Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#104136 Εντυπωσεις μετα απο 5 μερες συμβιωσης με το LG L90...

Το λειτουργικο ειναι μια χαρα, κανενα κολλημα προβλημα κλπ, απροβληματιστο γενικα, δε κολαει σε τιποτα. Ειχα συνηθισει να περιμενω ~10 δευτερολεπτα για να ανοιξει το FB το προηγουμενο κινητο, τωρα γινεται σε 0,5... Η καμερα του σε φως της μερας ειναι παρα πολυ καλη για καμερα κινητου, ακομα και σε δωματιο με πολυ φως ειναι υπερβολικα ρεαλιστικη. Σε σκοτεινα σημεια κλασσικα πασχει, αλλα τουλαχιστον δε πιξελιαζει, απλα η φωτογραφια βγαινει λιγο "ροζ".
Το εντυπωσιακο... Η αστεια αυτονομια... Με απαιτητικη χρηση στη πρωτη φορτιση μου αντεξε 3 γεματες μερες. Εχουν περασει 36 ωρες απο την δευτερη φορτιση με αντιστοιχη απαιτητικη χρηση, κι ειναι στο 70%. Πως σκατα κανει τοση οικονομια αυτο το κινητο δε μπορω να καταλαβω... Αλλα το απολαμβανω!!! :yahoo:

Για μενα το κινητο αυτο θα μπορουσε να κανει ανετα 200+. Το πληρωσα 113 ευρω και νιωθω οτι τους εκλεψα. Ειναι ισως το καλυτερο vfm μεχρι τα 200 ευρω.
Άβαταρ μέλους
By ripper
Lippi έγραψε:Ερώτηση ασχετοσύνης 1:
μπορώ να έχω 2 συσκευές με τον ίδιο λογαριαμό στο play store, αλλά με διαφορετικούς χρήστες (άλλη sim, αλλο gmail κλπ); (για να μην πληρώσουμε 2 φορές τις εφαρμογές σε 2 διαφορετικούς χρήστες).

Μπορείς να βάλεις και τα δύο gmail σε μία συσκευή και απλά να απενεργοποιήσεις τον συγχρονισμό σε αυτό που δεν θέλεις.
Έτσι θα μπορείς να κατεβάσεις και στο άλλο κινητό μια εφαρμογή που έχεις πληρώσει με το άλλο gmail.
Άβαταρ μέλους
By elteo
Orestis.D έγραψε:Εντυπωσεις μετα απο 5 μερες συμβιωσης με το LG L90...

[....]

Για μενα το κινητο αυτο θα μπορουσε να κανει ανετα 200+. Το πληρωσα 113 ευρω και νιωθω οτι τους εκλεψα. Ειναι ισως το καλυτερο vfm μεχρι τα 200 ευρω.

Μέχρι τα 200 υπάρχουν και άλλα τούμπανα. Για μένα το l90 πάσχει στην οθόνη. Δεν έχει καν 720p. Εν έτει 2015 είναι κάπως!
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Orestis.D έγραψε:Το εντυπωσιακο... Η αστεια αυτονομια... Με απαιτητικη χρηση στη πρωτη φορτιση μου αντεξε 3 γεματες μερες. Εχουν περασει 36 ωρες απο την δευτερη φορτιση με αντιστοιχη απαιτητικη χρηση, κι ειναι στο 70%. Πως σκατα κανει τοση οικονομια αυτο το κινητο δε μπορω να καταλαβω... Αλλα το απολαμβανω!!! :yahoo:

Επειδή η απαιτητική χρήση διαφέρει για τον καθένα γράψε και πόσες ώρες οθόνη είχε στο διάστημα αυτό.

Με 200+ αγοράζεις 2GB RAM και 720p οθόνη.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Orestis.D έγραψε:Εντυπωσεις μετα απο 5 μερες συμβιωσης με το LG L90...

Το λειτουργικο ειναι μια χαρα, κανενα κολλημα προβλημα κλπ, απροβληματιστο γενικα, δε κολαει σε τιποτα. Ειχα συνηθισει να περιμενω ~10 δευτερολεπτα για να ανοιξει το FB το προηγουμενο κινητο, τωρα γινεται σε 0,5... Η καμερα του σε φως της μερας ειναι παρα πολυ καλη για καμερα κινητου, ακομα και σε δωματιο με πολυ φως ειναι υπερβολικα ρεαλιστικη. Σε σκοτεινα σημεια κλασσικα πασχει, αλλα τουλαχιστον δε πιξελιαζει, απλα η φωτογραφια βγαινει λιγο "ροζ".
Το εντυπωσιακο... Η αστεια αυτονομια... Με απαιτητικη χρηση στη πρωτη φορτιση μου αντεξε 3 γεματες μερες. Εχουν περασει 36 ωρες απο την δευτερη φορτιση με αντιστοιχη απαιτητικη χρηση, κι ειναι στο 70%. Πως σκατα κανει τοση οικονομια αυτο το κινητο δε μπορω να καταλαβω... Αλλα το απολαμβανω!!! :yahoo:

Hold your horses :lol:

Δώσε κανα screenshot απο μπαταρία,φωτεινότητα και εξήγησε τι είναι η απαιτητική χρήση. Κι άλλοι εδώ μέσα γράφανε για 3 μέρες μπαταρία και είχαν 3 ώρες οθόνη σύνολο :shifty: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#104159 3 ώρες οθόνη με 3 ημέρες είναι απίστευτα πολλές.
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#104168 Browsing σε applications με 3G/Wifi μονιμα καθημερινα.. Και 1-2 ωρες ομιλιας. Αυτο εννοω απαιτητικη χρηση. Τωρα εγω αυτα τα 720p τα ακουω βερεσε, δακρυζω απο την ποιοτητα της οθονης καθε φορα που το ανοιγω... Βεβαια νοσταλγω τα κινητα με κουμπια, αυτα εδω μου φαινονται τραγικα αβολα και "αχρηστα".

Το μονο που βρηκα εγω μεχρι τα 200 ευρω ηταν ενα Hawaii κι ενα Lenovo με 2gb ram. Εγω 2 gb ηθελα, αλλα επρεπε να παω στα 240 περιπου και δεν ειχα να δωσω τοσα λεφτα. Γι αυτο βολευτηκα με τα 113.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#104176 Εσύ μπορεί να τα ακούς βερεσε αλλά είναι πράγματα που ανεβάζουν την τιμή για αυτό και αξίζει τόσο το δικό σου.
Η διαφορά είναι φανερή.
Στα λεφτά του πάντως καλό το βλέπω.
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
NickTG έγραψε:Εσύ μπορεί να τα ακούς βερεσε αλλά είναι πράγματα που ανεβάζουν την τιμή για αυτό και αξίζει τόσο το δικό σου.
Η διαφορά είναι φανερή.

Θες να μου πεις οτι χρειαζεται το κινητο να φτασει να χει καλυτερη αναλυση απο την οθονη του υπολογιστη? Γιατι προς τα εκει πανε.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Orestis.D έγραψε:
NickTG έγραψε:Εσύ μπορεί να τα ακούς βερεσε αλλά είναι πράγματα που ανεβάζουν την τιμή για αυτό και αξίζει τόσο το δικό σου.
Η διαφορά είναι φανερή.

Θες να μου πεις οτι χρειαζεται το κινητο να φτασει να χει καλυτερη αναλυση απο την οθονη του υπολογιστη? Γιατι προς τα εκει πανε.

:ninja:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#104185 Παντως τα νουμερα της αυτονομιας επιβεβαιωνω οτι μπορει σε μεγαλο βαθμο να τα πετυχει..Ισως οχι 3 μερες αναμονη με 3 οθονη,αλλα απ το G2 στην αυτονομια ειναι ανωτερο.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Orestis.D έγραψε:
Η διαφορά είναι φανερή.

Θέλω να σου πω πως η διαφορά φαίνεται.
Το αν χρειάζεται ή όχι το κρίνει ο καθένας και ανάλογα πληρώνει.
Άβαταρ μέλους
By elteo
Orestis.D έγραψε:
Η διαφορά είναι φανερή.

Να μην κυκλοφορούμε με αμάξι τότε. Να πάρουμε ποδήλατο. Την ίδια δουλειά κάνουν. Βερεσέ τα ακούω.

< 4
Άβαταρ μέλους
By Lippi
ripper έγραψε:
Lippi έγραψε:Ερώτηση ασχετοσύνης 1:
μπορώ να έχω 2 συσκευές με τον ίδιο λογαριαμό στο play store, αλλά με διαφορετικούς χρήστες (άλλη sim, αλλο gmail κλπ); (για να μην πληρώσουμε 2 φορές τις εφαρμογές σε 2 διαφορετικούς χρήστες).

Μπορείς να βάλεις και τα δύο gmail σε μία συσκευή και απλά να απενεργοποιήσεις τον συγχρονισμό σε αυτό που δεν θέλεις.
Έτσι θα μπορείς να κατεβάσεις και στο άλλο κινητό μια εφαρμογή που έχεις πληρώσει με το άλλο gmail.

Ευχαριστώ!!
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#104268 @elteo Να αναφέρω επειδή το ξέχασα ότι δεν έχει αισθητήρα φωτεινότητας.