bibendum έγραψε:
Ο Στεφαν το εχει ξαναπει πως εχει πατερα (καλα να είναι ο ανθρωπος) που ηταν από τους τοπ HR στην χωρα. Καλως η κακως εχει την δυνατοτητα να χτυπησει καποιες πορτες που καποιο άλλο παιδι δεν γνωριζει καν ότι υπαρχουν. Οποτε βγαινει και λεει δουλευω 4 χρονια στον τομεα και θα τον γραψουν οι εφημερίδες ετσι και του προτεινει καποιος δουλεια με 1200 ευρω. Ο Νικ ο μοδ πχ που ψαχνει τοσο καιρο δουλεια ισως να κανει παρτυ όταν του προταθεί μια τετοια δουλεια.
Να σου πω τι συμβαίνει γύρω από το bold (που δεν έχω πει αν ήταν απ' τους τοπ αλλα τέσπα
).Αυτό, λοιπόν, είχε αξία πριν 5-6 χρόνια όταν δηλαδή ο γέρος ήταν μάχιμος. Τώρα που είναι συνταξιούχος μην έχει κανείς την εντύπωση ότι καίγεται κανείς να του κάνει χάρες. ΟΚ υπάρχει η δυνατότητα να μαθουμε 1-2 θέσεις πριν αυτές δημοσιευτούν ή μπορεί να υπάρχει η δυνατότητα να μάθουμε εκ των έσω το budget μιας θέσης ή τις προοπτικές εξέλιξης ή να στείλουμε βιογραφικό σε 5-10 ανθρώπους που μετράνε. Μέχρι εκεί όμως.
Πιο συγκεκριμένα τους τελευταίους 2 μήνες έχω κάνει interview σε 5 διαφορετικές εταιρίες (3 απευθείας και ένα interview χθες σε headhunter που όμως μου μίλησε για ύπαρξη δύο θέσεων που θα μπορούσα να καλύψω). Τα interview αυτά προέκυψαν μόνο από την κλασική αποστολή βιογραφικού μέσω Καριέρα & Skywalker. Τίποτα άλλο. Επίσης είναι πάρα πολύ πιθανό να μην κατσει και τίποτα από τα 5, αλλά αν σε κάποιο από τα 5 υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί μια γνωριμία να σπρώξει την κατάσταση εννοειταί θα την εκμεταλλευτώ.

) κι ο Ηλίας του το έβαλε ήδη στο λογαριασμό