Sent from space >
When the going gets tough, the tough get going
Dodger έγραψε:Μόλις πήρα αυτό για τον ανιψιό μου, 1/18 βέβαια, αλλά διάολος![]()
Το baggy ειναι πιο βολικο σιγουρα.BASSstarlet έγραψε:Και γω την ίδια διαδικασία ακολούθησα για το στρώσιμο, αλλά μόνο το πρώτο ντεπόζιτο το έκανα στον αέρα.ευχαριστώ πολύ :-)
Επίσης, στα πρώτα ντεπόζιτα, όταν τελειώνει το παιχνίδι, βγάζεις το μπουζί και τραβάς την κορδονιέρα μέχρι να δεις το πιστόνι να μένει κάτω.
Και μάλλον αυτή η τακτική πρέπει να ακολουθείται πάντα, όχι μόνο στη περίοδο στρωσίματος.
F&G:
Η NIkko περισσότερο παιχνίδια βγάζει, παρά «κανονικά» τηλ/να.Νομίζω είναι για κάτω των 10ετών, και ειδικά αν θέλεις να παίζεις και 'συ μην την κοιτάς.
Drift τέτοιας κλίμακας έχει η HPI (micro rs κλπ).

BASSstarlet έγραψε:Ωωω μεγειά!
Επίσης, ενεργοποίησε το fail safe, πάρε battery pack (όχι ΑΑ στο αυτοκίνητο) και τα πρώτα ντεπόζιτα χωρίς καπάκι.
PeterPan έγραψε:τελικά δίκαιο είχες. Το fail Safe ήταν εντελώς αρύθμιστο... Μισό γκάζι έδινε αντί για φρένο.BASSstarlet έγραψε:Ωωω μεγειά!
Επίσης, ενεργοποίησε το fail safe, πάρε battery pack (όχι ΑΑ στο αυτοκίνητο) και τα πρώτα ντεπόζιτα χωρίς καπάκι.
δυστυχώς αγόρασα ήδη φορτιστή κ μπαταρίες aa varta 2600 mAh για αμάξι κ 2400 για τηλεκατεύθυνση....
απ' ότι διάβασα, το fail safe κ η τηλεκατεύθυνση είναι ήδη οκ. θα το δοκιμάσω τώρα που το είπες...
BASSstarlet έγραψε:Δίνε μεγάλη προσοχή στις μπαταρίες του αυτοκινήτου, γιατί οι ΑΑ δεν έχουν αρκετή δύναμη.
Έτσι και κολλήσει το servo του γκαζιού ανοιχτό....
Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον R[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]