Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
JasonLouk έγραψε:
QsisVTS έγραψε:το g2 έχει όντως καλή αυτονομία, το g3 είναι τελείως αψυχολόγητο και τουλάχιστον μια ώρα κάτω

βέβαια έχει το καλό του ότι με ένα 20αρικο έχεις φρέσκια μπαταρία

Γιατί έτσι όμως; Εγω με το G2 βγάζω άνετα την μέρα μου με πάρα πολύ χρήση ενώ η :inlove: με το G3 και ούτε την μισή χρήση έχει τύχει να την βγάλει πολύ οριακά ή και καθόλου.
Έχεις πάρει lollipop εσύ; :hmmm:

ναι έχω πάρει lollipop με το που το άνοιξα

τώρα περνάω και στο g2 της αδερφής μου με το suite γιατί ΟΤΑ δεν έσκαγε
Άβαταρ μέλους
By elteo
#105403 Hρθε και η Lollipop στο G2. Πολύ smooth πάντως.
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#105404 Για όποιον ενδιαφέρεται να συνθέσει το smartphone του όπως θέλει ο ίδιος....

http://fonkraft.com/
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Lippi έγραψε:Για όποιον ενδιαφέρεται να συνθέσει το smartphone του όπως θέλει ο ίδιος....

http://fonkraft.com/

Καλή προσπάθεια, αν και λίιιιιιγο ακριβούτσικο....αν και το πρόγραμμα φαίνεται περίπου ανέφικτο. Ακόμα και για το Ara η Google δεν μιλάει για πριν το Q3, και αυτοί εδώ θα κάνουν International Shipping την ίδια εποχή ? Πολύ δύσκολο.... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
elteo έγραψε:Hρθε και η Lollipop στο G2. Πολύ smooth πάντως.

ναι καλά πάει και το κινητό πλέον είναι ολόιδιο με το g3

αλήθεια στο g3 γιατί έχουν μείνει στη 5.0 που ήταν γτπκ έκδοση και δεν έχουν δώσει ακόμα πιο πέρα;

στο g2 καλά έκαναν και πήγαν σε 5.0.2 κατευθείαν , αλλά στο μέχρι τώρα μεγάλο γιατί τα ξύνουν έτσι;
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
elteo έγραψε:Hρθε και η Lollipop στο G2. Πολύ smooth πάντως.

Χθες μου ήρθε OTA ένα sw update για improved apps stability αλλά δεν πρόλαβα να το κάνω. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#105435 από v30a πήγες στο v30b.

εγώ το πήρα κατευθείαν στο b.

η v30 μπαίνει μόνο μέσω LG pc suite, από a -> b μπαίνει με ΟΤΑ.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#105555 Τσίλικο το δερμάτινο... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#105575 Πραγματική αγελάδα, μπράβο στην lg
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#105599 Είναι ιδέα μου ή το G2 χρησιμοποιεί χώρο για το λειτουργικό από τα 16GB ? :hmmm: Διαφορετικά έχω κάποια εφαρμογή που τρώει πολλά, γιατί με 534MB music + 148MB Video έχω 4.39GB διαθέσιμα..
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#105604 Προφανώς και το λειτουργικό τρώει χώρο από τα 16GB, αφού εκεί είναι αποθηκευμένο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#105608 Νομίζω ότι στο iphone δε συνέβαινε αυτό, 16 έλεγε 16 έδινε :hmmm: