Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
#98310 Μπορεί να χαλάσει η μηχανή,μην βάζετε τόσο δυνατή βενζίνη!!!!

Relax και μην τρελαίνεστε,τιποτα δεν παθαίνει η μηχανή, ίσα ισα πιο πολλά οκτάνια καλό κανουν .
Άβαταρ μέλους
By rainboy1981
#98315 Μόλις μίλησα με τεχνικό της cosmocar και μου είπε οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αντιθέτως θα δουλεύει καλύτερα ο κινητήρας.
Άβαταρ μέλους
By bill33
rainboy1981 έγραψε:Μόλις μίλησα με τεχνικό της cosmocar και μου είπε οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αντιθέτως θα δουλεύει καλύτερα ο κινητήρας.

Εμένα δεν με πιστεύεις ε; :x

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By rainboy1981
#98345 χαχα απλώς επιβεβαίωσα την απαντησή σου :)

Είναι καλή ευκαιρία γιατί κάθε τρίτη η shell δίνει τη v power στη τιμή της απλής.
Άβαταρ μέλους
By drdino
rainboy1981 έγραψε:H v power πρέπει να είναι 97αρα. Στο καπάκι του ρεζερβουάρ γράφει 91 RON και 95 RON. Δεν θα έχουμε πρόβλημα με τη vpower?

Όχι.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#98538 Τι οχι; Κοροϊδεύουν οι αλήτες;

< >
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#108806 VAGέληδες , έχουμε ιδέα τι παίζει με το service του Παζαρόπουλου στην Καποδιστρίου; Ψάχνω να δω που θα πάω για το 6ετες του golf, που αναμένεται να πονέσει , και μιας που είναι δίπλα μου έλεγα να το πάω απο εκεί.
Μετά την αλλαγή του Μεκατρόνικ πέρσι στην Karenta που με τσουρούφλισε , λέω να κοιτάξω και πουθενά αλλού :lol:
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#109535 Roger that. Ty
Άβαταρ μέλους
By drdino
#109551 Q3 2λιτρο πετρέλαιο, S-line, quattro, drive select κλπ κλπ κλπ. Το drive select παίζει και με τις αναρτήσεις ή είναι έξτρα αυτό;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drenie έγραψε:http://m.lifo.gr/now/world/76523 ... και η audi .

.

δεν ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι απατη ειπαμε.