- 02 Μάιος 2015, 13:27
IKE έγραψε:
Βαριέμαι και που το σκέφτομαι να ψάχνω σε περιοδικά και άρθρα. Θεώρησε ότι έχω δίκιο, μέσα θα πέσεις.
...με την ΚΑΜΜΙΑ, μικρο γατακι...
IKE έγραψε:Βρε κουτό, κουτό , κουτό.
Από brand name μια χαρά είναι, έχουν ένα από τα καλύτερα brand κινητήρων στο ΓΚΟΣΜΟ. Ο κινητήρας αυτός όμως σχεδιάστηκε για άσχετη εφαρμογή, απλά αυτόν μπόρεσαν να βρουν.
Σύγκρινε με τους αντίστοιχους (για Elise, Exige) κινητήρες ενός S2000, GT86 ή μιας Cayman και ΚΛΑΨΕ.
Mεγαλε ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗ -του δωματιου- , τι με νοιαζει για τι πρωτοσχεδιαστηκε ο κινητηρας, και γιατι μπαινει πρωτιστως στο Land Cruiser. Εχει ρυθμιστει καταλληλα για την Exige? ΝΑΙ! Εχει αλλη, απιστευτη ακουστικη? ΝΑΙ!
Υπολειπεται σε σχεση με S2000, Cayman? ΟΥΤΕ ΚΑΝ! (καλα για GT86 δεν χρειαζεται να επανελθω στο κουφιο ευρος/"κοιλια" αποδοσης κινητηρα στο μεσο ευρος στροφων...)
Μπες σε κανενα Αγγλικο evo, Autocar, Autoexpress, σε κανενα Road&Track, Motortrend, Car and Driver, αμα ξερεις και Γερμανικα, σε κανενα Sport-Auto κτλ, και ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ λιγο, για να μην εκτιθεσαι με ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ στα περι μοτερ...
IKE έγραψε: Τι λες βρε ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ? Ψάξε λίγο καλύτερα και δες χρόνους απο ΝΥΡΜΠΟΥΚΡΙΝ. Τεσπα αυτους που εχω δει ήταν αρκετά πιο αργή από απλή 991 S, γενικά οι χρόνοι δεν είναι κάτι παλαβό (λογικό για το επίπεδο του αυτοκινήτου).
Ναι μικρη μου πεταλουδιτσα, σου εβαλα link περα απο αυτα του ring, και σου το απεδειξα, και στο αποδεικνυω ξανα αν θελεις, σε σχεση με αυτο που ειπες πριν..."αλλά το ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΠΟΡ κλπ που φαντασιώνεσαι είναι πιο αργό από μία 911 carrera"
http://fastestlaps.com/comparisons/pors ... s_350.htmlΓια Carrera απλη μιλησες, οχι για την "S"
IKE έγραψε: ΝΙΑΟΥ

Σιγα μην σκισεις το σεντονι, αγχωμενο γατακι...