Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By popolaros
kostis20 έγραψε:Επίσης γράφει οτι μπορει να δώσει μέχρι 35000.
Τελος πάντων και σε μεταχείρισμενα θα βρει άλλα μοντέλα με μικρότερο κυβισμό και περισσότερη δύναμη και αξιοπιστία.

το μπορει να δωσει , μεχρι το θελει και το πρεπει .......... εχει αποσταση σεβαστη.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#8996 Ρε ποπ αμάξι αγοράζει ο άνθρωπος
Άβαταρ μέλους
By dstou
#9691 To Πεμβέ το 320δ του ακατανόμαστου 'ντίζελ ρούλλλλλλλζ' πουλιέται ακόμη? Εγώ αυτό θα κοίταγα πρώτο. :s_cool
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
Dimsabas έγραψε:Πάρε κάνα σοβαρό αμάξι ρε άνθρωπε. Που έχουμε καταντήσει να γράφουμε για 116 και να μας πιάνει πριαπισμός... πού καταντήσαμε...

Αν παρει ομως διλιτρο και απανω, θα εχει λειτουργικα εξοδα πανω απο 1000 ευρω τον χρονο, θα παρει αμαξι προηγουμενης τεχνολογιας θα καιει παραπανω, θα ζητησει καποια στιγμη κανα ημιαξονιο και τιποτα κοστοβορο (οχι πως το πιο καινουριο δε θα ζητησει αλλα τουλαχιστον αργοτερα). Αν μιλαγαμε για ειδικη εκδοση (ακα εργαλειο) τοτε ναι ας μπει στο λουκι.
Άβαταρ μέλους
By jtblaster
Dimsabas έγραψε:Πάρε κάνα σοβαρό αμάξι ρε άνθρωπε. Που έχουμε καταντήσει να γράφουμε για 116 και να μας πιάνει πριαπισμός... πού καταντήσαμε...

:inlove: :inlove: :inlove:

P.S. Μόνο εγώ θα μείνω με το v50 στο τέλος ... :s_sad :s_sad :s_sad
Άβαταρ μέλους
By markvag
jtblaster έγραψε:

:inlove: :inlove: :inlove:

P.S. Μόνο εγώ θα μείνω με το v50 στο τέλος ... :s_sad :s_sad :s_sad

Έλα... μην κλαις... Πάρε κι εσύ μία BMW :rtfm:

Η δικιά σου είναι καλύτερη... :s_yes :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By pik.
markvag έγραψε:Αν και η 3άρα πρέπει να είναι φανταστικό αυτοκίνητο, έχω διαβάσει πολύ ανατριχιαστικά σχόλια στο ιντερνέτ ( ) για την αξιοπιστία του κινητήρα της... και έχω ακούσει τα ίδια από πηγή που θεωρώ πολύ αξιόπιστη... Μιλάω για όλα τα 4κύλινδρα ατμοσφαιρικά 16βάλβιδα με valvetronic (που είναι ουσιαστικά το ίδιο μοτέρ, ανεξαρτήτως κυβισμού). Σαν περίληψη μεταφράζω μόνο ένα σχόλιο: Παίζει και να είναι το χειρότερο μοτέρ που έβγαλε η BMW... Δεν ξέρω...

δεν ξερεις αλλα θα πεις τι ακουσες...

εγω που ξερω γιατι εχω 320i E90 εχω να πω οτι ειναι το ιδιο αξιοπιστο με το Carina E που ειχα. :iconcool:

με τοσα χρηματα 2ο χερι δεν θα αγοραζα.
Θα πηγαινα σε
320 ED
A3 TFSi quattro
V60 T5 με γερη εκπτωση.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#31505 Η επιλογή είναι ΜΙΑ: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4778371/
Μόλις 18775 €!
:metalo:
Το αμάξι είναι ευκαιρία, απορώ κάποτε είχαν πει πως το συγκεκριμένο θα πουλιόταν σε 2 ώρες και σκεφτείτε τότε έκανε 25000€ (που και ΠΑΛΙ είναι ευκαιρία!). :metalo:

Λοιπόν, το κλειδώνω; :s_biggrin :s_bye
Άβαταρ μέλους
By pik.
#33463 ωραιος ο Μαριος το αμαξι το εχει κουκλα! :iconcool:

Που χαθηκε αυτος δεν μπαινει πια εδω μεσα...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#33655 O συγκεκριμενος "προβληματισμος", θα μπορουσε να αποτελει, και το προσιτο ονειρο, του καθε ανησυχου χρηστη... :yahoo:

Μιας και οι επιλογες, συμφωνα με τα "θελω-μπορω" του johnkyr ειναι αρκετες για το budget Που αναφερει, θα προσπαθησω απο την πλευρα μου να κατηγοριοποιησω τις επιλογες:

Καταρχας, εχοντας υποψιν τον προτερο βιο, δηλαδη ενα station, με οτι συνεπαγεται σε αυξημενο χωρο αποσκευων, φανταζομαι οτι οποιοδηποτε γρηγορο μικρο τυπου Fiesta ST, επισης "γρηγορα", θα απορριφθει...

Οποτε θα ξεκινουσα -το λιγοτερο σε χωροταξικο επιπεδο-- απο την μικρομεσαια κατηγορια και μαλιστα, κατι σε premium.
(στις παρακατω προτασεις, συμπεριλαμβανονται ολες οι προσφορες/εκπτωσεις/αποσυρση, που παρεχει ο καθε αντιπ/σωπος)

1) Audi A3 Sportback 1.4 COD 150ps (αντι 140, απο ΜΥ2014) με S-line πακετο, μεσα-εξω, xenon, και κανενα-δυο ακομα εξτρα, ή ακομα και το 1.8/180, με τα παραπανω εξτρα.
2) Μerc A-Class 200 156ps με AMG Pack
3) Volvo V40 T4 180ps με R-Design πακετο, την -εξτρα- σπορ αναρτηση, και Polestar αναβαθμιση, στα 200ps περιπου...

4) Σε coupe εκδοχη, μπορει οριακα να επιλεγει μια 220i με M-pack και φωτα xenon...

5) Σε μεσαια κατηγορια, θα προτεινα 316i με σπορ αναρτηση/κοντη κρεμαγιερα, και πακετο σνιτσελ, στα 200 αλογα.

Σε μτχ η δυνατοτητα επιλογων ειναι πολυ μεγαλυτερη, αλλα με τετοιο budget προσωπικα θεωρω οτι αξιζει κατι σε καινουργιο, λαμβανοντας υποψιν και τους καλυτερους ορους σε οτι αφορα την χρηματοδοτηση του αυτοκινητου...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#33669 ντιπ κουκουρουκου ειστε.

ο αλλος εχει αγορασει εδω και μερες ενα clio 1.5d

αιντε κικιζα ασε τις φιλολογιες.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#33671 Κάτσε να μυρίσουμε τα νύχια μας :lol: