Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
socratesn έγραψε:
manosky έγραψε:Το Samsung A5 πώς το βλέπετε;
Κατά σειρά κριτηρίων:
- χαμηλό SAR
- καλές φωτογραφίες
- καλή αυτονομία
- όχι κολλήματα
- για γυναίκα επαγγελματία

Εναλλακτικά?

Εναλλακτικα βλεπεις G2 ,SAR παρομοιο,φωτογραφιες πιστευω αρκετα ανω του μ.ο,αυτονομια πολυ καλη εως αριστη,κολληματα 1 χρονο τωρα δεν εχω αντιμετωπισει.Δε θα την απογοητευσει και θα χαρει τουμπανο με αψογη αυτονομια.Ειναι και ενα 30αρι φθηνοτερο :iconcool:

+1

Ακόμα και 1,5 χρόνο μετά μου φαίνεται εξαιρετική αγορά. Ίσως η καλύτερη που έχω κάνει, αν και εμένα παρ'ότι έχει πέσει δεν μου έχει σπάσει η οθόνη ακόμα όπως στο 90% των χρηστών.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#106429 Ρε πουστημ το ειδα απο χθες που το ''leakαρε'' καποιος,αλλα δε ξυπνησα νωρις νωρις ο μλκς :lipsealed:
Αρη προλαβες κατι τετοια ωρα? (μηπως προλαβες και τα δυο ? :inlove: )
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#106436 Οι συσκευές είναι αυτές που δείχνει μονο ή θα βγάλει και αλλά μοντέλα με εκπτωση τις επόμενες μέρες;
Άβαταρ μέλους
By elteo
#106444 Aνταγωνίζεται τα σκρουτζομάγαζα με αυτές τις τιμές μάλλον γι να διώξει το (μικρό) απόθεμα που έχει.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#106451 Eγώ θα χτυπήσω ένα μαύρο g flex 2.Πριν μισή ώρα με ειδοποίησε ότι είχε πάλι διαθέσιμα αλλά είχα δουλειά γ@μ.το
Άβαταρ μέλους
By socratesn
elteo έγραψε:Aνταγωνίζεται τα σκρουτζομάγαζα με αυτές τις τιμές μάλλον γι να διώξει το (μικρό) απόθεμα που έχει.

Με τετοιες τιμες στα N6 και GFlex2 παντως ,ειναι 40% κατω απο σκρουτζ.Κανενας ανταγωνισμος

<
Άβαταρ μέλους
By elteo
#106458 Σκέψου κέρδος που έχουν για να τα πουλάνε με τέτοια έκπτωση.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#106503 στο lolipop Μετα απο clean install rom και οταν βαζεις το google account δεν σου κατεβαζει τα παντα αυτοματα? το εκοψαν αυτο το κολπακι?
Άβαταρ μέλους
By elteo
#106506 Δεν έκοψαν τίποτα. Το κάνει κανονικά.
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#106508 elteo, νομίζεις ότι έχουν συνεχίζουν να έχουν κέρδος με τέτοια τιμή; Εγώ όχι. Προωθητικό είναι, αντί να δοθούν σε διαφήμιση π.χ.
Soc, πήρα μία απ'όλα :inlove: . Δεν ενθουσιάζομαι μέχρι να τα έχω στα χέρια μου, γιατί έχω φάει πολύ άκυρο από vodafone
Άβαταρ μέλους
By bill33
#106510 Aπλά γιορτάζουν την ανανέωση του συμβολαίου του .........you know who!! :shifty:
Άβαταρ μέλους
By famas
#106514 Εδω και 2-3 μερες το μοτο τζ δεν κραταει καν μερα η μπαταρία, με λιγη χρηση κυριως φορουμ. Το μεγαλύτερο ποσοστο κατανάλωσης ειναι απο υπηρεσιες Google. Μπορουμε να απενεργοποιησουμε καμία, ωστε να αυξησουμε την αυτονομια;