μηνες :lol: )

τώρα με την αστυνομία τί θα παίξει δεν ξέρω. εγώ ξέρω πως όταν ξέχασα τον Γενάρη στο μετρό του Λονδίνου στις πόρτες μια σακούλα με ένα στυλό mont blanc έπρεπε να πάω αστυνομία, να ζητήσουν το βίντεο κ αααααν αν αν κ δε μπορεί να βρεθεί ο ύποπτος κτλ... Τελικά το έκανα γαργάρα...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#107101 Λονδινο και καλα αυτοκινητα δεν πανε μαζι εκτος και εισαι εκατομυριουχος. Οσο για το αλλο σιγα μην ασχοληθουν. Λογικα και τα δυο τα πληρωνει η ασφαλεια και καθαρισες.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#108476 Ζωάδι σήμερα αποφάσισε τελευταία στιγμή από την αριστερή λωρίδα να μπεί σε παράδρομο στα δεξιά χωρίς να δει καν αν υπάρχω στην δεξιά οπότε έπεσε πάνω μου. :metalo: Ευτυχώς άφησε μόνο το χρώμα του στο φτερό το οποίο με λίγο τρίψιμο έφυγε. Πάλι καλά που ήταν πλαστικό δηλαδή...