< with smoke signals cause New tapatalk sucks
giannik1977 έγραψε:σε αυτή την τιμή δύσκολο πολύ σε αξιόπιστο ,για τι χρήση τον θες τον φακό ?bujinkan έγραψε:giannik1977 έγραψε:Κοίταξα σε nitecore , μου φυγε η μαγκια....πανακριβοι γμτΠοιο είναι το μπάτζετ σου να σε φτιάξω
https://www.fasttech.com/products/0/100 ... -mode-pure
Μην γελασεις , αλλά έως 20€ μαζί με την θήκη ..
giannik1977 έγραψε:Το θέλω για χρηση σε εβδομαδιαία βαση αρκετες φορες , σε έλεγχο οχήματος , έλεγχο εγκαταλ κτιρίου κ.λ.π

giannik1977 έγραψε:Χαχαχαχα , ρε συ αυτό είναι θεριό. Μικρο ειπαμε

giannik1977 έγραψε:Αλλο να σταματησεις εναν ψαροντουφεκα κ να βρεις μεσα στον σακο , αναμεσα σε αλλα κ ενα μαχαιρι καταδυσεων κ αλλο να το βρεις πανω σε κανα λαμογιο , 3 τα ξημερωματα , στην πλ.Βαθης , κατοπιν συμπλοκης..
Στην 1η περιπτωση ο νομοθετης δικαιολογει την κατοχη , στην 2η οχι..
Αλλο να σταματησεις εναν μαγειρα που εχει 8 μαχαιρια σε βαλιτσακι κ αλλο να σταματησεις εναν ασχετο που το εχει κρυμμενο κατω απ το καθισμα του αυτ/του..
Απο την εμπειρια μου , η κατοχη μικρου μαχαιριου , πιο πολυ μπαινει σαν επιβαρυντικη περιπτωση αλλου αδικηματος , δηλαδη εχει ο αλλος πανω του 3 βραχακια πρεζα κ ενα μικρο σουγιαδακι αναδιπλουμενο , ε τοτε βαζεις κ αυτο στην δικογραφια (δηλαδη προσθετεις τον νομο περι οπλων στο κατηγορητηριο).
cabala10 έγραψε:Ναι μόνο που με τόσες μπαταρίες παίζει πολύ ρισκο...giannik1977 έγραψε:Το θέλω για χρηση σε εβδομαδιαία βαση αρκετες φορες , σε έλεγχο οχήματος , έλεγχο εγκαταλ κτιρίου κ.λ.π
υπαρχει και ο acebeam που θα φωτισει το κτηριο την πολη τον νομο ολοκληρο
http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ... -beamshots
(το καλυτερο και μοναδικο φορουμ για καθε ειδους "φως" )
giannik1977 έγραψε:Το θέλω για χρηση σε εβδομαδιαία βαση αρκετες φορες , σε έλεγχο οχήματος , έλεγχο εγκαταλ κτιρίου κ.λ.π
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]