Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#89446 Θα κάνω Χρήστο αλλά σε κανα μήνα θα ρθει και η προσφορά είναι για 10 μέρες. Ένα παιδί πάντως στο ινσομνια λέει καλά λόγια. Και στην τελική μούφα να βγει ούτε 10€ δεν κάνει.

http://www.insomnia.gr/topic/556115-meg ... BF/page-26
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Dimitris_P έγραψε:Πήρα αυτό το παπαράκι για πιο γρήγορη φόρτιση του κινητού στο αμάξι
http://www.ebay.com/itm/121370910488
Εικόνα

Όταν το βάζω όμως μου γράφει στο κινητό (G2) ότι γίνεται αργή φόρτιση επειδή δεν υποστηρίζεται πιο γρήγορη, και όντως κάνει αργή φόρτιση δε μου λέει ψέματα. Ο μαμίσιος φορτιστής είναι 1.8Α. Είναι fake το προϊόν ή τρέχει κάτι άλλο;

έχω δοκιμάσει άπειρους φορτιστές αυτοκινήτου σε δεκάδες διαφορετικά οχήματα...

σε λογικά πλαίσια τιμής τούτος εδώ δεν παίζεται

http://www.ebay.com/itm/111235834876?_t ... EBIDX%3AIT
Άβαταρ μέλους
By Mark
#89469 Οι φθηνοί no name φορτιστές από Κίνα, έχουν μεγάλη πιθανότητα να μην βγάζουν ούτε το 1/5 σε ένταση από το ρεύμα που υπόσχονται. Καλό είναι να επενδύσουμε σε κάτι που κοστίζει λίγα ευρώ παραπάνω, όπως ο belkin στο από πάνω link.

< G μου
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#89863 Το Ampere μου έβγαλε 60-80 mA ακόμα και με καλό καλώδιο

red_monster έγραψε:σε λογικά πλαίσια τιμής τούτος εδώ δεν παίζεται

http://www.ebay.com/itm/111235834876?_t ... EBIDX%3AIT

Αν πάρω αυτό και βάλω ένα οποιοδήποτε καλώδιο micro usb (δεν έχω άιφον) θα είναι οκ ή πρέπει να κοιτάξω και για καλό καλώδιο;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
panos2171 έγραψε:Για όποιον ενδιαφέρεται για ακουστικό bt, φαίνεται καλή πρόταση βάσει των κριτικών, εγώ τσίμπησα ένα.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 01366.html

Χρήστος Λάππας έγραψε:Όταν σου έρθει, κάνε ένα review αν δεν βαριέσαι. Δεν χρειάζομαι ακουστικό, αλλά αυτό παραείναι φτηνό για να το αγνοήσω out of hand.

Επανέρχομαι μιας και το παρέλαβα χθες. Ποιοτικά είναι πάρα πολύ καλό, δεν είναι καμία πλαστικούρα ενώ όσον αφορά το ακουστικό του είναι δυνατό και καθαρό. Για τα 10€ που κόστισε το λες και χάρισμα. Βλέπω πάντως τώρα το δίνουν στα 12.5 οπότε για όποιον ενδιαφέρεται το συστήνω.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#105124 Κοπέλια βοήθεια το χάνουμε το κορμί :omg:

Μια κυρία κάποιας Α ηλικίας ψάχνει κινητό... Επειδή βέβαια όλο και κάποια φορά θα πέσει, όλο και τα εγγονάκια θα το ρίξουν για τσαμπουκά, σκεφτόμουν σε κάτι χωρίς οθόνη αφής...

Όπως καταλαβαίνετε το ζήτημα είναι να παίρνει τηλέφωνα :lol: , εδώ έρχεται όμως το ζητούμενο... Επειδή από ανδρόιδ έχει μια κάποια εμπειρία (από ένα Νέξυς 7) σκεφτόμουν εάν υπάρχει κινητουμπίνι που να δουλεύει βίμπερ και σκύπε... :tomato:

Αν τελικά καταλήξομε σε απλούστατο κινητό, τότε ποιο;;;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#105146 Μην κουραζεσαι άδικα. Δεν υπάρχει. Σκέψου να δουλεύεις αντροιντ με φυσικο πληκτεολογιο. Τι να καταλάβεις από λειτουργικο στην οθονιτσα που περισσεύει;
Άσε που το δαχτυλο σου θα παταει 3 πράγματα μαζι.
Motorola moto G.
Nexus 6 για πιο ηλικιωμενους.
ΟΧΙ γραφιδες. Θα το χαραξουν με κανα Faber Castell.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
panos2171 έγραψε:
panos2171 έγραψε:Για όποιον ενδιαφέρεται για ακουστικό bt, φαίνεται καλή πρόταση βάσει των κριτικών, εγώ τσίμπησα ένα.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 01366.html

Χρήστος Λάππας έγραψε:Όταν σου έρθει, κάνε ένα review αν δεν βαριέσαι. Δεν χρειάζομαι ακουστικό, αλλά αυτό παραείναι φτηνό για να το αγνοήσω out of hand.

Επανέρχομαι μιας και το παρέλαβα χθες. Ποιοτικά είναι πάρα πολύ καλό, δεν είναι καμία πλαστικούρα ενώ όσον αφορά το ακουστικό του είναι δυνατό και καθαρό. Για τα 10€ που κόστισε το λες και χάρισμα. Βλέπω πάντως τώρα το δίνουν στα 12.5 οπότε για όποιον ενδιαφέρεται το συστήνω.

:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By JBT
#105198 Ωραία τότε τι παίρνουμε από τα χαζά φον;; :lol:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#105206 Οτι είπε ο G8777 +tempered glass να μην φοβάσαι την οθόνη. Απο πίσω πλαστικό ειναι δεν θα πάθει τίποτα.
Η οθόνη αφής συνηθίζεται σε 2 μέρες. Τα ίδια έλεγε ο father μου και τώρα μια χαρά χειρίζεται το tablet. :lol:

Εναλλακτική στην πρόταση του G (για οικονομία ) moto E ή moto g 1st gen. Ακόμα και windows phone λόγω απλούστερου μενού (sic) και πιο πλαστικής κατασκευής. Μα τον τζίζας όμως μην πάρεις feature phone. Μια φορά να μπει internet με το άλλο εχει βγαλει τα λεφτά του αναλογικά.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#105209 Κοπέλια δεν κατάλαβα τίποτε. Απτά παραδείγματα σαν την απτή ποιότητα των ΜπιΕμΒέ που λέει ο ΓΚ δεν έχετε;;

Ρε σεις λέμε με το αφής θα έχει πρόβλημα. Θα σπάσει ασάπ.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#105287 Μετά από 19 μήνες συμβίωσης, το w995 μου δυστυχώς χάλασε και 2η καλωδιοταινία, οπότε (και αφου΄μου είπανε ότι κάθε αλλαγή ανταλλακτικού απλώς θα παρατείνει τη ζωή του κινητού κανα μήνα - δίμηνο) αποφάσισα αναβάθμισης.

Sony Aino SE του κουτιού, 6μηνο εγγυημένο με 100ευρά. Αυτό είχε οθόνη αφής, αλλά μόνο για τις multimedia λειτουργίες του, αλλιώς έχει συμβατικό πληκτρολόγιο. Αναμένεται!

Κακά τα ψέματα θα έπρεπε να υπήρχαν έστω 1 μοντέλο από κάθε εταιρία που θα είχε όλο το πακέτο δυνατοτήτων ενός μοντέρνου κινητού (ράδιο, ίντερνετ, a2dp b/t, wifi, σοβαρή κάμερα, χάρτες, e-mail και utube) με συμβατικό πληκτρολόγιο. Γλυκοκοιτούσα το νόκια 515, αλλά δεν έχει χάρτες και το Aino μου φάνηκε πολύ πιο κινητό + εξοπλισμός στα ίδια λεφτά (οκ, παρότι 5 ετών συσκευή)
Άβαταρ μέλους
By bill33
JimClark έγραψε:Μετά από 19 μήνες συμβίωσης, το w995 μου δυστυχώς χάλασε και 2η καλωδιοταινία, οπότε (και αφου΄μου είπανε ότι κάθε αλλαγή ανταλλακτικού απλώς θα παρατείνει τη ζωή του κινητού κανα μήνα - δίμηνο) αποφάσισα αναβάθμισης.

Sony Aino SE του κουτιού, 6μηνο εγγυημένο με 100ευρά. Αυτό είχε οθόνη αφής, αλλά μόνο για τις multimedia λειτουργίες του, αλλιώς έχει συμβατικό πληκτρολόγιο. Αναμένεται!

Κακά τα ψέματα θα έπρεπε να υπήρχαν έστω 1 μοντέλο από κάθε εταιρία που θα είχε όλο το πακέτο δυνατοτήτων ενός μοντέρνου κινητού (ράδιο, ίντερνετ, a2dp b/t, wifi, σοβαρή κάμερα, χάρτες, e-mail και utube) με συμβατικό πληκτρολόγιο. Γλυκοκοιτούσα το νόκια 515, αλλά δεν έχει χάρτες και το Aino μου φάνηκε πολύ πιο κινητό + εξοπλισμός στα ίδια λεφτά (οκ, παρότι 5 ετών συσκευή)

γιατί;
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#105291 γιατί;

εικαζω γιατί παλιό κινητο; δεν αντέχω τα αφης (ακόμα)