- 29 Απρ 2015, 19:19
Dimitris_P έγραψε:. το νοίκι το έχω απορρίψει, κουβάς είναι και δε μπορείς να κάνεις ο΄,τι θες μέσα στο σπίτι
Τώρα για την περιοχή συμφωνώ ότι δεν είναι καμιά σπουδαία ο Α.Δ. αλλά τουλάχιστον εκεί είναι κοντά σε σχολεία οπότε στο μέλλον σε τυχόν πώληση σίγουρα θα αποτελέσει μεγάλο ατού και δε θα έχει πολλές απώλειες. Δεν περιμένω να ανέβει η τιμή στο μέλλον, αλλά για καινούριο η τιμή που το δίνει είναι ξεφτίλα
Το νοίκι ΔΕΝ είναι κουβάς, ο κουβάς είναι η αγορά ΠΛΕΟΝ.
Για την διαμόρφωση να συμφωνήσω, προσωπικά στ' @@ μου.
Εγώ έχω ξαναπεί, πως στην Ελλάδα ο λογικός, ΔΕΝ πρέπει να έχει τίποτε στο όνομά του. Πχ και η καινούρια κυβέρνηση, στα... σπίτια και στ' αυτοκίνητα θα αναζητήσει έσοδα!
Ξεφτίλα είναι να δώσεις τέτοιο ποσό ΣΗΜΕΡΑ για να αγοράσεις κάτι που ΑΥΡΙΟ, μάλλον θα κοστίζει λιγότερο. Άρα, ποιος είναι ο κουβάς;
Τέλος, αν φοβάσαι για χρεωκοπίες και τα ρέστα, βγάλε τα χρήματά σου έξω, μην ντρέπεσαι, τόσοι και τόσοι το έχουν κάνει, λίγος ELAς ακόμη, δεν θα μας βλάψει εδώ που φτάσαμε. Και μόλις καταλήξει ο κουρνιαχτός (λίγες μέρες μείνανε λογικά...), κάνεις ό,τι θέλεις.
Για μένα, η γειτνίαση σε σχολεία και λοιπές... παλαιές ιστορίες, έχουν πεθάνει ανεπιστρεπτί.
Από εκεί και μετά, δικά σου είναι τα λεφτά, τα κάνεις ό,τι θέλεις. Εδώ μέσα υπάρχει και φίλος μου που βολοδέρνει και δεν μας άκουσε κάποτε όταν του λέγαμε πως η καλύτερη επένδυση είναι το... νοίκι!
Εγώ έχω... ρεφάρει τον "κουβά" του ενοικίου που έχω πληρώσει, σε σχέση με αυτούς που αγόρασαν σπίτι και τώρα έχει χάσει τουλάχιστον 20% της αξίας του, ενώ σε άλλες περιπτώσεις μιλάμε για 40% και βάλε...