Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#100427 Δεν βρήκα καταλληλότερο τοπικό , οπότε ας το γράψω εδώ..
Αν θυμάστε , στο παλιό φόρουμ , είχα γράψει για το πρόβλημα με τις κατσαρίδες που είχαμε στο σπίτι.. :(
Ένώ είναι καινούριο το κτίσμα , οι γυναίκες του σπιτιού έχουν εμμονή με την καθαριότητα , εν τούτοις είχαμε σοβαρό θέμα με τις κατσαρίδες.. :x
δεν θυμάμαι ποιος (νομίζω ο trident) , μου είχατε προτείνει να φτιάξω μόνος μου ένα μείγμα για τις κατσαρίδες και να κάνω μόνος μου τους ψεκασμούς..
2η χρονιά λοιπόν φέτος (τα γράφω γιατί μόλις τελειωσα τον ψεκασμό) , έκανα μόνος μου την δουλειά χρησιμοποιώντας αυτό το μείγμα :

Εικόνα
k-othrine 2.5 WP (ένα κουταλάκι του γλυκού ανά lt)
FENDONA 6sc (ένα κουταλάκι του γλυκού ανα lt)

Αποτέλεσμα : Ο κατσαρίδες εδώ και 1 1/2 χρόνο.... :oops:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
giannik1977 έγραψε:Δεν βρήκα καταλληλότερο τοπικό , οπότε ας το γράψω εδώ..
Αν θυμάστε , στο παλιό φόρουμ , είχα γράψει για το πρόβλημα με τις κατσαρίδες που είχαμε στο σπίτι.. :(
Ένώ είναι καινούριο το κτίσμα , οι γυναίκες του σπιτιού έχουν εμμονή με την καθαριότητα , εν τούτοις είχαμε σοβαρό θέμα με τις κατσαρίδες.. :x
δεν θυμάμαι ποιος (νομίζω ο trident) , μου είχατε προτείνει να φτιάξω μόνος μου ένα μείγμα για τις κατσαρίδες και να κάνω μόνος μου τους ψεκασμούς..
2η χρονιά λοιπόν φέτος (τα γράφω γιατί μόλις τελειωσα τον ψεκασμό) , έκανα μόνος μου την δουλειά χρησιμοποιώντας αυτό το μείγμα :

Εικόνα
k-othrine 2.5 WP (ένα κουταλάκι του γλυκού ανά lt)
FENDONA 6sc (ένα κουταλάκι του γλυκού ανα lt)

Αποτέλεσμα : Ο κατσαρίδες εδώ και 1 1/2 χρόνο.... :oops:

Αυτό που τις τάισες είναι αναβολικό. Δεν ψοφήσανε, γυμνάζονται και θα επιστρέψουν 5 φορές μεγαλύτερες και με άγριες διαθέσεις :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By gianik
#100429 :eat:
τις περιμένω....
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#100791 Καοθρίν χρησιμοποιούσαμε πολλά χρόνια, ψεκαζαμε στους βόθρους (ναι, πλέον έχουμε αποχέτευση στην Ελευσίνα :yahoo: :lol: ), οπότε είσαι σε καλό δρόμο.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#104080 Θέλω να ραντισω και θέλω να γλιτώσω το τρομπαρισμα! :P
Υπάρχει καμία φθηνή ηλεκτρική αντλία?
Ή καμιά πατέντα να φτιάξω εγώ κάτι?
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#104414 Όχι :lol: Να σηκώσεις τον κώλο σου και να τρομπάρεις 5-10 φορές, γυμναστική λέμε. Ή, αφού βαριέσαι, δώσε μεροκάματο σε κανα Χριστιανό να σου ψεκάσει.

Τεμπελχανά :lol:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#104464 Τουλάχιστον κανένα ψεκαστικο που να ξέρουμε πως σίγουρα δουλεύει? :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By bill33
#104465 PZL εγγύηση!!!!
Άβαταρ μέλους
By nEK
Dodger έγραψε:Όχι :lol: Να σηκώσεις τον κώλο σου και να τρομπάρεις 5-10 φορές, γυμναστική λέμε. Ή, αφού βαριέσαι, δώσε μεροκάματο σε κανα Χριστιανό να σου ψεκάσει.

Τεμπελχανά :lol:

Μουσουλμανοι δεν ειναι? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
bill33 έγραψε:PZL εγγύηση!!!!

Θα τρομάξει τις κότες. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
NickTG έγραψε:
bill33 έγραψε:PZL εγγύηση!!!!

Θα τρομάξει τις κότες. :rtfm:

ειναι κοτες τυπου Umaga οι κοτες αυτες δεν τρομαζουν..σπερνουν πανικο
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#105132 εχω μερικους σπορους μαϊντανο και θελω να τους βαλω σε γλαστρα στο μπαλκονι

- παιρνω ξεχωριστα γλαστρα και χωμα ή υπαρχουν ετοιμα στις λαϊκες;
- ποσο βαθια βαζουμε τους σπορους;
- να τους μουλιασω μια μερα για να βγουν γρηγοροτερα;
- ποσο συχνο ποτισμα χρειαζονται;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
NickTG έγραψε:Τουλάχιστον κανένα ψεκαστικο που να ξέρουμε πως σίγουρα δουλεύει? :s_tongue

Ναι, διαβαζει και τα φυτα ταυτοχρονα

Άβαταρ μέλους
By saxon_747
egobrain έγραψε:εχω μερικους σπορους μαϊντανο και θελω να τους βαλω σε γλαστρα στο μπαλκονι

- παιρνω ξεχωριστα γλαστρα και χωμα ή υπαρχουν ετοιμα στις λαϊκες;
- ποσο βαθια βαζουμε τους σπορους;
- να τους μουλιασω μια μερα για να βγουν γρηγοροτερα;
- ποσο συχνο ποτισμα χρειαζονται;

Πάρε χώμα και γλάστρα με τρύπες αποστράγγισης και βρες ενα μέρος με ήλιο. Απλωσε τους σπόρους και σκέπασε τους με χώμα, δε θέλει πολύ βαθιά. Πότισμα τόσο ώστε να είναι το χώμα υγρό αλλά όχι μουλιασμένο. Σε 2-3 μηνες θα είσαι έτοιμος.