Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#104963 Αυτο σου αρεσει ΜπαγιερΝ?
Εικόνα

< 3
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
g8777 έγραψε:Bayern θα ακούσεις τον καθε κιουση που πήγε με βραστηρα να διαλέξει κινητό :svivhaha: :shifty: ή καποιον που μπορεί να σε μπασει στα άδυτα της στοας;
Βάλε hd widgets λέμε. Τα πάντα όλα. Πειραιωτης είσαι. Κρυστάλλινος. Μαγκικος. Μέχρι και ο Ace το παραδέχτηκε σε pm.

εγώ μια ζωή το news and weαther έβαζα που έχει προεγκατεστημένο το από τη google :lol:

άντε τώρα έκανα μια αλλαγή και έβαλα το καιρό που έχει προεγκατεστημένο πάλι η lg

έχω καιρό να ψάξω widget με καιρούς και ειδικά με ρολόγια
Άβαταρ μέλους
By g8777
#104975 Κιουση πέραν του αισθητικου αποτελεσματος δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους. Αντε να δεχτώ ότι έχει σημασία από που τραβάνε δεδομένα (accuweather ftw). Και εγω με το στοκ έκανα πριν λίγο καιρό δουλειά στο 1+1 αλλά το άλλαξα με το widget του weather channel επειδή το βαρέθηκα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#104976 το στοκ της lg τραβάει από accuweather τώρα που το λες, αλλά εντάξει δε κόβω και φλέβα

γενικά πάντως έχοντας κλείσει κάμποσες μέρες με το g3 μπορώ να πω ότι το ui της lg αν και αρκετά βαρύ είναι από τα καλύτερα που έχω πετύχει

πολύ προσεγμένο και έχει ένα κάρο επιλογές ακόμα και για τους πιο παράξενους

η sony δε μου λείπει καθόλου με εξαίρεση την αυτονομία που είναι ασύγκριτη, κατά τα άλλα το g3 ρίχνει ξύλο

και επίσης παρόλο που ήμουν διαστακτικός με τις τεράστιες οθόνες, τελικά έχω πάθει έρωτα και με το μέγεθος και λίγο λιγότερο με την ανάλυση

με βόλεψε πάρα πολύ που η συσκευή είναι συμμαζεμένη οπότε δεν έχει πρακτικά διαφορά με το Ζ1 παρά τη μισή ίντσα παραπάνω

επίσης από κει που το μάλλον μεγαλύτερο κινητό της αγοράς για τις διαστάσεις του, πλέον έχω το πιο μαζεμένο και γουστάρω τρελά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#104979 Αυτό που λες με την οθόνη το έπαθα και γω. Κάτω από 5,5 ίντσες δεν χορταίνω με τίποτα :shifty:
Εδώ το νεξους 6 μου φάνηκε νορμάλ και ας το είχα κραξει. Βέβαια εκείνο το ποστ θα φροντίσει ο λατρεμένος mod να το εξαφανίσει. :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By elteo
#104984 Παρέλαβα το Σαββάτο το 32άρι G2. Nτάξει, 2 ετών μοντέλο αλλά δεν του λείπει τίποτα, υπερτούμπανο. Τρομερή αυτονομία για αρχή, φοβερή κάμερα (ποιοτικότατες φωτό ειδικά έξω :lipsealed: ) και κόμπακτ για την οθόνη του. Αν κυκλοφορούσε σήμερα πάλι αυτό θα έπαιρνα. Επιασαν τόπο τα ευρά. Και σε λευκό είναι :inlove:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#104985 το g2 έχει όντως καλή αυτονομία, το g3 είναι τελείως αψυχολόγητο και τουλάχιστον μια ώρα κάτω

βέβαια έχει το καλό του ότι με ένα 20αρικο έχεις φρέσκια μπαταρία
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#104989 Δοκίμασα χθες να κάνω πάλι την αναβάθμιση σε 30B που μου πρότεινε το LG PC Suite. Αυτή τη φορά όμως προετοιμάστηκα, έκανα σωστά backups, άδειασα χώρο στο κινητό και ξεκίνησα.

Πλέον φοράω lollipop 5.0.2 κι επισήμως, χωρίς κανένα κόλλημα και factory reset :metalo:

edit: Γιατί "είδε" την αναβάθμιση το PC Suite και όχι το ίδιο το κινητό μέσο του Κέντρου ενημέρωσης;

Αυτό που δε μ'άρεσε είναι η αλλαγή των εικονιδίων με αποτέλεσμα να μην "κάθεται" όμορφα το default background και αναγκάστηκα ν'αλλάξω :lol:
Επίσης δεν μ'αρέσει που άλλαξε η λειτουργία του δεξιού κουμπιού. Μέχρι τώρα άνοιγε υπομενού, όπως ρυθμίσεις, λεπτομέρειες κλπ. Τώρα πλέον ανοίγει τη λίστα των ενεργών εφαρμογών που με την kitkat άνοιγε με παρατεταμένο πάτημα του home button
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#105012 Βρε elteo note 4 δεν ειχες???
Άβαταρ μέλους
By elteo
#105016 Και Νοτε 4. Δώρο ήταν εκείνο. Αυτό το πήρα με τον ιδρώτα μου. :lol:
Εχω 2 νούμερα....
Άβαταρ μέλους
By alexm
#105017 Ένα z ultra δεν είχες αν θυμάμαι καλά? Και ένα note 2?
Άβαταρ μέλους
By bill33
alexm έγραψε:Ένα z ultra δεν είχες αν θυμάμαι καλά? Και ένα note 2?

ρωτα τον και πόση ραμ έχει :innocent:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#105022 Μισό να οργανωθούμε :lol:

Το Ζ Ultra επωλήθη. Το N2 τα φτυσε τελικά μετά την σαβούρδα που είχε φάει και είχε σπάσει το τζάμι. Το άλλαξα αλλά ξαφνικά μετά από κάποι διάστημα τα κακάρωσε.

RAM έχω αυτό: :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#105041 πες και για το άλλο το δώρο... το Lumia :shifty:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#105046 είμαστε στο android devices mister....Εικόνα