Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Orestis.D έγραψε:Μολις παραγγειλα το LG L90, με τις εντυπωσιακες 1.000 ωρες αυτονομιας... :metalo:
Αν συγκρινω με το προηγουμενο μου LG που εχει 700κατι και μου κραταει 2 μερες ολοκληρες και μενουν και ρεστα, το νεο που θα παρω πρεπει να σπερνει! :yahoo:

Το εχει η κοπελα μου,η αυτονομια του και στην πραξη ειναι παρα πολυ καλη.Τιμιο και απροβληματιστο κινητακι,ειδικα αν καποιος δεν εχει πολλες απαιτησεις.Μεγεια :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
socratesn έγραψε:
Orestis.D έγραψε:Μολις παραγγειλα το LG L90, με τις εντυπωσιακες 1.000 ωρες αυτονομιας... :metalo:
Αν συγκρινω με το προηγουμενο μου LG που εχει 700κατι και μου κραταει 2 μερες ολοκληρες και μενουν και ρεστα, το νεο που θα παρω πρεπει να σπερνει! :yahoo:

Το εχει η κοπελα μου,η αυτονομια του και στην πραξη ειναι παρα πολυ καλη.Τιμιο και απροβληματιστο κινητακι,ειδικα αν καποιος δεν εχει πολλες απαιτησεις.Μεγεια :thumbsup:

Μου εφυγε ενα αγχος να σαι καλα!!! :yahoo:
Ευχαριστω!
Απαιτησεις δεν εχω γενικα. Μονο το value for money με νοιαζει... Και με τα 113 ευρω που το αγορασα νομιζω οτι τους εκλεψα...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#102456 Κάτι εξαιρετικά περίεργο, που έγινε μέσα στο τελευταίο τριήμερο, αλλά βλέπω ότι σήμερα το έχουν μαζέψει. Βγήκε "ξαφνικά" μια σελίδα/ενημέρωση στο FB για beta testers του Ara, το οποίο *φαινόταν* να έχει βγάλει το PhoneBlocs, και το οποίο ζητούσε ΔΩΡΕΑ (donation) για να γίνεις beta tester :roll:

Η όλη ιστορία (σελίδα, site, μορφή, όνομα λήπτη δωρεάς κλπ) παρέπεμπε όντως στο αυθεντικό Phoneblocs, αλλά ήταν εξαιρετικά περίεργο το όλο σκηνικό (project που είναι Google-supported να θέλει ΔΩΡΕΕΣ για να γίνεις beta tester ?!?! :dizzy: )

Δεν ξέρω αν όντως ήταν ατυχής προσπάθεια του ίδιου του Phoneblocs, ή απλά μια κακοστημένη απάτη, πάντως βλέπω ότι σήμερα δεν υπάρχει τίποτα από site, σελίδα, ούτε καν τα σχόλια και οι παραπομπές, όλα έχουν σβηστεί....
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#102617 Μια φωτό με λουλουδάκια από το g3 για να αναδειξω την ευαίσθητη πλευρά μου

Μου αρέσει που η κάμερα είναι απλοϊκή σε αντίθεση με της σονυ ου έπρεπε να λύσω γρίφους για να βγάλω μια φωτογραφία μιας και στο αυτόματο έκανε τα δικά του. Και αν θες να σκαλίζεις υπάρχει και η xcam

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#102783 Βγήκε η 5.1 για n7 2013 και n4 που τα είχαν ξεχάσει..
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#103371 Ερώτηση ασχετοσύνης 1:
μπορώ να έχω 2 συσκευές με τον ίδιο λογαριαμό στο play store, αλλά με διαφορετικούς χρήστες (άλλη sim, αλλο gmail κλπ); (για να μην πληρώσουμε 2 φορές τις εφαρμογές σε 2 διαφορετικούς χρήστες).

Ερώτηση ασχετοσύνης 2 (λίγο διαφορετική από την 1)
Πόσες συσκευές μπορώ να έχω με τον λογαριασμό μου στο Play store (πχ κινητά, tablets κλπ);

Ερώτηση ασχετοσύνης 3:
Αν νοικιάσεις μία ταινία από το playstore, μπορείς να την δεις και στο pc (με HDMI σύνδεση και στην TV) ή πρέπει απαραίτητα να μεσολαβήσει android συσκευή (και μέσω αυτής σε TV ας πούμε);
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#103419 1 Όχι ,ο λογαριασμός του play είναι συνδεδεμένος με το gmail
2.σε συνέχεια της 1 όσες θες αρκεί να βάλεις τον ίδιο λογαριασμό gmail σε όλες

< with smoke signals cause New tapatalk sucks
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#103463 Ευχαριστω για τις απαντήσεις. :-)
Άβαταρ μέλους
By bill33
#104023 Yπάρχει εφαρμογή που να μας δείχνει την φθορά της μπαταρίας (battery wear ) ;
Άβαταρ μέλους
By elteo
#104126 Απόψεις για το LG G3 mini @169€; Ξέρω υπάρχει και το 16αρι G2 @240€ αλλά δεν θέλω να δώσω περισσότερα.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#104128 Το έχει φίλη που δεν της άρεσε το moto g 2nd gen :lol: . Ομορφο,ιδιο μέγεθος με το G2,ιδιο ui. Λίγο που το έχω δουλέψει και απο τα λεγόμενα της δεν εχει παραπονο απο επιδόσεις. Πρόσεξε γιατί κάποιες εκδόσεις δεν έχουν ραδιο fm και επίσης της συγκεκριμένης είχε έρθει με καμμένο μπροστινό led ειδοποιήσεων. Νομίζω myphone είχα διαβάσει κι άλλα τέτοια περιστατικά.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#104130 Δεν καίγομαι για ράδιο. Ακούω οπότε θέλω net radio.

Το g το δωσα στον γαμπρό μου γιατί δεν την πάλευε με ένα αρχαίο Samsung. Μια χαρά όμορφο είναι. Σιγά την κορεάτισα καλλονή. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#104131 Θα σου πω που το είχα για λίγο πριν το moto g.Έχει λίγο παραπάνω lag που δεν πολυφαίνεται,εξαρτάται τη χρήση.Η μπαταρία του είναι τούμπανο και βγάζει άνετα +1 ώρα sot από το moto,για αναμονή δεν το συζητάμε.Η κάμερα αν και τραβάει 1080p οπότε είναι θεωρητικά καλύτερη,σε εσωτερικό τραβάει χειρότερες φωτογραφίες.Η οθόνη έχει πιο ψυχρά αλλά πιο ρεαλιστικά χρώματα.Το άσπρο ας πούμε δεν κιτρινίζει καθόλου.Ακόμη στο χέρι μοιάζει πούπουλο συγκριτικά. Τώρα που έχει πέσει η τιμή του νομίζω ότι είναι καλύτερη επιλογή από Moto g και S3 Neo. Θα πάρει λέει και λολλιποπ αλλά προσωπικά δε θα με ενδιέφερε.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#104134 Merci. Θα το σκεφτώ λίγο το ΣΚ και θα το παραγγείλω μάλλον την Δευτέρα.

Υγ. Το lollipop δεν το θεωρώ κίνητρο με αυτά που βλέπω καθημερινά. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από elteo και 24 Απρ 2015, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά