Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#102626 άμα δεν μπορούμε
α. Να ξεχωρίσουμε την κατάθεση από την επένδυση σε μετοχες
β. να ξεχωρίσουμε τα θέλω και το προφίλ των συγκεκριμένων πελατών μας
πάμε χαμένοι και οι δεκατρείς
Άβαταρ μέλους
By socratesn
GTS έγραψε:Εσυ τι προτεινεις να κανει καποιος τα λεφτα του που τα εχει σε Ελλ τραπεζα με τωρινο 1.85% και το καλοκαιρι θα ειναι 1%; Τι αποδοση στοχευεις να πετυχεις;

Νομιζω οτι παροτι το αρθρο δεν ειναι και το καλυτερα γραμμενο κινειται προς την σωστη κατευθυνση.

Σωστη κατευθυνση η εξισωση επενδυσης με καταθεση?
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
GTS έγραψε:Αυτες δεν ειναι προτασεις. Εχεις κατι να προτεινεις;
Έχω δυο προτάσεις

1ον να μην αλλάζεις την κουβέντα, διότι ο τσίφτης που έβαλες μιλούσε για καταθέτη εξωτερικού με μηδενικό επιτόκιο. Επομένως αν θες να πεις κάτι πες το εντός θέματος.
2ον να γνωρίσεις το προφίλ του πελάτη και να δεις τι θέλει να κάνει με τα χρήματά του πριν να εφαρμόσεις τον τυφλοσούρτη του κάθε ένα. Ο οποίος έχει πάρει 2-3 βασικά και τα έχει ανάγει σε θεωρία αποκρύπτοντας σου τους κινδύνους.

Αν θες σε ένα δυναμικό περιβάλλον να επενδύεις σε εταιρίες που έχει γράψει ο άλλος σε βιβλίο του 2014, be my guest.
Κάτι τέτοιους θα έπρεπε να τους μαζεύει η Κεφαλαιαγορά IMHO.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#102669 Το θέμα είναι μην έρχεται εκ των υστέρων και ζητά αποζημίωση από το Ελληνικό κράτος επειδή η επένδυση/ρίσκο στο Αζερμπαϊτζάν απέτυχε... Όπως έκαναν όσοι είχαν πάρει δάνειο σε ελβετικό φράγκο θεωρώντας ότι είναι πιο έξυπνοι από τους υπολοίπους και καλύτεροι στις επενδύσεις και τώρα διεκδικούν αποζημίωση... :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Serf έγραψε:Το θέμα είναι μην έρχεται εκ των υστέρων και ζητά αποζημίωση από το Ελληνικό κράτος επειδή η επένδυση/ρίσκο στο Αζερμπαϊτζάν απέτυχε...

Δεν αξίζει να το σχολιάσω, τόσο απλά.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Arrow έγραψε:Μουσατε στη θέση σου θα διεκδικουσα τα πάντα!!!

Παίρνετε ναρκωτικά ; Τι ασυναρτησίες είναι αυτές που μου αραδιάζετε μαζί με τον popolaro.
Άβαταρ μέλους
By otso
nEK έγραψε:Εχω χ1000€ και θελω να τα ριξω σε μετοχες για μελλοντικη επενδυση. Τι πρεπει να κανω και να ξερω?

αμα ηξερε κανενας απο αυτους εδω θα στο ελεγε νομιζεις;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
nEK έγραψε:Εχω χ1000€ και θελω να τα ριξω σε μετοχες για μελλοντικη επενδυση. Τι πρεπει να κανω και να ξερω?

Μπορείς να τα επενδύσεις μέσα από το WebBanking κάποιων τραπεζών ανοίγοντας μερίδα. Οι προμήθειές τους ποικίλουν και συνήθως είναι λίγο πιο υψηλές.
Θα πρέπει να ξέρεις πως τα 1000€ σου μπορεί να γίνουν και 0, αν κάνεις λάθος επιλογή και δεν γνωρίζεις τι κάνεις. Εξασφαλισμένες αποδόσεις, ΔΕΝ υπάρχουν.
Αν θέλεις να είσαι όσο γίνεται πιο εξασφαλισμένος, δες αν κάποιες εταιρείες δίνουν υψηλό μέρισμα, αν και με 1000€, είναι κομμάτι ανούσιο... Σε τέτοια χρήματα σε ενδιαφέρει η υψηλή απόδοση με το όποιο ρίσκο...
:whistlink:
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:Εγώ εαν συμβεί το μοιραίο , βγάζω βίζα για εδώ:
http://www.tsig.gr/foreign-bank-deposit ... rrency=USD

Με την βουλγαρική τράπεζα τελικά τι έγινε;Ξεμπέρδεψες;