Νίκος Παππάς έγραψε:D-Jet έγραψε:Γλυκανάλατη σειρά είναι, κακά τα ψέματα. Η λογική τους είναι γύρω από την ευκολία και την οικονομία. Αν σκεφτείς 50 ίππους από 700κ.εκ. ξενερώνεις αλλά υπάρχουν πολλοί εκεί έξω (και εγώ μαζί τους) που δεν τους πολυενδιαφέρουν οι επιδόσεις αρκεί να μην είναι σπαστικά-ενοχλητικά αργές.
Στα μοτοσυκλετιστικα φορα το λενε μισο JAZZ, γιατι η HONDA ειχε ανακοινωσει οτι ο κινητηρας προερχεται απο το μικρο της αυτοκινητο![]()
Το 750 εχει 56 ιππους πλεον αλλα λιγους δεν τους λες γενικα μιλωντας, αν σκεφτεις την αναλογια κιλων/ιππο σε σχεση με τα αυτοκινητα.
Παει μια χαρα στον δρομο και ταξιδευει ανετα με 130-150 για ωρες και με καταναλωση γυρω στα 5 λιτρα/100χλμ, τουλαχιστον ετσι λενε οι κατοχοι.
Αυτο που εβαλες στην φωτο ειναι το S και δεν εισαγεται στην Ελλαδα γιατι ο Σαρακακης εκρινε οτι δεν θα πουλαγε και ας ειναι το ομορφοτερο απο ολα της σειρας NC.
Το οποίο S είναι επιπλέον ΚΑΙ φθηνότερο
...Επίσης, ο Σ χρεώνει το διπλοσύμπλεκτο ...ένα χιλιάρικο παραπάνω από την υπόλοιπη Ευρώπη, γιατί ...έτσι
!
πήγα χθες και την συστήνω ανεπιφύλακτα.
βρίσκονται οι περισσότεροι αντιπρόσωποι και σε συνδυασμό με το ρετροβιντατζολουκ του χώρου και τα μολις 3 ευρώ εισόδου, πιστεύω πως είναι μια πολύ καλη πρόταση για βολτα.
NickTG έγραψε:Chris έγραψε:Νικ, αυτό το τελευταίο που έβαλες έχεις δει εν κινήσει πόσο αστείο φαίνεται με άνθρωπο πάνω του;
Δεν έχει κάτσει αυτός σωστά!![]()
Το έχω δει πάντως.
Είναι ίσως λίγο περίεργο αλλά μου αρέσει.
Η Honda το έχει τερματίσει με τις ιδιαίτερες προτάσεις
Με μια λέξη, ΣΟΚ
Οτι και να γράψω ειναι λιγο για αυτο το κατασκευασμα... Ειναι αστείο να την βάζουν στην ίδια κατηγορία με την gs (την τελευταία υδροψυκτη δεν την εχω οδηγήσει )
Ο ιδιοκτήτης την πουλάει να πάρει την φρέσκια που λέει εχει περισσότερα ηλεκτρονικά καλούδια. Ποσα παραπάνω ρώτησα

Από το Moto G
Fiat Panda 7,6l/100km