Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
Γιώργης έγραψε: Σίγουρα υπάρχουν και αλλού. Διαδικτυακά το skroutz είναι γεμάτο μαγαζιά.

Υπάρχουν, αλλά τα prophecy τα πουλάνε στο 200ρι. Και τα είχα πάρει στα 120.
Τα δικτυακά καταστήματα στο χώρο αυτό πάσχουν
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
kyr80 έγραψε:
Γιώργης έγραψε: Σίγουρα υπάρχουν και αλλού. Διαδικτυακά το skroutz είναι γεμάτο μαγαζιά.

Υπάρχουν, αλλά τα prophecy τα πουλάνε στο 200ρι. Και τα είχα πάρει στα 120.
Τα δικτυακά καταστήματα στο χώρο αυτό πάσχουν

Συμφωνώ, κι εγώ όπως είχα πει για τα Kayano, βρίσκω το προηγούμενο μοντέλο σχεδόν σε τιμή καινούριου στην Ελλάδα. Αλλά και από Αγγλία πχ δεν ρισκάρω να μου 'ρθει λάθος νούμερο, γιατί οι πίνακες μετατροπής που κυκλοφορούν στο ιντερνετ δεν συμφωνούν μεταξύ τους. Καλύτερα να δώσω μια φορά στα 2 χρόνια 150 ευρώ αλλά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#92611 Για οποιον μπορει να ενδιαφερεται,η Cole Haan (κυριλλε εταιρια εξαγορασμενη απο τη Nike μεχρι το 2012 = lunar σολες σε oxfords κλπ ) εχει επιπλεον 40% σε ολα τα εκπτωσιακα της.
Δεν εχω ψαξει με τα μεταφορικα τι γινεται,απλα θυμαμαι οτι στελνει ελλαδα :)
Άβαταρ μέλους
By Spartan
F&G έγραψε:Αγόρασα τα salomon speedcross 3 gtx . Kάνουν και για εντός πόλης με μηχανή . Δεν είναι ζεστά όμως. :(

Eίναι για τρέξιμο στο βουνό. Αλλοίμονο αν ήταν "ζεστά"...! :)
Άβαταρ μέλους
By elvet
#101915 Αθλητικά παπούτσια για μπάσκετ με ονοματεπώνυμο
http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/45-papoutsia-poy-exoyn-to-onoma-paiktwn-nva-photos.3295955.html
Άβαταρ μέλους
By gianik
#102011 Πηρα αυτα σημερα δωρο στην :inlove: , πολυ ομορφα απο κοντα κ παναλαφρα..

http://images3.nike.com/is/image/emea/P ... C_PREM.jpg
Τελευταία επεξεργασία από gianik και 18 Απρ 2015, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#102023 Χωρίς σκοπό απλά περιμένοντας άλλους χάζευα στο κατάστημα της Nike στο McArthurGlenn και όταν τα είδα (στα προς διώξιμο) στην τιμή που τα είδα τα δοκίμασα και τα πήρα. Παπουτσάκια Nike Lunar Forever 2. Παλιό μοντέλο μεν, στην ωραιότατη τιμή των 32 ευρώ δε!
Βλέποντας στο παρακάτω λινκ ότι η άμαζον τα δίνει 85 δολάρια χαίρομαι ιδιαίτερα. http://www.amazon.com/Nike-Lunar-Foreve ... B00D7IAAX4
(πήρα αυτά ακριβώς του πιο πάνω λινκ).
Είχα χρόνια να πάρω αθλητικά αλλά τα παλιά μου είχαν αρχίσει να δείχνουν τάσης αποσυναρμολόγησης. Η εντύπωσή μου είναι ότι τα παραέχουν κάνει λεπτοκαμωμένα που με ανησυχεί λιγάκι για το αν θα αντέξουν στο χρόνο αλλά είναι και σαφώς ελαφρύτερο. Και πολύ see-through, θα αναπνέει καλύτερα αλλά θα μπάζει και νερά πιο εύκολα που δε λέει. Για κάτι καμάρες, πρηνισμούς-υπτιασμούς κλπ δεν έδωσα σημασία (δεν ήμουν μελετημένος), μια χαρά πάει πάντως.
Τα δοκίμασα σήμερα και τελικά το ελαφρύτερο ένιωσα να κάνει διαφορά στο πως σηκώνεται το πίσω πόδι για να έρθει εμπρός. Και σαφή σταθερότητα (στα παλιά είχε φαίνεται αρπάξει λίγο το σασί...) και καλή απόσβεση και το ότι δεν παρατήρησα τίποτα αρνητικό το θεωρώ επιτυχία. Για κάποιον λόγο όμως (τσεκάροντας εφαρμογή καταγραφής της βόλτας μου) πήγαινα πιο γρήγορα οπότε ψόφησα και πιο γρήγορα. Το θεωρώ τυχαίο (το βαρύ μεσημεριανό άραγε...) αλλά ίσως το παπούτσι (η κλίση ή το μειωμένο βάρος, η σταθερότητα ή κάτι άλλο) να έπαιξε το ρόλο του.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#102027 Στο Μακαρθουρ βγαζουν καλες προσφορες ενιοτε..
Θελω να παω να παρω ενα καλοκαιρινο για τον πιτσιρικα ,ελπιζω με κανα 30αρι να βρω.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#102028 Γενικα στα Outlet της nike (κρινοντας απο McArthur Glenn και Mega outlet )αν δεν εχεις ιδιαιτερη προτιμηση σε μοντελο,σιγουρα θα βρεις μια καλη ευκαιρια για καθε σκοπο.Δηλαδη παντα υπαρχει εστω ενα αξιολογο μπασκετικο,ενα καλο running κλπ.
Εγω εχω παρει σε 3 μηνες ,3 air force 1 με 35-40€ το ενα
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#102111 Πηρα αυτα
Εικόνα
για μπαλα ανα πασα στιγμη με τον μικρο ,ακομα και με τζιν αν ειμαι σε βολτα.
Πολυ καλα και φθηνα.
Τελευταία επεξεργασία από F&G και 19 Απρ 2015, 13:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By socratesn
NickTG έγραψε:Εγώ που θέλω τα Air Jordan Future θα τα βρω σε αυτή την τιμή? :s_tongue

Δεν ειναι απιθανο να εμφανιστουν σε καποιο Outlet,γιατι γενικοτερα και σε ευρωπη και σε αμερικη εχουν την ταση να καταληγουν σε εκπτωσεις τα συγκεκριμενα = δε ξεπουλανε σε 2-3 μερες οπως αλλα πιο περιζητητα μοντελα.
Στα 70 + Shipping τα ειχε στο γερμανικο Solebox πριν καμια βδομαδα,αλλα πια τα εχουν μονο in store,παρ ολα αυτα αν θεωρεις καλη την τιμη με 2-3 mail θα σου στειλουν λογικα. :iconcool:

FYI δε ξερω αν τα εχεις δοκιμασει ,απλα αν εχεις πλατυ ποδι δε θα στα προτεινα χωρις δοκιμη.
Επισης δες αν παει με το ντυσιμο σου,γιατι προσωπικα πιανω τον εαυτο μου αρκετα συχνα να μη ξερω με τι να τα βαλω :ninja:

Τα Jordan Eclipse τα εχεις δει?Πιο safe (και οικονομικη ) επιλογη για καποιον που ψαχνει casual Jordan ,απλα μοιαζουν πολυ με τα Roshe Run
Άβαταρ μέλους
ByF&G
Spartan έγραψε:
F&G έγραψε:Αγόρασα τα salomon speedcross 3 gtx . Kάνουν και για εντός πόλης με μηχανή . Δεν είναι ζεστά όμως. :(

Eίναι για τρέξιμο στο βουνό. Αλλοίμονο αν ήταν "ζεστά"...! :)

Ναι νταξ. Γατζωνουν και με βολευουν στη μοτο παρ οτι δεν κανουν.