Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
BASSstarlet έγραψε:Ταχυδρόμος:
Εικόνα

με 'γειες !!! ποιο είναι ? 1/10 ?

:thumbsup: :thumbsup:

το μπουκαλάκι κάτω σιλικόνη για τα αμορτισέρ είναι? 35άρι βάζεις?
σε αυτά πάνε επίσης πολύ τα foam λάστιχα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#104263 Ωραίος! Πολύ καλό! το είχα γράψει αλλά το έσβησα (από την καρότσα το υπέθεσα) ! Νόμιζα πως έχει πιο πολλά πλαστικά μέρη αντί για το αλουμίνιο... Μεταχειρισμένο το πήρες; Αν ναι, είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
BASSstarlet έγραψε:Ναι μτχ το πήρα από ebay.de.
πολύ καλό φαίνεται

Απ´ ότι κατάλαβα, στη Γερμανία έχουν πολλή πέραση τα hpi k traxxas.

Η κατασκευή του τί λέει; Λίγο πιο στιβαρό σε σχέση με τα kyosho, σωστά;

Εγώ ζαχαρώνω ένα μεταχειρισμένο truggy trophy hpi. Αλλά δε θέλω να δώσω πολλά, αν κάτσει κάποιο, οκ. Αρκεί να μην είναι χρέπι...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#104288 Δεν μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση με τα δύο Kyosho που έχω, γιατί είναι και διαφορετικές κατηγορίες.
Mεγάλη διαφορά σε σχέση με τις εν Ελλάδι τιμές, είδα στο inferno που πήρα, αλλά και στα thunder tiger.
Η Traxxas με απωθεί με την πλαστικούρα που έχουν τα μοντέλα της, και είναι και πανάκριβα.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#104537 Μόλις παρελήφθη (το αριστερό) από τη μεταφορική (επιστροφή από Ελλάδα).

Απολογισμός: σπασμένο αμορτισέρ, κουτί διαφορικού πίσω κ στραβωμένη βίδα στον πίσω αριστερό άξονα...Εικόνα

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#104560 Η κάσα διαφορικού που έσπασε;Εκεί που βιδώνεται με τον πύργο;

Οπλίσου με υπομονή, για την πρώτη φορά με το θερμικό..αλλά όταν θα έρθει σε ζωή το μοτέρ ξεχνάς βρισίδι, ιδρώτα, και τον πιασμένο ώμο :lol:
Το δικό μου ακόμα δεν το έχω βάλει σε χώμα.Το λυπάμαι...

Σήμερα έπαιξα και με το μικρό, το rtr3 evo+.
Είναι πολύ γρήγορο και έχει απότομες αντιδράσεις, φοβόμουν πως θα τουμπάρει.
Μάλλον θα το βαρεθώ σύντομα...δεν έχεις πολλά πράματα να κάνεις στα on-road.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#104573 Το kyosho έσπασε στο διαφορικό εκεί που βιδώνει η βίδα που συγκρατεί το ένα ψαλίδι. Το ψαλίδι άντεξε αλλά όχι η βάση του. Επίσης στράβωσε η βίδα που συνδέει το κάτω ψαλίδι με τη ρόδα. Αυτό γιατί δεν πρόλαβε να περάσει από μία γωνία η πίσω ρόδα. Έκανα μια πατέντα με σύρμα όσο ήμουν στο χωριό κ μετα την επομένη έσπασε το αμορτισέρ... :-)

Το δικό σου που το είδα από κοντά είναι μια κλάση πιο στιβαρό από το ηλεκτρικό μου.

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#104603 Ναι. Το Inferno neo 2 σε σχέση με το dbx 2 που πήρα. Μπορεί σε διαστάσεις να είναι ίδια, αλλά το δικό μου φορά αμορτισέρ 1/10 κ λεπτότερα ψαλίδια κτλ. Βασικά το δικό μου θεωρείται κατηγορία 1/10 αλλά φορά ελαστικά της 1/8.

Στην Ελλάδα τα καθάριζα με μεθανόλη. Εδώ μου είπαν για καθαριστικό φρένων. Ακόμη δεν το δοκίμασα. Ένα που είχα βρει έλεγε μακρυά από πλαστικά κτλ. Τελικά ένα άλλο που αγόρασα έλεγε πως είναι ουδέτερο προς τα πλαστικά. Αλλά ακόμη δεν το δοκίμασα όπως είπα. Πέρα από βούρτσες κ μεθανόλη (που τη βρίσκω δύσκολα εδώ μάλλον), τί άλλο επιτρέπεται;

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#104622 Eντάξει, το dbx είναι το entry level για την kyosho, και στην Ελλάδα τα 340-380€ που θέλουν για dbx/Neo 2 είναι πολλά.
Σε αυτά τα λεφτά, σε νίτρο τουλάχιστον, το Hobao Hyper 7 που χαλβάδιαζα είναι κλάσεις ανώτερο.
Η Kyosho την έχει δει mercedes μου φαίνεται (ή μήπως toyota? )

Για το καθάρισμα επιστρατεύω βετέξ, χαρτί κουζίνας, οδοντόβουτσες και από υγρά μόνο WD40.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#104631 Αν βρεις μεθανόλη από ιατρικά είδη είναι μια χαρά. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Φεύγουν τα λάδια πολύ εύκολα...

Sent from space >