Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
panos2171 έγραψε:13 λεπτά πίσω είναι το skysports μέσω acestream, γιατί τόσο πολύ; :dizzy:

Προχώρα το απο τη μπάρα κάτω. for the love of god :dizzy:

Cosmonaut21 έγραψε:Τώρα έδειξαν 2 γύρους και ξανά διαφημίσεις οπότε το γύρισα σε streaming.Έλεος πια

+1 δεν παλευόνται, να ναι καλα το acestream με την κρυστάλλινη εικόνα. :iconcool:

Εντωμεταξύ μας έχουν πρήξει και με το σώμα του μονοθεσίου. :roll:
Τον Τάκη κοροιδευατε. Τώρα τόμπολα. :x
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Bayern7 έγραψε:Εντωμεταξύ μας έχουν πρήξει και με το σώμα του μονοθεσίου.
Τον Τάκη κοροιδευατε. Τώρα τόμπολα.

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#102227 Αυτός ο |λογοκρισία| ο Σειτανιδης δεν έχει σταματήσει να μιλάει πάνω στα team radios........
Που μπλέξαμε ρε πστ μου.

ΤΑΚΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ.... ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ. :(
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Bayern7 έγραψε:
ΤΑΚΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ.... ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ. :(

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#102272 1'20" ήταν σε όλο τον αγώνα μετρημένο. Ούτε ένας γύρος. Και σε πολύ καλύτερη ποιότητα. Αν είναι δυνατόν! Να προτιμάμε στριμάκι για την ποιότητα. Ντροπή τα κωλοκάναλα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#102333 Υπάρχει λύγκας από γιουτούμπη;
Αν ναι κάποιος με pm και την ευχή μου.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#102339 @maltezos

Εικόνα

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#102607 Λίγες σελίδες πίσω είναι γραμμένο το λινκ σε ποστ του κόστους μαλτεζε.

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#103904 Παρακολουθούσα χθες το MotoGP που έγινε την περασμένη Κυριακή στην Αργεντινή (ωραία πίστα παρεμπιπτόντως). Και για πολλοστή φορά σ' αυτή τη ζωή ενθουσιάστηκα με τα πολύ ωραία γραφικά, τις κατατάξεις και τον δυναμικό τρόπο που δίνει χρόνους κλπ, τόσο που κάνει την παρακολούθηση παιχνιδάκι. Φταίω εγώ που στα αντίστοιχα GP στην F1 δυσκολεύομαι άλλοτε να παρακολουθήσω τη γραμμή που περνά κάτω, άλλοτε να στραβώνομαι να διαβάσω τις μικρές γραμματοσειρές. Τι να πω...