Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#105585 Έχει πέσει πολλή δουλειά, αλλιώς θα είχα ήδη πάει στην superchips. Περιμένω και τους etuners να βγάλουν το μαραφετι για φλασαρισμα μέσω obd αλλά άργησαν να ξεκλειδώσουν τον εγκέφαλό μου.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#105587 :thumbsup:
Ντινο τι διασταση ελαστικα φοραει?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#105588 225/40/18

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#105592 Exε υποψιν σου οτι στο εμποριο μπορεις να βρεις τα pirelli που τρεχουν στο wrc.
225-40-18 ειναι,εαν εχεις 7,5-8αρα ζαντα στο φαρδος θα εισαι οκ.Στα νερα μεχρι 140-180χλμ ειναι οκ.
Στο στεγνο καλυτερο απο οτιδηποτε κυκλοφορει.Μεγαλη βελτιωση στο τιμονι.

http://www.pirelli.com/tyre/ww/en/motor ... pzero.html
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#105594 Το 308 μου έχει βγεί μέχρι στιγμή αρχηγός! :D
Το καλύτερο all around αυτοκίνητο που είχα ποτέ!
Βλέπω στο τέλος να λαδώνω τον Ντίνο να μου το κάνει full extra! χαχαχα

Ή να το δώσω για κανένα 1.6 150άρι λολ (και εκείνο να το κάνει full extra) :lol:
Τελευταία επεξεργασία από htanso21 και 28 Απρ 2015, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#105595 8αρες φοράω. Είναι road legal αυτά; Το θέμα με τα αγωνιστικά λάστιχα είναι οι περιορισμένοι θερμικοί κύκλοι που έχουν. Οπότε δεν ξέρω αν είναι ιδεατά για ένα καθημερινό αμάξι. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#105597 εχουν dot κανονικα. Nai οι θερμικοι κυκλοι μειωνουν την αποδοση τους,αλλα φιλος σε εβο που τα εχει καθημερινα,δεν εχει παρατηρησει αξιοσημειωτη πτωση.
Επειδη ετυχε να το οδηγησω,τα 888 μου ηταν καποτες μπροστα τους.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#105600 Ντίνο, με αυτά τα ελαστικά και την ανάρτηση (sport ρυθμίσεις πιστεύω θα έχει) πως τα πάει στα ταξίδια;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#105606 Μια χαρά, δεν έχω παράπονο. Δεν είναι ιδιαίτερα σκληρό πάντως.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
drdino έγραψε:Μια χαρά, δεν έχω παράπονο. Δεν είναι ιδιαίτερα σκληρό πάντως.

Όμορφα :)
Το δικό μου θέλει αλλαγή, τερματίζουν με το παραμικρό τα αμορτισερ και χτυπάνε όλα.
Ρώτησα και μου είπαν κανένα 450άρι μαζι με top mounts και κάτι βάσεις πίσω.

Έτσι κοιτάω μήπως βάλω τίποτα πιο sport.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#105613 Λίγες φρέσκιες φωτογραφίες του :thumbsup:
Μπάνιο πριν το ταξίδι:
Εικόνα
Το μοναδικό γέμισμα που έχω κάνει εδω και χρόνια:
Εικόνα
Στο Ferry:
Εικόνα
Στο Μεσολόγγι με το μικρό του αδερφάκι:
Εικόνα
Στην μΠάτρα:
Εικόνα

Η ταίνια στον καθρέπτη είναι λόγο οτι έχει χαλαρώσει η κόλληση που είχα κάνει στην βάση του.
Μεχρι να βάλω άλλη (σιγά μην αλλάζω καθρέπτη - ας τον έχω στην κούτα του) θα είναι έτσι.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#107491 Αυτή την παπαριτσα τη βρίσκουμε μόνο στην Peugeot; Είναι βίδα με ουπα που στηρίζει ένα πλαστικό κάτω από το κάθισμα.

Εικόνα

Εικόνα

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#107549 Πάνο, δεν ανεβάζεις μια φωτο να δω πως ειναι το επαγγελματικό ;
Ειναι με κλειστά πισω παράθυρα;
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#107565 Ναι, άντε γιατί πολύ κράτησες ένα λογικό αυτοκίνητο. Ήρθε η σειρά για μια άκυρη επιλογή :lol: