Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#105612 Και στο iPhone τρώει χώρο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#105614 Τότε θυμάμαι λάθος. Μλκ τότε, δεν αρκούν ούτε για ζήτω.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#105617 To G2 από ότι βλέπω πάντως βγαίνει από το κουτί με 10+GB ελεύθερα.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Dimitris_P έγραψε:Τότε θυμάμαι λάθος. Μλκ τότε, δεν αρκούν ούτε για ζήτω.

Με τα τελευταία σου post άνετα πίστευτα ότι τώρα αγόρασες το κινητό :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
JasonLouk έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Τότε θυμάμαι λάθος. Μλκ τότε, δεν αρκούν ούτε για ζήτω.

Με τα τελευταία σου post άνετα πίστευτα ότι τώρα αγόρασες το κινητό :lol:

Δεν είχα κάτσει ποτέ ν'ασχοληθώ, το συνέδεα καμιά φορά μόνο για να περάσω εικόνες.
Τώρα που έκανα τις αναβαθμίσεις, έβαλα και τη lollipop, πέρασα και λίγη μουσική κυρίως για να παίζει όταν χρησιμοποιώ το gps απ'το bluetooth, είδα ότι μειώθηκε απίστευτα ο χώρος, πολύ πιθανόν λόγω της Lolli. Και είναι άδειο από φωτό
Άβαταρ μέλους
By Mark
#105625 Στο lollipop λόγω ART οι εφαρμογές καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο συγκριτικά με πριν.

< G μου
Άβαταρ μέλους
By elteo
#105644 Στο 32αρι δίνει 24.8 gb χώρο.

Πολύ καλό το μαμά πληκτρολόγιο της LG.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Dimitris_P έγραψε:Νομίζω ότι στο iphone δε συνέβαινε αυτό, 16 έλεγε 16 έδινε :hmmm:

nope...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
elteo έγραψε:Στο 32αρι δίνει 24.8 gb χώρο.

ναι είναι αρκετά καλό και έχει πολύ καλό ελληνικό λεξικό, παρόλα αυτά εγώ το γύρισα στης google που πλέον έχω συνηθίσει γενικά

edit
έφτιαξα λίγο το layout να φέρνει στο γούγλη, θα το ξαναδοκιμάσω..

επίσης η lg έχει και φοβερό player με ελληνικούς υπότιτλους και αρκετές ρυθμίσεις, οπότε οι mx/bs καθίστανται άχρηστοι

γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το software της lg πολύ προσεγμένο σε ένα σωρό λεπτομέρειες, απλά θα το ήθελα πιο smooooooth

βέβαια δεν είναι και τόσο κακό άπαξ και το συνηθίσεις

στις πρώτες μέρες έβαλα πχ nova, αλλά τον ξήλωσα γιατί ήθελα το double tap to lock οπουδήποτε στη homescreen όχι μόνο στη notification bar
Άβαταρ μέλους
By The Ace
QsisVTS έγραψε:
elteo έγραψε:Στο 32αρι δίνει 24.8 gb χώρο.

επίσης η lg έχει και φοβερό player με ελληνικούς υπότιτλους και αρκετές ρυθμίσεις, οπότε οι mx/bs καθίστανται άχρηστοι

γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το software της lg πολύ προσεγμένο σε ένα σωρό λεπτομέρειες, απλά θα το ήθελα πιο smooooooth

στις πρώτες μέρες έβαλα πχ nova, αλλά τον ξήλωσα γιατί ήθελα το double tap to lock οπουδήποτε στη homescreen όχι μόνο στη notification bar

Όλα x2

Κάτι περίεργο που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στο G3 μου, χωρίς να έχω προσθέσει κάποια εφαρμογή, είναι ότι ξαφνικά και χωρίς προφανή λόγο, κάτι φαίνεται να κολλάει ή να πηγαίνει στο 100% η CPU ή κάτι άλλο, και η μπαταρία αρχίζει και πέφτει λες και είμαι στο Shock Tower στο Allou funpark :rant: Και το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι ούτε με reset στρώνει, απλά μετά από μερικά λεπτά (ή και κανά μισάωρο) ξαναστρώνει μόνο του.

Αυτό μου έχει συμβεί και κατά τη διάρκεια φόρτισης, σε USB στο PC δεν φορτίζει καν, ενώ στο φορτιστή του μπορεί να μην φτάσει στο 100% ακόμα και μετά από 7-8 ώρες φόρτισης :s_omg

Κάποια μ@λ@κί@ από LG ή/και Google έχει παιχτεί σίγουρα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι....
Άβαταρ μέλους
By elteo
QsisVTS έγραψε:

Αυτό έκανα και εγώ. :lol:

Παρατηρώ ότι το LG ui έχει αρκετές ομοιότητες με της Samsung.

Πάντως είναι τόσο smooth που έχω εκπλαγεί. Καλύτερο και από το note 4.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#105693 ελτέο εσύ λες για g2 ή g3?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#105712 Τελικά αγοράστηκε για τον αδελφό μου το Moto G 2nd Gen. 170 € + 4 € για ένα Alcatel 2A φορτιστή.
Παίζει περίφημα με τις δύο κάρτες και είναι ταχύτατο. Πολύ ωραία οθόνη. Κλασική απλή εμφάνιση Motorola, χωρίς φρου-φρου και αρώματα.
Εξαιρετικό κινητάκι, μεγάλη αναβάθμιση εν τέλει από το προηγούμενο (έχει η μητέρα μου το Moto G 1st Gen 4G).
Κανένα θέμα με το 1 Gb RAM, λόγω pure android τρέχει άψογα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Anonymous Founder έγραψε:Τελικά αγοράστηκε για τον αδελφό μου το Moto G 2nd Gen. 170 € + 4 € για ένα Alcatel 2A φορτιστή.
Παίζει περίφημα με τις δύο κάρτες και είναι ταχύτατο. Πολύ ωραία οθόνη. Κλασική απλή εμφάνιση Motorola, χωρίς φρου-φρου και αρώματα.
Εξαιρετικό κινητάκι, μεγάλη αναβάθμιση εν τέλει από το προηγούμενο (έχει η μητέρα μου το Moto G 1st Gen 4G).
Κανένα θέμα με το 1 Gb RAM, λόγω pure android τρέχει άψογα.

Έχοντας και τα δύο, έχω καταλήξει ότι για κάποιον μυστήριο λόγο η 5.0.2 έχει κάτσει πολύ καλύτερα στο 2nd gen, αν και δεν έχουν καμιά διαφορά στο h/w :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By elteo
QsisVTS έγραψε:ελτέο εσύ λες για g2 ή g3?

G2 :rtfm: