Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#105551 με γεια :thumbsup:

το έχεις παρακάνει τις τελευταίες ημέρες :lol:

κάθε εβδομάδα κ νέο :lol:

εγώ πάω να σκάσω γιατί είχα προχθες εφημερία κ έχασα ένα hpi truggy (trophy 4,6) sto ebay. Πωλήθηκε στα 180€. Καινουριο σχεδόν... Αγρατζούνιστο κτλ... :rant:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
BASSstarlet έγραψε:Κρίμα γαμώτο.
Δεν έχεις αρχίσει το στρώσιμο στο άλλο, ε;

όχι... ακόμη είναι με το αυτοκόλλητο.
ελπίζω την πρωτομαγιά ...
έχω παραγγείλει κ τα ανταλλακτικά για το ηλεκτρικό...
για το διαφορικό τί γράσο να πάρω? ένα οποιοδήποτε κάνει? έχω δει μέχρι κ της kyosho πχ, αλλά οποιοδήποτε του εμπορίου κάνει?
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
BASSstarlet έγραψε:Εννοείς το silicone oil που μπαίνει μέσα και κανονίζει πόσο μπλοκέ θα είναι, ή στην κάσα απ'έξω;

έξω από το διαφορικό, μέσα στην κάσα. εκεί ανάμεσα να βάλω γράσο? είναι το μόνο που δεν έχω πάρει, αν είναι να αγοράσω...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
BASSstarlet έγραψε:Εγώ βάζω απλό γράσο, νομίζω λιθίου.

οκ, θα πάρω ένα να έχω...

έχασα μεγάλη προσφορά...
αυτός ήταν ο πωλητής...
είχε τις ίδιες φωτογραφίες κ το ίδιο κείμενο στο ebay...

180€ πωλήθηκε τελικά στο ebay, αυτός ήθελε διαπραγματεύσιμα 350€ στις μικρές αγγελίες...

http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s ... ref=search
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#106004 Κατεληξα στο entry level kit της Schumacher σε 1:10 ΕΡ. Μεχρι ΣΚ θα το εχω τσιμπησει! :yahoo:

Καμια σχεση οι τιμές Αγγλία-Ελλαδα... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
BASSstarlet έγραψε:Μελέτησε λίγο αυτό:
http://www.ebay.co.uk/itm/Ho-Bao-Hyper- ... 1444025743
edit: δεν έχει τ/κ και είναι local pick up only....άστο.

έκανα βλ@κεία...
βασικά κ εγώ δεν το πίστεψα ότι θα πωλούνταν τόσο χαμηλά. είχα βάλει για την πλάκα 170€ κ θα πόνταρα στο τέλος...

ελπίζω μεχρι τον Αύγουστο που θα κατεβώ Ελλάδα να έχω πετύχει κανένα σε προσφορά, ειδάλως θα πάρω ό,τι βρω στα 230€ το πολύ...

ερώτηση: επειδή δεν είχα ποτέ βάση ηλεκτρική για να το ανάβω, αλλά πάντα είχα τη μανιβέλα, αναρωτιέμαι το εξής: αν αγοράσω βάση, πρέπει να βγάλω τη μανιβέλα ή δεν παίζει ρόλο?
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#106449 Επισκευάστηκε χθες. Αλλαγή αμορτισέρ, κουτί πίσω διαφορικού κ πίσω βίδα στον άξονα... Εικόνα

Στο θερμικό έβαλα φίλτρο βενζίνης κ 4 λαστιχάκια στην ψύκτρα για να μη γδέρνεταιΕικόνα

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#106560 Πρώτο ντεπόζιτο...
Η μ@λ@κία είναι πως έπεσε μέσα ένα πετραδάκι όταν έβαζα το μπουζί μετά το After run. Γμς τα. Πέρασα από το νοσοκομείο, πήρα μία λαβίδα κ ένα ακόμη εργαλείο κ την έβγαλα... Αλλά μέχρι τότε... :-)

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#106579 Mετά που έβγαλες την πέτρα, έριξες νίτρο να καθαρίσει το πιστόνι από τυχόν χώματα;

Είχα και'γω ψιλοπεριπέτεια σήμερα με το evo+, λόγω ενός απαράδεκτου φίλτρου που τοποθέτησα.
Σαν να μην έφτανε αυτό, στο τέλος δεν έπαιρνε μπροστά (υποπτεύομαι μπουζί) και ψόφησα στις μανιβελιές!

Άντε, καλό μας μήνα και καλοκαίρι με μπόλικο όργωμα και σούζες:
Εικόνα